Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    f/p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

beni de ekleyin. saçma sebeplerden dolayı bir haftadır yazamıyordum.
    geçtiğimiz hafta içi geldi ürün. arcelikbayisi.com'dan satın almıştım 369 liraya. kutuyu açarken herhangi bir kullanılmışlık izine rastlamadım. gayet sıfır ürün gibiydi. bilgisayarı açtım, ilk hata burada başladı hemen. daha ilk açılışta windows kurulumu hatası veriyordu. neyse ki bunun çözümü kolaymış, hatayı verdiği ekranda shift + F10 ile regedit'ten bazı değerleri değiştirmek gerekiyormuş. Sonrasında windows 8 kurulumu ve windows 10 rezervasyonunu yaptım. bilgisayar açılınca da pilin %0'da olduğunu gördüm. saatlerce şarjda kalmasına rağmen pil hep %0'dı. sonra internetten okuduğum bazı çözümleri denedim. AC adaptör ve ACPI kontrolcülerini silip yeniden yükledim vs. vs. Hiçbiri işe yaramayınca servisi aradım. Laptop için eve gelip teslim almıyorlarmış. Ertesi gün kendim gidip servise teslim ettim. Servisteki eleman "e açılıyor işte, daha ne istiyon ki?" tarzında bir şey deyince, pili dolmuyor dedim. O zaman bir "haaa" çekti hödük. :) Bakalım.. Şu an sadece bekliyorum. En azından servisten ara ara mesaj geliyor, şu an bilgisayarınız şöyle böyle diye.

aynı şey benim de başıma geldi ama 14 inclik üründe. ben de birebir aynı yolları denedim internetten buldugunm kadarıyla 5 saat kadar ugrastım olmayınca da ürünü iade ettim servis sureciyle sinirim bozulmasın diye. Grundiglerde sık gorulen bir durummus bu pil hikayesi. genelde birebir sıfır urunle degisim yapılıyormus cozum bulunamayıp.insallah bir an önce sonuclanır süreciniz.

• Drusc D kullanıcısına yanıt
    para iadesi yapalım demedikleri sürece beklerim. zaten yurtdışındayım ben, şimdi ağustos sonuna anca gelirim bir daha. o zamana kadar hallolur herhalde diye düşünüyorum. windows işlerim için, bir de okul sırasında açıp çalıştıracak kadar küçük diye aldım bunu.

• kimse cevap yazmadı benim kameram çalışmıyor donanımsal mı acaba servisimi verelim aygıt yöneticisinde de görülmüyor
  • nyznyz N kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinde sarı soru işareti şeklinde düzgün tanıtılmamış bir donanım gözüküyor mu peki?

• Daha 4 günde mefta oldu bilgisayar pilde kullanırken şarj uyarısı verdi %8 iken şarja taktım şarj olmadı kapatip açayım diye kapattım bir daha açılmıyor bilgisayarin güç ışıkları yanmıyor muhtemelen anakart yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateuss -- 18 Temmuz 2015; 18:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler cihazım çalışıyor pili azalınca uyarı vermeden kapanıyor oyun oynarken ve gezinirken sebebi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: nyznyz

kimse cevap yazmadı benim kameram çalışmıyor donanımsal mı acaba servisimi verelim aygıt yöneticisinde de görülmüyor

fn kombinasyonunu denediniz mi? aygıt yöneticisine bakın bide sonucu alıntı olarak yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

beyler cihazım çalışıyor pili azalınca uyarı vermeden kapanıyor oyun oynarken ve gezinirken sebebi nedir

Pil ölmüştür büyük ihtimalle...

Sanırım ucuz satılan bu serilerin çoğunun pilinde sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

beyler cihazım çalışıyor pili azalınca uyarı vermeden kapanıyor oyun oynarken ve gezinirken sebebi nedir

Pil ölmüştür büyük ihtimalle...

Sanırım ucuz satılan bu serilerin çoğunun pilinde sıkıntı var.

fakat hocam şarj edince 4 küsür saat gidiyor uyarı vermiyor sorun bu

• Ne kadar gittiğini bilmem ama şöyle %10 larda falan kapanıyorsa pilde sıkıntı vardır.
    Eskimiş bataryalarda voltaj düştükçe (pil boşalmaya yakın) gerekli gücü sağlayamaz. Eski telefon bataryaları vs. düşük yüzdelere gelince bu yüzden aniden kapanır. Ben dahil üç beş kişide daha pil problemi varmış, bu da boşuna ucuz satmadıklarını düşündürüyor. Umarım servis halleder.

• 0 da kapanıyor benim grundig tam sıfır oluyor çaaaad diye kapanıyor.

• Normal şartlarda batarya %7-10 seviyesinde şarj edilmeli
  • Bu Cihazı Alalı Yaklaşık Bir Hafta Oldu.. Genelde 1080p Cözünürlükte Videoları Seyrederken Herhangi Bir Sorun Olmadı..
    Batarya Hususunda da Yaklaşık 2,5 Saatte Sarj Olurken Ortalama 5 Saat Gibi Bir Zaman Diliminde Tükeniyor..
    Bir Arkadasımız Chrome'da Hd Videoların Takılmasından Bahsedip Ie'de Daha Rahat Izlenebilecegini Bildirmiş.. Test Amaçlı Deneme Yaptığımda Youtube'dan 4 k Video 2160p Cözünürlükte Izledim Gayet Stabildi.. Yine Youtube'dan 8 k Video 4320p Denemek Istediğimde Malesef Basarılı Olamadı.. Aynı 8 k Video'yu Chrome'da Denediğimde Trendbook Kilitledi Kendini..

Su Anlık Izlenimlerim Bu Kadar.. Daha Oyun Yönünden Deneyemedim.. Gruba Kayıt Ederseniz Sevinirim.. Herkese Iyi Bayramlar..

• akarht kullanıcısına yanıt
    8k mı ? ben onu denemedim bile açmayacağını biliyordum. oyun olarak mount and blade warbant denedim hocam az takılıyor açıyor lakin.

• hayır aygıt yöneticide sorunlu aygıt yok
  • teşekürler fn f10 açıldı camera
  • Cihazı aldım konu açan arkadaşa teşekkürler cihazı çok düşük beklentilerle aldım fakat 2gb ram e rağmen windows 8 de birkaç stabilizasyon ayarı yaptıktan sonra beklentimin çok üzerinde performans verdi 1080p de çok az bi takılma yapabilyior zaten 720p izlerim 350 lira tablet parası bile değil çok teşekkürler.

Fan cızırtısı bendede vardı birkaç tane vurunca alttan benimkide düzeldi şiddetle tavsiye ediyorum.İsteyene balıkesir bandırma şubesnin telefonunu verebilirim ellerinde 3 tane daha varmış mail order yolu ile alabilirsiniz
  • nyznyz N kullanıcısına yanıt
    Ben sana demiştim sorununu çözdüğüne sevindim .

• Arkadaşlar bu makine için önerdiğiniz virüs programı var mı birde hızlanmasını sağlayacak neler kurulabilir fan sesini ve ısınmasını en aza indireceğimiz yollar nelerdir.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.