Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bios guncellemesini detayli anlatabilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekemi

quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

32 bit win mi kurdunuz ? kurduysanız 32 bit ekran kartı sürücüsünü nerden buldunuz kurdunuz mu?

evet win 7 32 bit kurdum. yukarıda belirttiğim gibi okuldan alışkanlık DRİVER EASY adlı bir program var ona bıraktım ben sadece wifi ve etherneti kurdum gerisini o program halleti toplam 16 sürücü kurdu. son hali resimde..
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

rica etsem Ram kullanımını gösterir şekilde de CTRL+ALT+DELETE (Görev Yöneticisi) Paylaşabilirmisiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç bir şey kapatılmadanki hali 1 . resimde. ( not avg internet security 2015 kuruludur.)

2. resim ise yukarıda 3 sekme + paint açık hali
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

• Israrla söylüyorum oyun oynamayan sadece film ve internet işi için kullananlar linux çekirdekli işletim sistemi kurmalılar windows saç baş yedirtiyor yediği virüslerde cabası.
    Hatta anlatımda yapabilirim sonradan.

• quote:

Israrla söylüyorum oyun oynamayan sadece film ve internet işi için kullananlar linux çekirdekli işletim sistemi kurmalılar windows saç baş yedirtiyor yediği virüslerde cabası.
    Hatta anlatımda yapabilirim sonradan.

aslında haklısın da burada alışkanlıklar devreye giriyor pek bilinmiyor malesef linux tabanlılar. ben bekliyorum okullar açılsın boş saatlerimde pardus deneyeceğim bakalım yazarım o zaman da
  • driver güncel, modem yanı başımda ama wifi kopuyor, yani tam kopmuyor ama aşırı yavaşlama oluyor ve bu belli aralıklarla devam ediyor. sorun modem de mi, bunda mı çözemedim, fikri olan var mı?
  • mekemi M kullanıcısına yanıt
    Denediğninizde benide haberdar eder misiniz ? belki bende kurarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

driver güncel, modem yanı başımda ama wifi kopuyor, yani tam kopmuyor ama aşırı yavaşlama oluyor ve bu belli aralıklarla devam ediyor. sorun modem de mi, bunda mı çözemedim, fikri olan var mı?

yukarıda bir arkadaş bahsetmiş ama tekrar edelim aygıtlardan kablosuz bağdaştırıcı özelliklerinden kablosuz özelliğini aşağıdaki gibi değiştirdim ben normalde otomatikti b/g yi seçtim. baya farketti bi deneyin isterseniz
     GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 23 Eylül 2015; 15:09:45 >

çok teşekkürler hocam, yaptım bakalım.
  • 64 bit os kurabiliyorum fakat 32 bit kuramiyorum.Nedeni ne olabilir sizce?

• Info34 I kullanıcısına yanıt
    kurulması lazım bende sorun olmadı nasıl sorun veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Info34

64 bit os kurabiliyorum fakat 32 bit kuramiyorum.Nedeni ne olabilir sizce?

Pc açıkken windows 10 32bit yükseltme dosyasını 64bit bilgisayarda açımca bendede aynı hatayı verdi boot yolu ile kuruyorsanız böyle bir hata vermemesi gerek.

• quote:

kurulması lazım bende sorun olmadı nasıl sorun veriyor

Hocam defalarca denedim.2 gb ram oldugu icin 32 bit kurmak istedim.Boot ediyorum biostan bir turlu kurulum ekrani gelmiyor.ama 64 bit bir os kurdugum zaman normal bir sekilde format atabiliyorum.32 bit denedigimde hata vermiyor.Kurulum ekrani gelmeden normal windows açılıyo.Sorunu bende anlamadim.

servisle konuşun

hocam win 7 32 bit mi kurmaya çalışıyorsunuz ? bios update i yaptnız mı ilk mesajdaki?
    64 bit kurabiliyorum demiş.

• rfve kullanıcısına yanıt
    hocam biraz cahilce olacak ama 32 bit kurmanın faydaları neler ve uyumsuzluk olur mu driverlar açısından?
  • ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    hocam 32 bitte bilgisayar az ram kullanır bu linu tabanlı bazı işletim sistemlerinde pek farketmez zorin os elementery os vs windowsta farkediyor bazı arkadaslar 32 bit win7 kurarken sadece ethernet ve wifiyi kurmuşlar gerisiniz driver bu ve yükle proğramlarıyla halletmişler

• şu an 5-6 ay civarı oldu cihazı kullanıyorum fakat ne bir ses ne de şarz sorunu. sanırım ben biraz şanslıyım bu konuda.

ikinci olarak ssd ve ram zavazingosu.

ben bu cihaza win 7 , win 8 ve xp kurdum ancak ramdan istediğim performansı alamadım. şunu demeye getiriyorum ben bu cihazda sinirlerim bozulmadan bir şeyler yapmak istiyorum diyen arkadaşlar 4gb ram fazlasıyla yetecektir. yine ssd ile de performans artırılabilir.
    şu an cihaz için en uygun ram ve ssd siparişini verdim. linkler aşağıda.

ssd
    http://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-128gb-sd8sbat-128g-1122-25-546342-ssd-P76370094
    ram
    http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-notebook-ram-kvr16ls114-P48795397

ayrıca ilk konudaki adımları takip ederek bios güncellemesi yapmanızda fayda var.

ek olarak cihazla en uyumlu işletim sistemi eklemeler (ram ve ssd) ile beraber win.7 64 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtlktm -- 27 Eylül 2015; 21:06:58 >

• mhmtlktm M kullanıcısına yanıt
    dostum xp yi nasil kurdunuz?
    kurdugunuz xp nin linkini alabilir miyim
    pc nin sata driver sorunu nedeniyle hic bi sekilde elimdeki xp yi kuramadim
    yardimci olursan sevinirim :)

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.