Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu bilgisayarı basit net ve film için kullancaksanız linux çekirdeğini kullanan dağıtımlar kurın win yaptırıyor insana

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hala uygun fiyata satılan yer var mıdır? Ya da ikinci el uygun fiyata satan arkadaş var mıdır(Sorunsuz ürün, fan sesi vb olmayan)?
    Saygılar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • gigabyte'ın sitesinde q21'in windows 10 driverları yayınlanmışhttp://www.gigabyte.com/service/windows/w10.aspx?pid=5153

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bilgisayarı halen 350 tl ye nerede bulabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebServisi

Bu bilgisayarı halen 350 tl ye nerede bulabiliriz?

bulamazsın. kampanya biteli aylar oluyor
  • win7 32bit embedded kullanıyordum,günlük kullanım için win8e göre daha iyiydi,ancak genede chromede 4-5 sekme açınca ram doluyordu,zorin os yani linux dagıtımı kurdum ve net performansı tavan yaptı 10-15 sekmede bile hiçbir sıkıntı yok.Dileyen deneyebilir
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar zorin os kurmayi düşünüyorum ancak ben bu bilgisayarda digiturkplayden lig maclarini izliyorum. Uyeligim var. Windowsta bir programcik yukluyor, o sekilde izleyebiliyoruz.

Zorin osta sorun yasarmiyiz, deneyen benim gibi digiturkplay izleyen var mi lig maclarini?

• Zorin osda hiç öyle proğram denemedim

EDİT:Zorin os 10 core kullanıyorum

• açıkcası digitürk felan denemedim,ancak zorin yada diğer linux tabanlı sistemlerde wine denilen uygulamayla windows programları kurulabiliyor belki o şekilde halledebilirsiniz.
  • beyler bende 1452 B1 N2 var görev yöneticisinden 1/2 ram slotu olarak gözüküyor Kapağını açtığımda tek slotla karşıladı beni acaba diğer slot nerede ? diğer taraflarını açmak sıkıntı galiba yok klavye altından kaldırcaksınız tırnaklar filan var yazıyordu bi yerde. bide Sizde harddisk incemi ? normal leptop harddiski sığmıyor 7200RPM 750 GB var elimde leptop harddiski benimki sığmadı resimde gözüktüğü gibi.

• arkadaslar linux kullanmak istiyorsa iz mint yumleyin. zorin den cok çok iyi olur

• volkann86 kullanıcısına yanıt
    Mint de olurda yeniler için zorin olmalı windowsa benziyor ve ubuntunun marketini kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

arkadaslar linux kullanmak istiyorsa iz mint yumleyin. zorin den cok çok iyi olur

linux mint zorin os'den çok daha iyi olur demişsiniz,linux mintin ne gibi artıları olur acaba?
  • Gigabyte Windows 10 Sürücülerini Yayınlamış
    http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5153#dl
    http://www.gigabyte.us/service/windows/w10.aspx?pid=5153
    http://www.gigabyte.com/service/windows/w10.aspx?pid=5153

UYARI: AirPlane sürücüsü bende sıkıntı oldu kurmayın !!!
    BSOD'e sebep oluyor ve geri yüklemeniz yoksa PC yi açamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuRtCaN -- 23 Eylül 2015; 15:33:31 >

• yaklaşık 10 gün oldu alalı okulda derslerde projeksiyonda sunum yapma amaçlı aldım. hatta şimdi de win 7 kurmak için usb yi boot ediyor bi yandan :) hemen hemen tüm sayfaları okudum bir sorum bir de önerim olacak önce öneri çanta soran arkadaşlar olmuş ben bizim buradaki japon pazarından aldım 20 tl ye LEGAN diye bir markası var cuk oturdu içine ana göze bilgisayar öndeki küçük göze de kablosu ve mouse sığıyor ekledim fotoğraflarını

2. sorum ise sanırım cihazlarımızda wifi açma tuşu ya da fn kombinasyonu yok peki win 7 ye geçenlerde wifi yi açmak sorun oldu mu ? ana bilgisayarım acer da wifi dokumatiği bozulduğu ve bir türlü açamadığım için adaptör almak zorunda kaldım. bunda da aynı sorunu yaşamak istemiyorum. bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim.

girişiyoruz bakalım win 7 kurma işine hayırlısı :) gerçi başıma geleceği biliyorum terzi sökük ilişkisi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 22 Eylül 2015; 0:31:08 >

• Arkadaşlar ramini yükseltmeyi düşünüyorum hangi ürünü önerirsiniz birde ssd takmaya gerek varmı makineye.

• win 7 kuruldu sanki daha stabil bu arada ilk mesajdaki bios güncellenmesini yaparak ufei derdinden kurtuldum teşekkürler tek sorun diskin GPT biçiminde olması oluyor onu da x recovery dizimini sildim hic ugrasmadim g parted falan HDD yi de 2 te boldum zaten 5400rp bi de tek parca olunca iyice yavasliyor kanisindayim bakalim driverlar da sorun cikarmazsa x32 kurdum.

edit : operasyon tamam sanırım daha hızlı oldu ya da alışkanlık allah biliyor ya bi sevemedim gitti şu win 8 in win 10 un yapısını. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yok sistem win 7 sp1 ultimate ellenmemiş hali.

1) ilk mesajdaki bios güncellemesini aynen ygylayınca boot kısmında ufei menüsü açılıyor. buradan disable yapıyoruz.
    2) Windows 7 kuracaksanız disk GPT bölümünde bu nedenle ya formata başlamadan min xp falan gibi programları araştıracaksınız ya da hiç uğraşmadan recovery sistem vs ne bölüm varsa silip kafanıza göre tek parça ya da 2, 3 parçaya bölüp birine kuracaksınız.
    3) usb den kurdum çoğu sitede nasıl yapılacağı anlatılmış durumda
    4) mutlaka ama mutlaka kuruluma başlamadan önce ilk mesajdaki arçelik sayfasına girip LAN DRİVER ve WİFİ driveri ayrı bir usb ye atın çünkü bilgisayar ilk kurulduğunda cd rom da olmadığı iiçin driverları bulacağız.
    5) internete bağladıktan sonra DRİVER EASY adlı programı kurdum ve işi ona bıraktım. Tüm ekran kartı, card reader vs ne varsa kurdu.

6) win 8.1 e göre bariz fark var arada.
    7) merak ettiğiniz bir nokta varsa çekinmeden sorun ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 22 Eylül 2015; 11:57:39 >

• mekemi M kullanıcısına yanıt
    32 bit win mi kurdunuz ? kurduysanız 32 bit ekran kartı sürücüsünü nerden buldunuz kurdunuz mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

32 bit win mi kurdunuz ? kurduysanız 32 bit ekran kartı sürücüsünü nerden buldunuz kurdunuz mu?

evet win 7 32 bit kurdum. yukarıda belirttiğim gibi okuldan alışkanlık DRİVER EASY adlı bir program var ona bıraktım ben sadece wifi ve etherneti kurdum gerisini o program halleti toplam 16 sürücü kurdu. son hali resimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekemi -- 22 Eylül 2015; 15:15:52 >

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.