Şimdi Ara

Grub rescue problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopa yeni ssd aldım. Taktım ve temiz bir windows 10 kurdum. Daha sonra usb windows kurucu dan hdd’deki kendi şahsi dosyalarımın olmadığı windowsun ve sistemin vs kurulu olduğu kısımları biçimlendirdim. Şu anda bilgisayarı çalıştıramıyorum grub rescue hatası alıyorum. Ssd 2. Disk şeklinde görünüyor 1. Disk harddisk olarak görünüyor. Harddiske tekrar windows kurayım desem bu sefer gpt hatası alıyorum. Grub rescue hatası da internette gördüğüm kadarıyla linux sistemlerinde oluyor. Benim pc ile alakası ne, ilk aldığımda linux yüklüydü onu zamanında direkt formatlayıp windows kurmuştum. Herhangi bir hatayla da karşılaşmamıştım. Saçmasapan bir problem çözümü var mıdır

• Pcyi açarken ssdyi seçemiyor musun?
  • seçince grub rescue çıkıyordu. ssd'ye tekrar format attım sorun çözüldü. sonrasında yanlışlıkla harddiskimi de sıfırladım zaten keşke boşuna uğraşmasaymışım o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcengizc

seçince grub rescue çıkıyordu. ssd'ye tekrar format attım sorun çözüldü. sonrasında yanlışlıkla harddiskimi de sıfırladım zaten keşke boşuna uğraşmasaymışım o kadar
    Sağlık olsun. Tecrübe diyelim :)
  • sağ ol hocam :) şimdi de şöyle bir durum var: pc cidden hızlandı 10 snde açılıyor ama masaüstümde derli toplu olması için rocketdock kullanıyorum rocketdock pc açıldıktan 13 sn sonra açılıyor. var mıdır bunu hızlandırmak için bir yöntem, rocketdockun hızlı başlaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcengizc

sağ ol hocam :) şimdi de şöyle bir durum var: pc cidden hızlandı 10 snde açılıyor ama masaüstümde derli toplu olması için rocketdock kullanıyorum rocketdock pc açıldıktan 13 sn sonra açılıyor. var mıdır bunu hızlandırmak için bir yöntem, rocketdockun hızlı başlaması için
    Bildiğim bir yöntem yok. Ancak mantık yürütecek olursak, rocketdock'tan daha önemsiz olan programların, başlangıçta çalışmasını engellersen, belki ona daha önce sıra gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 30 Temmuz 2019; 22:44:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.