Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karsiyakali-_-1912

Değişimden ürünüm geldi,eski ürüne oranda daha fazla randıman alıyorum. yalnız ısınma sorunu kronik sanırım netbooklarda. sadece internette tek sayfada geziniriken bu kadar ısınma olması anormal gibime geliyo. 15 dk lık kullanımda cihazı cok fazla ısınan var mı ?

benim pcde malesef ısınmakta. fan sesi normalde olsa çok hızlı dönüyor haliyke. euro truck simulatör 2 oynuyorum bilgisayarın altı resmen yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

Yosemite Hackintosh kuran oldu mu başarılı bi şekilde?

Bende bunu düşünüyorum, nasıl kurarız acaba. Bende 8 gb ram, 128 gb SSD var. Birde çıkan 320 gb hdd yi de takabilir miyiz slot var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gigabyte.com/MicroSite/380/upgrade.html Gigabytein sitesinde de tüm modelleri koymuşlar q21 yok :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 da yaşadığım sorunu buldum,
    Linux ile paralel kullanım için UEFI'yi kapatmıştım.
    Sorun BIOS'da, yani UEFI kurulumda donma yaşamadım.
    Sürücü işine bakıp haber vereceğim.
  • Arkadaşlar 2 GB RAM yetmiyor bende RAM 4 GB yapmak istiyorum ama klavyeyi tirnaklarindan çıkartamadım video şeklinde biri anlatabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evomania kullanıcısına yanıt
    90 liraya nerden 64 gb msata ssd aldınız hocam link verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

90 liraya nerden 64 gb msata ssd aldınız hocam link verebilirmisiniz?

Hocam forumdan bir arkadaştan aldım ben.

• Elitekdr17 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar forumda sormuş olunan soruların cevapları zaten var.!!!

Benim tavsiyem rotring kalem ucu gibi ince uçlu bir şeyi çentiklere tek tek sokacak ve yaylı çentikleri ekrana doğru iteklerken yanına ince birşey sokacak ve çentiğin yanından klavyeyi biraz havaya kaldıracaksınız. aslında çok kolay ama olayı benim gibi yanlış anlarsanız klavyenin üzerinde bulunan çerçeveyi sökersiniz.
  • Arkadaşlar bakmayalı forumdaşlar grundigci olmuş
    Yaklaşık 8 ay önce aldım bu bilgisayarı. Alır almaz buyincoins'ten şu kılıfı almıştım çok hoş ve tam birebir yapılmış gibi. Herkese öneririm http://www.buyincoins.com/item/49231.html#.Vc96w_ntmko

Alır almaz dikkatli bir şekilde sökerek ram ve ssd yi kendim taktım. Bir süre sonra format atamaz oldum ve hep yarıda kalıyordu. Eski hard diskini taktım onda da aynı sorun vardı. Eski hard diski takarak garantiyi aradım evden alıp gittiler ve sorunun hard diskte olduğunu söylediler değiştirip teslim ettiler. Bu aralar bilgisayara ihtiyacım olduğu için uğraşmıyorum ama yakın zaman da uğraşıp tekrar servise vermeyi düşünüyorum

NOT: Biri görünce bende almak istedi bundan. Şu anda en indirimli nerede buluruz?

Ve postacı çanta olarakda şu çanta iyidir. Bu çantaya da tam sığıyor ve yanına bir tane ders kitabıda koyuyorum.http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Fashion-Men-Bags-Casual-Shoulder-bag-Canvas-Bag-Men-Messenger-Bag-317/32232976755.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zackill -- 15 Ağustos 2015; 20:57:34 >

• Tamamdır sorunsuz çıkardım YuRtCaN

• quote:

Orijinalden alıntı: zackill

Arkadaşlar bakmayalı forumdaşlar grundigci olmuş
    Yaklaşık 8 ay önce aldım bu bilgisayarı. Alır almaz buyincoins'ten şu kılıfı almıştım çok hoş ve tam birebir yapılmış gibi. Herkese öneririm http://www.buyincoins.com/item/49231.html#.Vc96w_ntmko

Alır almaz dikkatli bir şekilde sökerek ram ve ssd yi kendim taktım. Bir süre sonra format atamaz oldum ve hep yarıda kalıyordu. Eski hard diskini taktım onda da aynı sorun vardı. Eski hard diski takarak garantiyi aradım evden alıp gittiler ve sorunun hard diskte olduğunu söylediler değiştirip teslim ettiler. Bu aralar bilgisayara ihtiyacım olduğu için uğraşmıyorum ama yakın zaman da uğraşıp tekrar servise vermeyi düşünüyorum

NOT: Biri görünce bende almak istedi bundan. Şu anda en indirimli nerede buluruz?

Ve postacı çanta olarakda şu çanta iyidir. Bu çantaya da tam sığıyor ve yanına bir tane ders kitabıda koyuyorum.http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Fashion-Men-Bags-Casual-Shoulder-bag-Canvas-Bag-Men-Messenger-Bag-317/32232976755.html

kampanya bitti hocam artık bulamazsınız indirimli olarak.

