Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 64 bit driverleri nerden bulabilirim ?
  • ZemberekKuşu kullanıcısına yanıt
    ben gene de güvenemedim crucial alıcam 2x8 gb olanından alıyorum gelince diğer 8'liği satarız artık forumda :)
  • gigabyte q1 anakartı
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

gigabyte q1 anakartı

İşlemci fanının teknik detayı yazıyor mu hocam? Ona göre bi fan bulalım bu alete de şu cızırtı kesilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.6" canta veya kilif linki var mi hesapli..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yardimci olacak yok mu ya bu cihazi 350tl ye nerden alabiliriz.

• warkingtr61 W kullanıcısına yanıt
    engin beye mesaj atınız. sayı topluyor toplu alım için

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=107742497&mpage=30
  • Cihazın içini açıpta ram ile anakartın çözünürlüklü resmini çekecek olan var mı önlü arkalı

• Biosu güncelleyip yada güncellemeden dual bot imkanı var mı bunda

Hem windows 8.1 hem windows 7 kullanmak istiyorum

Aslında windows 7 ye direk geçicem ama win8 deki recovery kısmı ile tek tuşla tüm driver ve sistemi tekrar yükleyip fabrika ayarlarına dönme özelliği bana çok cazip geliyor onu kaybetmek istemiyorum
  • Önceki mesajlarda bir arkadaş GIGABYTE Q21 ile aynı cihaz olduğunu yazmıştı.

Firma fason üretim yapıp farklı markalara ürün satıyor diye düşünüyorum.

w7 Kurup driver bulamayanlar için Gygabyte q21 deki drıver ları deneyebilirler.
    BIOS ları markaya göre farklı olabileceğinden yükleyip yüklememek size kalmış...

• bu cihazın orjinal bios dosyası ve ec firmware dosyası geçmiş sayfalarda paylaşıldı,bios güncellemeyi düşünenler ordan bakıp yapabilirler.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemenin ne gibi faydası var acaba?

• casper333 kullanıcısına yanıt
    Dünyada laptop üreten fabrika o kadar çok değil bilinen markalarda aynısını yapıyor.
    Kasa aynı olmasına rağmen iç donanım farklılık gösterebilir.
    buna dikkat etmek lazım.

ilk mesajı önemli bilgileri düzenleyecek şekilde güncelleyebilsek iyi olur.
  • Beyler bende z tuşu çok hassas yani elim üzerinde durunca hemen basılmış olarak algılıyor. Bunun bir çözümü var midir ?

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    bu cihaz 2 farklı bios sürümü ile gelebiliyor birincisi 1.03.01 bios sürümü ikincisi 1.03.03 sürümü.1.03.01 sürümlü biosda uefi kapatılamıyor bu yüzdende diğer işletim sistemleri yüklenemiyor,1.03.03de kapatılabiliyor.En son sürüm bios sürümü ise 1.03.12 sürümü üretici firma birtakım iyileştirmeler yapmış zaten güncellemeside çok zor değil 3- yada 4.ncü sayfada anlatıldı nasıl yapıldıgı.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim şu an için netim yok. Olduğu zaman bende yapayım o zaman. Diğer sistemleri yükleyecek bilgi ve tecrübeye de sahip değilim ya neyse bulunsun bakalım yeni sürüm

• beni de ekleyin. saçma sebeplerden dolayı bir haftadır yazamıyordum.
    geçtiğimiz hafta içi geldi ürün. arcelikbayisi.com'dan satın almıştım 369 liraya. kutuyu açarken herhangi bir kullanılmışlık izine rastlamadım. gayet sıfır ürün gibiydi. bilgisayarı açtım, ilk hata burada başladı hemen. daha ilk açılışta windows kurulumu hatası veriyordu. neyse ki bunun çözümü kolaymış, hatayı verdiği ekranda shift + F10 ile regedit'ten bazı değerleri değiştirmek gerekiyormuş. Sonrasında windows 8 kurulumu ve windows 10 rezervasyonunu yaptım. bilgisayar açılınca da pilin %0'da olduğunu gördüm. saatlerce şarjda kalmasına rağmen pil hep %0'dı. sonra internetten okuduğum bazı çözümleri denedim. AC adaptör ve ACPI kontrolcülerini silip yeniden yükledim vs. vs. Hiçbiri işe yaramayınca servisi aradım. Laptop için eve gelip teslim almıyorlarmış. Ertesi gün kendim gidip servise teslim ettim. Servisteki eleman "e açılıyor işte, daha ne istiyon ki?" tarzında bir şey deyince, pili dolmuyor dedim. O zaman bir "haaa" çekti hödük. :) Bakalım.. Şu an sadece bekliyorum. En azından servisten ara ara mesaj geliyor, şu an bilgisayarınız şöyle böyle diye.

• Arkadaslar suan arcelik veya beko magazalarinda bu cihazi 350tlye alamiyormutuz net sitesin 499yaziyor bi baksaniz bna

• quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

gigabyte q1 anakartı

anakartlar birebir aynı bugün içini açıp ram i 4gb yaptım.
    ayrıca msata ssd takmak için boş yeride mevcut.
    yalnız 4gb rami herkese tavsiye ederim. ciddi olarak fark mevcut

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    hocam sizce 8'lik mi takmak lazım 4'lük mü

bir de msataya taksak normal hddyi çıkarsak cihaz daha da hafifler değil mi :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.