Şimdi Ara

[GRuB] ubuntu açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani nasıl beceremiyorum anlamış da değilim.

ubuntu 10.10 desktop 32bit attım usb'ye ve epey bir uğraştan sonra kurdu harddiske. sonra tamamlanıp kapandı geri açılmadı. Windows açıldı.
    Windowsta yönet bölümünden disk yöneticisine baktım. gördüm ki 30gb kadar ayırmış kendisine.

Forumlarda baktım (open suse'de kendisi kurulmuştu ama ubuntu da gelmedi) GRub olmadığı için oluyor diyorlar. menu.lst dosyasını düzeltmem gerekiyormuş. deneme olsun diye windows altındaki vmware'de açtım ancak bomboş çıktı.

PC açılırken windows mu ubuntu mu diye soracak şekile nasıl sokarım bu makineyi bilen var mı?

• Aynısı benim de başıma gelmişti. EasyBCD programıyla hallettim. Önce sol menüden Add New Entry diyerek Linux'u ekliyorsunuz, sonra yine menüden Bootloader Setup'a gelip Write MBR'a tıklıyorsunuz. Bu kadar..

http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%202.0.2.exe
  • Teşekkür ederim hemen kurdum. Microsoft .net framework yenileyim üstüne java runtime'da yeniledim ama gel gelelim yine çalışmadı yine çalışmadı.

muadil bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergioericfernandez -- 8 Aralık 2010; 10:19:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu vs Kubuntu yardım!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.