Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemcisi internette sörf yapmak için bile çok iyi değil.

4 gb ram ve ssd olduğu halde i5 li ve 5400 rpm mekanik diskli makineye göre bariz yavaş kalıyor.
  • ram slotunun/kapağının arkasında garanti bandı var mı? yani aynı rami geri takarsak garanti anlayabilir mi açılıp açılmadığını cihazın?
  • Arkadaşlar bu notebook u almak üzereyim tavsiye eder misiniz sayfalarca topigin hepsini okudum yalnız karar veremedim kiminiz tıkırtı ses yapıyor diyortabi ne kadar rahatsız eder bu insana ve cihaza zarar verir mi kimisi zor çalışıyor tıkanıyor diyor kimisi çok başarılı çok güzel bu cihaz alınır diyor cihazın stabil çalışacağı işletim sistemi sizce hangisidir diyelim ki xperia 32 bit kurdum ne gibi bir zararı olur bana çok teşekkür ederim cevaplarınız da çok ihtiyacım var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfbhalil G kullanıcısına yanıt
    ben cihazdan memnunum,dizi-film günlük internet işleri için yeterli,bu fiyattaki bir üründen bazı arkadaşlar i5 performansı felan bekliyor sanırım öyle bir dünya yok maalesef :) 349 tl'nin karsılıgını veren bir cihaz.Ram ve ssd upgrade yapmayı düşünmeyenler benim gibi win7 embedded versiyonu kurarlarsa performans yüklü gelen win8e göre cok artıyor.
  • Sipariş ettim az önce bimeksten 24tl bipara ilede çanta alacam inşallah sorun çıkmaz kaç güne gelir bimeksten alışveriş yapan beni aydınlatsın gelince görüşlerimi belirtirim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Sipariş ettim az önce bimeksten 24tl bipara ilede çanta alacam inşallah sorun çıkmaz kaç güne gelir bimeksten alışveriş yapan beni aydınlatsın gelince görüşlerimi belirtirim iyi forumlar

Kaca aldini hocam

• 499 tl ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkness41 -- 1 Eylül 2015; 23:50:37 >
  • 32bit windows 10 kurdum açık bir performans farkı var. 32bit kurmanızı tavsiye ederim.

• Merhabalar, şuan 64 bit WİN10 kullanıyorum. 32 biti direk usb den kursam key anahtarı sorun olur mu? 64 bitdeki anahtar çalışır mı? Ayrıca driver sorunu nasıl aştınız?
  • windows 10 ister 64 ister 32 bit olsun halen bi win7'nin hızında değil. özellikle ram ve ssd upgradei yapılmamışsa win7 tavsiye ederim.
  • volkann86 kullanıcısına yanıt
    win 7'de de batarya problemi yaşadım iki laptopumda da. batarya öldürüyor win7 tuhaf bir şekilde. Konuyla ilgili nette araştırma yaparsanız bulursunuz.
  • Beyler linux dağıtımlı nasıl kurarız driveri var mıdır _?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkarizma

Merhabalar, şuan 64 bit WİN10 kullanıyorum. 32 biti direk usb den kursam key anahtarı sorun olur mu? 64 bitdeki anahtar çalışır mı? Ayrıca driver sorunu nasıl aştınız?

Kurarken key istiyor altta daha sonra var onu seçiyorsun. Sonra internete bağlanınca kendi etkinleştiriyor sıkıntısız kurabilirsiniz.

• arkadaşlar 1 eylül 15:49 da sipariş ettiğim laptop hala faturalanabilir sevke hazırlanmak üzere bekleniyor yazıyo gelmiş olması gerekmez mi ?
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    ekran kartı driverini nerden indirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Üstte arkadaş bir site paylaşmıştı windows 8 32biti seçip indirdim.

http://www.driverscape.com/manufacturers/arcelik/laptops-desktops/gnb-1150-b1-n2/189368

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

quote:

http://www.driverscape.com/manufacturers/arcelik/laptops-desktops/gnb-1150-b1-n2/189368

sağolasın.

bende ki problem ekran geçişlerinde donmalar meydana geliyor.
    ssd ve 4gb yok iken böyle bir problem yoktu
    ekran parlaklığını ayarlamıyor en kısıkta olmasına karşın en parlak durumda kullanıyorum.
    aygıt yönetişinde ekran bağdaştırıcı olarak Microsoft temel bağdaştırıcı yazıyor sizdede boylemi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

quote:

sağolasın.

bende ki problem ekran geçişlerinde donmalar meydana geliyor.
    ssd ve 4gb yok iken böyle bir problem yoktu
    ekran parlaklığını ayarlamıyor en kısıkta olmasına karşın en parlak durumda kullanıyorum.
    aygıt yönetişinde ekran bağdaştırıcı olarak Microsoft temel bağdaştırıcı yazıyor sizdede boylemi

İntel hd grafik yazmakta hocam.

• cakin kullanıcısına yanıt
    hocam muhtemelen ekran karti driverini kurmamissiniz. o yuzden bu sorun var sanirim. guncel ekran karti driverini kurarsaniz sorun çözülür muhtemelen.

• Evet ekran kartının driverini kurdum sorun kalmadı. Tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.