Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetbey14

dostum xp yi nasil kurdunuz?
    kurdugunuz xp nin linkini alabilir miyim
    pc nin sata driver sorunu nedeniyle hic bi sekilde elimdeki xp yi kuramadim
    yardimci olursan sevinirim :)

xp yi banada bir arkadaşım kopyalamıştı link olarak malesef veremeyeceğim fakat linkteki konudanda bilgi sahibi olabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_19629307/tm.htm

sonra olarak internette arama yaparak sp3 son güncellemeler içinde olacak şekilde bir kalıp bulabilirsin.

ek olarak biraz araştırdım sizin için bir link buldum özel mesaja bakabilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtlktm -- 28 Eylül 2015; 0:42:41 >

• yaklaşık 2 saat önce bilgisayarı açtım kablosuz mouse çalışmıyordu. dedim pili bitti herhalde değiştirdim baktım ki yine yok. aygıt yöneticisine girdim baktım o da ne usb 2.0 lar yok piyasada. biraz araştırmadan sonra unplugged ( çıkarılmış) olduklarını öğrendim :) nasıl çıkarıldılar sa artık :) şu ana kadar araştırdım chipseti yeniden kurdum vs vs yok aygıt yöneticisi artık hiç bulamıyor sadece usb 3.0 girişim çalışıyor. umarım anakart arızası falan değildir. bakalım yarın bir format daha atalım ne olacak :)
  • mhmtlktm M kullanıcısına yanıt
    Sürücülerin hepsi var mı xp de öyleyse xp kurrarım şimdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DriverPack Solution programı ile driver sorununu çözebilirsiniz.
    dostum cok tesekkur ederim. en kisa zamanda xpyi deneyecegim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda zorin os linux dağıtımı kullanıyorum özellikle internet tarayıcı performansı üzerinde yüklü gelen windows8e göre çok çok iyi.Ancak yukarıdaki bir arkadaşın yüklediği gibi xp yükleyen başkalarıda varsa performans hakkında bilgi verirlerse iyi olur.
  • eğer ram ve ssd takviyesi yapmadıysanız xp yeterli olacaktır. performans açısından linuxtan daha kötü bir performansla karşılaşmayacaksınız.
    rufusla mi yazdirdiniz xp yi usbye?

Zamanla şişecek xp ayda bir format atmanız gerekecek.

• malesef. pcye msdn xp de denesem olmadi. acpi.sys diye devam eden mavi ekran hatasi veriyor. elimdeki tum xplerde durum boyle oldu hep

• @ahmetbey14 aynı cd yi yazdırıp krdum bir sorun çıkmadı

@ßenle100les kullanıcıya bağlı bir durum :)
  • Hocam rica etsem zorin ostahttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

sayfasında standart kalite ve yüksek kalite linkleri var. tıklayınca izleyebiliyor musunuz sorun olmadan? Normalde windowsta tıklayınca bir kereye mahsus infinite diye bir programcık yükletiyor. Sonra sorunsuz izleniyor, zorin osta nedir durum merak ediyorum.
  • Beyler ekran içten çatladı daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldu mu. Kaça patlar bana.

harici cd surucunuz mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: adivar

Hocam rica etsem zorin ostahttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

sayfasında standart kalite ve yüksek kalite linkleri var. tıklayınca izleyebiliyor musunuz sorun olmadan? Normalde windowsta tıklayınca bir kereye mahsus infinite diye bir programcık yükletiyor. Sonra sorunsuz izleniyor, zorin osta nedir durum merak ediyorum.

netim kısıtlı bu üyeye sorun belki yardımcı olur ReCKLeSS17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 29 Eylül 2015; 23:28:59 >

• Beyler klavyedeki bazı tuşların rengi değiştirdi fazla kullanıyorum diye herhalde, aynı sorunu yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 30 Eylül 2015; 21:26:50 >
  • Merhaba,
    Ben yazın aldım ama pek kullanmaya vakit bulamadım.
    H.sonu fark ettim ki; bataryayı tam şarj ediyorum 24 saat sonra batarya tamamen bitmiş oluyor notebook hiç kullanılmadan.
    Bataryayı tam şarj edip notebook' dan çıkarttım ve 24 saat sonra tam doluydu hala.

Notebook bilgisayarı kapat dememe ve hiç bir ışığı yanmamasına rağmen bataryayı yiyor.

Bu tip sorun yaşayan var mı?
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem zorin ostahttp://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

• şu anda zorin os kullanmıyorum o yüzden deneme şansım yok maalesef.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    hangisine geçtiniz hocam? gömlek değiştirir gibi sistem değiştirir oldu forum ahalisi :)

teşekkürler yine de.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.