Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: casper333

Önceki mesajlarda bir arkadaş GIGABYTE Q21 ile aynı cihaz olduğunu yazmıştı.

Firma fason üretim yapıp farklı markalara ürün satıyor diye düşünüyorum.

w7 Kurup driver bulamayanlar için Gygabyte q21 deki drıver ları deneyebilirler.
    BIOS ları markaya göre farklı olabileceğinden yükleyip yüklememek size kalmış...

http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=5153#driver

çok teşekkürler windows 7 64 bit driverların hepsi sorunsuz kuruldu.
    windows 7 de pc çok çok iyi çalışıyor. kasma donma falan hiç bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa58

Arkadaşlar bu makine için önerdiğiniz virüs programı var mı birde hızlanmasını sağlayacak neler kurulabilir fan sesini ve ısınmasını en aza indireceğimiz yollar nelerdir.

Norton internet security en güvenilen güvenlik yzxılımı 1 yıllığını 3 kullanıcı ile 18 tl ye alabilirsin adam başı 6 tl ye geliyor ama ağır ve herşeye karışan bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    hocam msata fiyatlari düşmeli bence attiğiniz linkte ki msatalarda farklı modeller muhtemel çip yapılari ve aktarım hızlari farklıdır akabinde gittigidiyordan 20 tl lik çek ile 130 tl ye silicon power 120 gb alabilirdiniz , ben öyle tavsiye ediyorum en azindan , çünkü msata tuhaf bir şekilde kutusuz olmasina rağmen daha fazla fiyatlari ssd lerin kutuyu açtiğinizda görürsünüz zaten kutulu ssd nin msatadan farkı , ssd ye sata girişi lehimlenmiş sadece yani daha fazla masraf çok tuhaf
  • Ben de 4 tane çoluğa/çocuğa aldım; fakat daha test edemedim. Direkt bayilerden 349 TL peşine aldım. Fiyat çok uygun geldi bana.
  • Aldığım cihazlardan biride batarya azaldı fişe takın uyarısı verdi ve şarja başladık %26 rakamına ulaştık. Prize takılı doluyor yazmasına rağmen artık maalesf dolmuyor.

Okuduklarıma göre bu pil problemi olayından bir çok son kullanıcı şikayetci.

Eski tarihli konularda da oldukça yaygınmış...

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim bu lafı kim söylemişse kendisini saygıyla anmak istiyorum, arkadaş sen ne ileri görüşlü bir adammışsın.

Servis yaklaşımı konusunda bilgi veririm...
  • bu pil sorunu çok çıkmaya başladı karşımıza. benim bilgisayar da direkt ölü pille gelmişti. şu an serviste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ölü pil yok lakin uyarı vermiyor şaştım yahu

• Grundig GNB 1450 B2 arkadaşlar ben de bu modeli aldım elime ulaşır bayramdan sonra. Herhalde işlemci ve ekran boyutu dışında sizin bilgisayarlardan bir farkı yok. Yararlı paylaşımları ben de buradan takip edeceğim ve elimden geldiğince paylaşımda bulunmaya çalışacağım. Herkese iyi forumlar.

Aynı model dedim ama yüzeysel olarak baktım özelliklere yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar normal ssd alsam içinde ki hdd boşa çıkacak, msata alsam şunu gözüme kestirdim okuma yazma oranı normalden düşük yazıyor.

açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum, ne dersiniz?

• quote:

Arkadaşlar bu makine için önerdiğiniz virüs programı var mı birde hızlanmasını sağlayacak neler kurulabilir fan sesini ve ısınmasını en aza indireceğimiz yollar nelerdir.

microsoft security essential yeterli gelir windows defender ı da çarsan sorun yaşayacağını sanmam. onun dışında eset tavsiye ederim.

fan sesi ve ısınma konusunda yapabileceğin bir şey yok malesef yükte iken mecbur fan sesi gelecek. ama cihazın win 7 de daha iyi olduğu söyleniyor ram ssd gibi takviyelerde işe yarayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

microsoft security essential yeterli gelir windows defender ı da çarsan sorun yaşayacağını sanmam. onun dışında eset tavsiye ederim.

fan sesi ve ısınma konusunda yapabileceğin bir şey yok malesef yükte iken mecbur fan sesi gelecek. ama cihazın win 7 de daha iyi olduğu söyleniyor ram ssd gibi takviyelerde işe yarayacaktır.

Anladım hocam kimi ses yok diyor o yüzden merak ettim sıkıntılı cihaz kı bendeki diye olmazsa win7 kurarım makineyi rahatlatır buda.

• arkadaşlar bu cihaz için güzel kullanışlı bir kılıf-çanta bulan varmıdır?
  • ekranı ışık sızdıran var mı siyah duvar kağıdıyla bakın test edin arkadaşlar.

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Siyah duvarkağıdı yaparak ekranın ışık sızdırması var mı diye bakarmısınız sanki yanlarda sızdırıyor

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde siyah duvar kağıdı yapıp ışık sızdırması var mı diye bakarmısınız sanki yanlardan sızdırıryor

• bende bir sıkıntı yok.Yalnız dikkat ediyorum hergün ayrı bir soru yada sorunla geliyorsunuz.350 tllik bir bilgisayar alt tarafı beklentiyi bu kadar yüksek tutmayın,ışık sızması felan bunlar milyarlık cihazlarda bile olabiliyor çok kafaya takmamak lazım,alt tarafı 350 tl gidip macbook almadıkki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

bende bir sıkıntı yok.Yalnız dikkat ediyorum hergün ayrı bir soru yada sorunla geliyorsunuz.350 tllik bir bilgisayar alt tarafı beklentiyi bu kadar yüksek tutmayın,ışık sızması felan bunlar milyarlık cihazlarda bile olabiliyor çok kafaya takmamak lazım,alt tarafı 350 tl gidip macbook almadıkki :)

Ss atma şansınız var mı maksat muhabbet sorun giderme hocam

• şu anda kullandıgım telefon ile maalesef ss atma şansım bulunmuyor,ancak dedigim gibi düz siyah yada desenli siyah arka planlarla baktım bir sıkıntı yok
  • yanlış görmüyorsam ufak bir beyaz gölge şeklinde beyaz bir ışık gözüküyor ekranınızda,benim cihazda dümdüz siyah gözüküyor bu tarz bir beyazlık yok köşelerde.Ancak yukarıda dedigim gibi bendede bu şekilde olsaydı bile hiç kafaya takılacak birşey değil,bunu garantiye götürseniz servisdekiler güler o derece,adam dicek 350 tlil cihaz aldın ne bekliyordun.İçiniz rahat olsun cihazda mekanik bir sıkıntı olmadıgı sürece çatır çatır kullanın,böyle ufak şeyleri hiç görmeyin bile boşa can sıkıntısı yaparsınız.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Kafaya takılcak bişi değil zaten de elektronikte kendimi şanslı sayardım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.