Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 349tl kampanyasi bitti mi ?gec mi kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ışık sızması. Montaj hatası yani. Arkadaşın dediği gibi cihaz sorunsuz ise kullanın gitsin kafaya takılacak bir şey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

O ışık sızması. Montaj hatası yani. Arkadaşın dediği gibi cihaz sorunsuz ise kullanın gitsin kafaya takılacak bir şey degil.

Başlarım montajlığa hocam az lakin sorunsuz olsa iyi olurdu sizdede var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızmış durumdasın belli. Ekran değişimi uzun sürmez. Değiştirmek isterseniz servise ellerinde olup olmadığını sorun öyle verin.
    Ben işlerimin yoğunluğundan cihazı açamadım bile

• quote:

Orijinalden alıntı: dEs_

Kızmış durumdasın belli. Ekran değişimi uzun sürmez. Değiştirmek isterseniz servise ellerinde olup olmadığını sorun öyle verin.
    Ben işlerimin yoğunluğundan cihazı açamadım bile

Büyürmü bari büyümezse dert etmem aslında bakim düşüneceğim

• 23 senedir bilgisayar kullaniyorum, sayenizde su anda isik sizmasi denilen seyin ne oldugunu ogrendim. Ben kenardan bir fenerin aydinlatmasi gibi isigin gozume vurdugu durum icin bu tabirin kullanilacagini saniyordum. Dusunuyorum da acaba bugune kadar kac laptop'i o haliyle kullanmis olabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: neoawaken

23 senedir bilgisayar kullaniyorum, sayenizde su anda isik sizmasi denilen seyin ne oldugunu ogrendim. Ben kenardan bir fenerin aydinlatmasi gibi isigin gozume vurdugu durum icin bu tabirin kullanilacagini saniyordum. Dusunuyorum da acaba bugune kadar kac laptop'i o haliyle kullanmis olabilirim :)

Faydalı olduysam ne mutlu bana

• Bence ssd gereksiz zaten w8 ile 15 saniyede açılıyor 10 saniyede kapanıyor sadece ram alarak w8 doya doya kullanilir

• momenty kullanıcısına yanıt
    Sizdede ışık sızması var mı bir önceki sayfaya resim koydum

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Cihazı aldım konu açan arkadaşa teşekkürler cihazı çok düşük beklentilerle aldım fakat 2gb ram e rağmen windows 8 de birkaç stabilizasyon ayarı yaptıktan sonra beklentimin çok üzerinde performans verdi 1080p de çok az bi takılma yapabilyior zaten 720p izlerim 350 lira tablet parası bile değil çok teşekkürler.

Fan cızırtısı bendede vardı birkaç tane vurunca alttan benimkide düzeldi şiddetle tavsiye ediyorum.İsteyene balıkesir bandırma şubesnin telefonunu verebilirim ellerinde 3 tane daha varmış mail order yolu ile alabilirsiniz

yaptığınız stabilizasyon ayarları nedir acaba ,
    benim hediye aldığım cihazda bilgisayarım penceresi bile zorlanarak açılıyor.

acaba almasamıydım diye düşünceler içerisindeyim açıkçası. Malum hediye olunca 2 kez düşünmek lazım

• rfve kullanıcısına yanıt
    Hocam bilinen şeyler güç seceneklerinden prize takılı iken performans ayarlarını sona getirdim ccleaner ile ince bir temizlik yaptım birde windows 8 in kendi ayarlarında bisey yaptım ama suan hatırlayamadım pm bırakırsanız hatırlayınca yazarım

• bu çanta olur galiba..
    herkes kutuda mı taşıyor bu ürünü yahu..

Targus Cvr211
    urun.n11.com
    Targus Cvr211 Netbook Çantası 10,2'-11.6' - n11.com
    http://urun.n11.com/canta-ve-kilif/targus-cvr211-netbook-cantasi-102-116-P67858801

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Cihazı aldım konu açan arkadaşa teşekkürler cihazı çok düşük beklentilerle aldım fakat 2gb ram e rağmen windows 8 de birkaç stabilizasyon ayarı yaptıktan sonra beklentimin çok üzerinde performans verdi 1080p de çok az bi takılma yapabilyior zaten 720p izlerim 350 lira tablet parası bile değil çok teşekkürler.

Fan cızırtısı bendede vardı birkaç tane vurunca alttan benimkide düzeldi şiddetle tavsiye ediyorum.İsteyene balıkesir bandırma şubesnin telefonunu verebilirim ellerinde 3 tane daha varmış mail order yolu ile alabilirsiniz

acaba almasamıydım diye düşünceler içerisindeyim açıkçası. Malum hediye olunca 2 kez düşünmek lazım

windows 7 kurup ve driverlarını yüklersenz

çok çok iyi çalşıyor

• Arkadaşlar window8 de chrome da takılmalar mevcut ram kullanımı %80 ram sorun olduğunu sanmıyorum ram alsam sorun cozulur mu w7 yüklemek mi gerekiyor.w8 beğendim hızlı açılıyor kullanımıda kolay kalmak istiyorum yardım lütfen
  • Merhaba, benımde urun elıme ulastı. mosue sag alt kosedekı seceneklere geldıgınde donuyo hareket ettıremıyorum. Ne yapmam gerekıyor ?

• benim msata kargoda
    işletim sist kurarken nelere dikkat etmeli
    kendi kuurtarma usb sinden kurmayı dusunuyorum
    bide msata takılı resım
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü
  • hepsi burada da bu laptop için uygun 4 gb lık ram var mı?

Sanki hiç low... yok gibi. Bilgisi olan arkadaşlar bakabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

windows 7 kurup ve driverlarını yüklersenz
    http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=5153#driver
    çok çok iyi çalşıyor

hocam
    win7 x64 performansı iyi diyorsun yani bu driverlarla..

• @momenty hocam stabilizasyon ayarlarından bahsetmişsiniz, paylaşabilir misiniz neler yaptığınızı?

@demirdemirel hocam nerden ne kadara aldınız acaba? tavsiye var mı?

msata slotu kesin var demi ben de alayım uygun bir tane denkgelirse
  • Almak isteyen varsa elimde kutusunu açmadığım 1 adet cihaz mevcut. Bostancı gebze de elden, diğer bölgelere kargo yaparım. Pm atınız.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.