• chrome'da youtubedeb video açıp yan sekmede bişeyler açınca kasma sorunu yaşayn varmı acaba. chrome'da işlemci kullanımı %100 oluyor bende.
  • arkadaşlar ssd mi rem mi hangisi öncelikli degişmeli sizce ssd almayı duşunuyorum ben
  • tam dolu olan bataryayı, 2.38 saatte bitirdim... sadece internette sörf yaptım ve 5 dakika görüntüsüz skype artı hiç video izlenmedi ve ekran parlaklığı % 100 idi... bu batarya bitme süresi normal mi yoksa anormal mi anlayamadım
  • SSD ekledikten sonra 4 bölüm peş peşe breaking bad izleyebildim. Daha da 20 kalmıştı. SSD takın geçin.
  • Arkadaşlar Windows 10 güncellemesi yaptıktan bir hafta sonra neredeyse aktif kullanımda her saat kişisel bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı vs vs diyip reset atıyordu ben de dayanamadım sonunda Windows 7 yükliyim dedim biosu sorunsuz güncelledim UEFI modu kapattım Windows 7'yi usbye kurdum yükleme ekranına da sorunsuz girdim fakat yükleme ekranında bölüm gbt olduğundan dolayı yüklenemiyor tarzında bişey dedi. Netten araştırınca disk seçme ekranında shift + f10 basın, çıkan komut alanına diskpart enter, disk list enter, sırasıyla kaç disk varsa select disk 0 enter clean enter , select disk 1 enter clean enter yapın yazıyordu aynen uyguladım yeniden başlattığımda Reboot and Select proper Boot device... yazıyor usbyi seçsem de aynı şey yazıyor hddyi seçsem de. Bunun bir çözümü var mı hddyi mi cırtlattık :D Anladığım kadarıyla donanımsal olarak hddde bir sıkıntı yok ama ben galiba sıfırlamamam gereken birşeyi sıfırladım. Bu arada sıfırladıklarımın biri 298 Gb diğeri 14Gb dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 18 Ağustos 2015; 0:01:55 >

• Windows 10 kullanıp da sıkıntı çekmeyen var mı?

PC donup duruyor Windows 10 ile. Sorunsuz çalıştıran varsa geçmeyi düşünüyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

Arkadaşlar Windows 10 güncellemesi yaptıktan bir hafta sonra neredeyse aktif kullanımda her saat kişisel bilgisayarınız bir hatayla karşılaştı vs vs diyip reset atıyordu ben de dayanamadım sonunda Windows 7 yükliyim dedim biosu sorunsuz güncelledim UEFI modu kapattım Windows 7'yi usbye kurdum yükleme ekranına da sorunsuz girdim fakat yükleme ekranında bölüm gbt olduğundan dolayı yüklenemiyor tarzında bişey dedi. Netten araştırınca disk seçme ekranında shift + f10 basın, çıkan komut alanına diskpart enter, disk list enter, sırasıyla kaç disk varsa select disk 0 enter clean enter , select disk 1 enter clean enter yapın yazıyordu aynen uyguladım yeniden başlattığımda Reboot and Select proper Boot device... yazıyor usbyi seçsem de aynı şey yazıyor hddyi seçsem de. Bunun bir çözümü var mı hddyi mi cırtlattık :D Anladığım kadarıyla donanımsal olarak hddde bir sıkıntı yok ama ben galiba sıfırlamamam gereken birşeyi sıfırladım. Bu arada sıfırladıklarımın biri 298 Gb diğeri 14Gb dı.

Bende bu şekilde hdd'yi sıfırladım bende kurtarma bölümleri de kalmadı direk 298 gb falan oldu sonra 3e böldüm ve win 7 32 bit kurdum 32 bit driverlar sorunluydu ve w8.1 lite 64bit kurdum.
    Sanırım uefiyi disabled yapman gerekiyor bios ayarlarından.

@Fallout W10 kurdum üstelik lite çıkarmış birisi ama fan durmuyor sürekli bi aktiflik vazgeçtim w10dan.

• Hocam siz hazırladığınız win7 usbsini de sıfırlanmışsınız. Tekrardan win 7 usbsi hazırlamanız lazım. Hdd yi sıfırladınız diğerinden ne istediniz ki

Hdddeki herşey de silindi maalesef.

• Evomania kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sabah dediğiniz gibi şak diye aklıma geldi kesin usb'yi sıfırladık dedim yenisini yazdırıp W7 32 Bit yükledim hiçbir sıkıntısı kalmamıştı cihazın fakat doğru düzgün driver bulamadım. Daha sonra W7 64 bit'e geçtim şimdi de bariz bir yavaşlama arayüzde takılma söz konusu. Valla cihaz fiyatına göre resmen nimet ama şu driver işi kötü oldu. Bi de Windows 10'a geçtikten sonra yarım saatte bir mavi ekran hatası alıyordum W7'ye geçtiğimde 3 saatlik kullanımın sonuna doğru bir kere mavi ekran hatası aldım. Şimdi düşünüyorum da donanımsal olarak bir sıkıntı olma ihtimali neredeyse yok çünkü W8'den sonra aktif kullanamadım bile cihazı ayrıca W8.1 'deyken de gayet sorunsuz günde 3 4 saati rahat kaldırırdı PC şimdi bu mavi ekran da canımı sıkmaya başladı galiba paraya kıyıp SSD'ye geçeceğim ama sorun çözülür mü ondan da emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.