Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala i5 diyen var guluyorum. Alette düşük ayarlarda oyun bile oynuyorum.full hd tv me bağladım kablosuz klavye mouse aldım
    Ayarlardan kapağı kapatınca birşey yapma dedim uydu alıcısının yanında dvd player gibi duruyor arka arkaya filmler izliyorum hiç sorun yok.
    Bu fiyata tablet bile bulamadım iyiki almışım windows 10 kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan ya da başka birşeyden kaynaklı cızırtı (ses) sorunu olan arkadaşlara sesleniyorum, forumda benim gibi cizirtı sorunuyla karşılaşan birçok kişi mevcuttu. Ürünü aldıktan birkaç hafta sonra servise götürdüm. Teslim aldılar. Bir hafta sonra fabrikadan sıfır fan getirip taktık dediler ve teslim ettiler, cızırtı sesi daha çok gelmeye başlamıştı, tekrar götürdüm servise bu sefer bilgisayarı açtım, cızırtıyı dinlettim, kabul ettiler sorunun olduğunu. Teknisyen arkadaş oldukça ilgiliydi, ben tamirle biraz daha uğraşırım eğer düzelmezse iade için yardımcı olurum demişti. Bir hafta sonra ürün değişimi ile aradılar. Aynı ürünün fabrika üretimi olmadığından bir üst model olan 15,4'luk başka bir sıfır cihaz verdiler.1550 A1 B2 modeli. Yer istanbul/avcılar yetkili servisi. Cızırtı konusunda sorunu olan arkadaşlara duyrulur..
  • Arkadaşlar cihazı satan yer var mı acaba Anadolu tarafında?

• beyler elementery os freya kuracağım sonuçları buraya yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Bu bilgisayar hala alınabilirliğini sürdürmektemidir? Sadece günlük internet ve arada excell programları çalıştırılacak.

Teşekkür ederim.
  • ben bilgisayarın sadece touchpad'ini beğenmiyorum. hassasiyeti çok düşük. 4gb ram ve ssd takviyesi ile birlikte iş yerinde kullanıyorum masa üstünde. harici mouse kullanıyorum gayet yeterlidir.

lakin biz bu bilgisayarı 349 iken aldık. şimdi 499a bence alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßenle100les

beyler elementery os freya kuracağım sonuçları buraya yazarım

ne oldu hocam sonuç?
  • Arkadaslar sorum su . bunda 2 ram slotu mu var. 4 gb rami yapanlar icindeki 2 ye ilave olarak 2 alip 2 arti 2 4 mu yaptilar yoksa tek slot var da direk 2 yi cope atip 4 gb mi taktilar. Ayrica 320 gb hdd yaninda mi msata ssd var ? 320 gb depolama icin kullanip bir msata ssd alsak olur dimi ? Bir de msata 2 mi msata 3 mu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Info34

Arkadaslar sorum su . bunda 2 ram slotu mu var. 4 gb rami yapanlar icindeki 2 ye ilave olarak 2 alip 2 arti 2 4 mu yaptilar yoksa tek slot var da direk 2 yi cope atip 4 gb mi taktilar. Ayrica 320 gb hdd yaninda mi msata ssd var ? 320 gb depolama icin kullanip bir msata ssd alsak olur dimi ? Bir de msata 2 mi msata 3 mu ??

cihazda tek ram slotu mevcut 4 yapmak istiyorsanız mecbur içindeki 2 gb boşa çıkacak,320 gb diskin yanında msata portu var port sata 2.
  • Klavyede bazi harfler sayi tuslari olarak calisiyor ancak fn ile birlikte basildiginda normale donuyor.Nedeni nedir ?

• Arkadaşlar cihaza Xp kurabilen var mı? Ahci driver'ı bulamadım dolayısı ile bir türlü kuramadım.
  • quote:

Klavyede bazi harfler sayi tuslari olarak calisiyor ancak fn ile birlikte basildiginda normale donuyor.Nedeni nedir ?

Numlock acik kalmis kapatirsaniz duzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

ben bilgisayarın sadece touchpad'ini beğenmiyorum. hassasiyeti çok düşük. 4gb ram ve ssd takviyesi ile birlikte iş yerinde kullanıyorum masa üstünde. harici mouse kullanıyorum gayet yeterlidir.

lakin biz bu bilgisayarı 349 iken aldık. şimdi 499a bence alınmaz.

Touchpadin kendi programi arkaplanda çalışıyor surekli.Orayi açıp touchpad hassasiyetini ve diger onemli ayarlari yapabilirsiniz.

• zorin os kurdum sonuç mükemmel kasma sıfır win 8 den üstün oyunlar hariç tabiki ama çok şaşırdım çok akıcı kaymak gibi işletim sistemi

• 32 gb ssd almayi düşünüyorum.Sadece w10 32 bit ve ofis programi kurulu olacak.Bir kac kucuk program kmplayer ccleaner lg pc suite vs .. Yeterli olur mu ? Ne kadar alan kalır.320 gb hdd zaten depolama icin kullanacagim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

quote:

Orijinalden alıntı: sonkarizma

Merhabalar, şuan 64 bit WİN10 kullanıyorum. 32 biti direk usb den kursam key anahtarı sorun olur mu? 64 bitdeki anahtar çalışır mı? Ayrıca driver sorunu nasıl aştınız?

Kurarken key istiyor altta daha sonra var onu seçiyorsun. Sonra internete bağlanınca kendi etkinleştiriyor sıkıntısız kurabilirsiniz.

win 32 bit kurarken hangi iso yu kullandınız ?

Win 10 single languade home edition mudur ?
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/netbook-tablet-cantasi-10-1-2-adet-179030858

exper logolu çantaların 2 tanei 15 tl imiş.
    satıcı ürün satmak istemiyor sanırım sorularıma sallama cevap veriyor.
    ölçüleri istedim ölçemem 2 cm den kalınsa sığmaz falan yazmış...

Şeytan diyor ay uymazsa karşı ödemeli kargo ile iade et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 11 Eylül 2015; 10:20:42 >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    sığmaz hocam o, imkansız bence. hiç uğraşmayın derim ben.
  • quote:

32 gb ssd almayi düşünüyorum.Sadece w10 32 bit ve ofis programi kurulu olacak.Bir kac kucuk program kmplayer ccleaner lg pc suite vs .. Yeterli olur mu ? Ne kadar alan kalır.320 gb hdd zaten depolama icin kullanacagim.

10-15 gb arası bişey boş kalır. ama tavsiye etmem. bir süre sonra güncelleme filan windows şişecek. ayrıca ssd yi takınca hdd nereye takacaksınız?
  • Atın bi linux çekirdekli işketim sistemi o h miss
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.