Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10'u UEFİ modunda kurarsanız sıkıntı kalmayacak.
  • YuRtCaN Y kullanıcısına yanıt
    Hocam UEFI ile W10 yükledim açılır açılmaz mavi ekran veriyor yani kurulum bitiyor, masaütü gelince çat mavi ekran W7de yine bu kacar sık vermiyor ama onda da 32bitte driver bulamıyorum 64 bitte pc donmaktaan işlem yapamıyor ram hep %90 üzerinde. Hata olmasın diye hddnin windows bölümünü sıfırlıyım derken tüm hddyi sıfırladım W8 keyinden de oldum valla yardım bekliyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

tam dolu olan bataryayı, 2.38 saatte bitirdim... sadece internette sörf yaptım ve 5 dakika görüntüsüz skype artı hiç video izlenmedi ve ekran parlaklığı % 100 idi... bu batarya bitme süresi normal mi yoksa anormal mi anlayamadım

güzel soru bu bende cevap bekliyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Windows 10 kullanıp da sıkıntı çekmeyen var mı?

PC donup duruyor Windows 10 ile. Sorunsuz çalıştıran varsa geçmeyi düşünüyorum ben de.

ram ve ssd var bende. win10 sorunsuz çalışıyor. daha tek bi hata almadım.

• volkann86 kullanıcısına yanıt
    Kurulumunu nasıl yaptınız W10'un?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Kurulumunu nasıl yaptınız W10'un?

Iso indirip usb ye cektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 100 emin olmamakla beraber aktivasyon BIOS da win 8.1 Bing kurunca aktive etmesi lazım.
    fakat bence donanımsal bir sıkıntı var MBR kurulum sırasında donma yaşadım ama UEFI de donma bile olmadı mavi ekran varsa donanımsal bir sıkıntı var demektir.
  • arkadaşlar windows 8 deyim. Başlat çubuğu çalışmıyor basınca orada takılıp kalıyor Bilgisayarıma vs hiç bir yere girmiyo ancak ctrl alt delete yapınca oturumu kapatıp tekrar bilgisayarı açınca düzeliyor sizde böyle bir problemle karşılaştınız mı Acil yardıma ihtiyacım var ne yapacağım bilmiyorum

• YuRtCaN Y kullanıcısına yanıt
    Hocam problem UEFI'yi beceremememdenmiş galiba. 2011'den kalan Windows 7 Iso'sunu yazdırıp UEFI kapalı halde W7 Home Premium 32 bit versiyonunu yükledim SlimDrivers ile de neredeyse tüm driverları sorunsuz olarak yükledi. Bugün aktif olarak film izledim internette gezindim ne bir mavi ekran var ne başka bişey. Olmaz diye garanti edemesem de format ekranında Harddisk'i Clean all komutuyla 25 30 dakikada biçimlendirdi bunun da etkisi olabilir. Şuan problemsiz bakalım neler göreceğiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuRtCaN

% 100 emin olmamakla beraber aktivasyon BIOS da win 8.1 Bing kurunca aktive etmesi lazım.
    fakat bence donanımsal bir sıkıntı var MBR kurulum sırasında donma yaşadım ama UEFI de donma bile olmadı mavi ekran varsa donanımsal bir sıkıntı var demektir.

ben de Windows 8.1 x64 bing arıyorum. siz nerden buldunuz
  • BarvaArtena kullanıcısına yanıt
    Laptop gelince recovery bölümünü USB ye yedeklemiştik.
  • Usbde sorun yasayan var mi windows 8deyken wifi adaptorunu baglayinca bir sure sonra kesilip usb girisleri calismiyordu heralde driverdandır diye dusundum simdi ubuntu ustunde de ayni sorun oldu flash diske dosya atarken de kesiliyor ubuntuda. Garantiye mi gondersem bilemedim windows 8de bu kesilme sorunu yoktu ama adaptoru calistiramadim bir turlu .simdi win 7 yuklemeye calisiyorum ama bir turlu kopyalayamadim dosyalari flash diske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner97

Usbde sorun yasayan var mi windows 8deyken wifi adaptorunu baglayinca bir sure sonra kesilip usb girisleri calismiyordu heralde driverdandır diye dusundum simdi ubuntu ustunde de ayni sorun oldu flash diske dosya atarken de kesiliyor ubuntuda. Garantiye mi gondersem bilemedim windows 8de bu kesilme sorunu yoktu ama adaptoru calistiramadim bir turlu .simdi win 7 yuklemeye calisiyorum ama bir turlu kopyalayamadim dosyalari flash diske

bende böyle bi sorun yok.
  • Grundig in resmi sitesinde pc nin bütün driverları var
    http://www.grundig.com.tr/destek/
    burdan katagoride arama>bilgisayarlar>dizüstü bilgisayarlar>GNB 1150 B1 N2 Trendbook seçip onaylaya basınca bütün driverları cıkıyor
    veya driver pack solution la bütün driverları kurup ordaki linkteki ekran kartını kuruncada sıkıntı kalmıyor
    şuan windows 7 64 bit kullanıyorum sıkıntısız bilgisayar windows 8 e göre bariz bi hız artışı var ram ve ssd de taktımmı canavar olacak canavar inşallah :)
  • Başbakan Pirlo kullanıcısına yanıt
    ilk olarak ssd. SSD olmayan bilgisayar satılmasın, insanlara işkence edilmesin. Unutmuşum 5400rpm hdd nasıl korkunç bir şey.
  • Mac os kurmaya calisan oldu mu. Nasil bir sonuc aldi.

• 4gb ramdan sonra 120gb Samsung 850 evo ssd de taktım... üstüne de temiz w10 kurdum.

ufaklık evrim geçirdi resmen. SSD yi HDD yuvasına taktığım için hız biraz düşük çıktı.

msata ssd e fazla para vermek istemediğim ve hantal hdd den kurtumak için normal ssd aldım. ikisi arası 50tl fark vardı...

• Dota 2 oynuyorum 4gb ramin 3.9 unu kullanıyor

• arkadaşlar sizin cihazında adı CANAN-0H8V8SRAM benzerimi yada benim cihaz refurbished mi?

• Beyler ben w10 a yükselttim makineyi ama usbye aldığım kurulum dosyalarını birşey yapmadım eksik birşeymi yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.