Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gule gule kullanın hangi ssd'den aldınız? ben de alıcam herhalde çünkü üzerinde gelen hdd asırı yavaş, en ufak işlemde %100'e geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhdrkl54 B kullanıcısına yanıt
    bende de ayni şekildeydi. forumda bi kac arkadasta da ayni sekilde çıktı. orjinali böyle sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 64 bit sürümüne yükseltilmiş bilgisayar şimdi farkediyorum. Ben de diyorum aşırı kasmasından kimse şikayetçi değil. 32 bit'e nasıl dönebilirim? Tekrardan yüklemem gerekli sanırım di mi?

edit: Windows Media Creation Tool ile 64 ve 32 bit Windows'u indirip USB'ye atıp oradan formatladım. Dünya varmış yahu.. Hiç kontrol etmemiştim orayı öyle kös kös kullanıyordum kastıra kastıra. Şu an normal alındığı haliyle bile performansı iyi gene bilgisayarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 24 Ağustos 2015; 17:28:11 >
  • casper333 kullanıcısına yanıt
    msata yuvası var mı bu cihazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Windows 10 64 bit sürümüne yükseltilmiş bilgisayar şimdi farkediyorum. Ben de diyorum aşırı kasmasından kimse şikayetçi değil. 32 bit'e nasıl dönebilirim? Tekrardan yüklemem gerekli sanırım di mi?

edit: Windows Media Creation Tool ile 64 ve 32 bit Windows'u indirip USB'ye atıp oradan formatladım. Dünya varmış yahu.. Hiç kontrol etmemiştim orayı öyle kös kös kullanıyordum kastıra kastıra. Şu an normal alındığı haliyle bile performansı iyi gene bilgisayarın.

32 bit 64 bit arasında performans farkı varmı hocam 32bitmi kullanayım sizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: maksi09

msata yuvası var mı bu cihazda

var.
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    2gb ram varsa mutlaka 32 bit windows kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

2gb ram varsa mutlaka 32 bit windows kurun.

32bitte driver sorunu vardı windows7'de win10'da yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrd -- 25 Ağustos 2015; 11:23:43 >
  • byrd kullanıcısına yanıt
    Windows 7'yi bilmiyorum ama 10 çok rahat geldi. 4gb ram takmadan o bilgisayarda 64 bit işletim sistemi kullanılmaz, aşırı kasıyor.

• bugun itibariyle bende ssd taktım. yalnız Windows 10 nasıl etkinleştirebiliriz legal yoldan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakin

bugun itibariyle bende ssd taktım. yalnız Windows 10 nasıl etkinleştirebiliriz legal yoldan.

En başta bilgisayarınızı son Bios sürümüne yükseltin. Nasıl yapılacağı ilk mesajda yazıyor.

Sonra linkteki programı indirip çalıştırın.

http://www.nirsoft.net/utils/produkey.zip

Orada Windows 10 cd key'inizi bir yere not edin ya da fotoğrafını çekin.

Sonra aşağıdaki linkten Windows Media Creation Tool'u indirin. Eğer şu anda 32 bit windows yüklüyse 32 biti, 64 bit yüklüyse 64 bit sürümünü indirin.

Bu sırada elinizde 8 ya da en azından 4 gb'lık boş bir usb belleğiniz olsun.

Programı açtıktan sonra Windows 10 Single Language sürümünü indirmeniz gerekli. Eğer 32 ve 64 bit sürümlerini birlikte isterseniz 8gb'lık, tek bir sürümü indirmek isterseniz 4 gb'lık usb bellek yeterli.

Windows inip USB belleğe kurulduktan sonra bilgisayarınıza reset atın, açılış sırasında F2'ye basın. Çıkan Bios ekranından Boot sekmesine gelin ve ilk sıradan boot edilmek üzere USB belleği seçin. Yani Boot sekmesinde 1. sıradaki şeyi USB belleğiniz olarak seçin. Bir de sanırım yine aynı sekmede olacak, UEFI ayarını kapatmayı unutmayın.

Sonrasında tekrar bilgisayarınızı başlattığınızda bilgisayarınıza format atmaya başlayacaksınız.

Formatlamak istediğiniz harddiski seçince "Windows bu diske kurulamaz, seçili disk GPT formatında vs." gibi bir hata alabilirsiniz. Böyle bir durumda bir geriye gelin. Sol Shift ve F10 tuşlarına birlikte basın. Açılan DOS ekranına diskpart yazın enter'a basın. Ardından list disk yazın ve enter'a basın. Çıkan listede format atmak istediğiniz harddisk bölümünü görürsünüz. Genellikle Disk 0 olur, en büyük kapasiteli olan. Sonrasında select disk 0 yazıp enter'a basın. (tabi seçmek istediğiniz disk 1, 2 ya da başka bir şeyse 0 yerine onu yazın) Ardından convert mbr komutunu yazıp enter'a basın. Bu kısa bir işlemdir, birkaç saniye içinde biter. Eğer hata alırsanız clean komutunu girip, bu işlemleri tekrardan yapın.

Sonrasında bilgisayarınızı formatlayabilirsiniz. Ben de yükselttikten sonra bu şekilde yapıp temiz kurulumla Windows 10'u yüklemiştim.

Hatta bunu ilk mesaja ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 28 Ağustos 2015; 15:23:54 >

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim. Ben home indirmistim. Kodunu bir deneyeyim dedim tutmadı maalesef. Single loungeyi indirip deneyecegim.

• Fan sesinden rahatsız olanlar şu tuş kombinasyonuyla fan tamamen kapatılabiliyor "fn + shift + 1" bunlara aynı anda basın ancak dikkatli olmanızı öneririm. Aynı şekilde fanı son güçte de çalıştırabilirsiniz bir kere daha basarak
    edit: kapattıktan sonra tekrar açılıyormuş ama azalıyor yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner97 -- 29 Ağustos 2015; 14:14:48 >
  • windows 7 için uygun sürücüleri bulan varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner97

Fan sesinden rahatsız olanlar şu tuş kombinasyonuyla fan tamamen kapatılabiliyor "fn + shift + 1" bunlara aynı anda basın ancak dikkatli olmanızı öneririm. Aynı şekilde fanı son güçte de çalıştırabilirsiniz bir kere daha basarak
    edit: kapattıktan sonra tekrar açılıyormuş ama azalıyor yine de

Fn+1 (shift gereksiz) Tuşuna basarak fanı maksimum ya da otomatik modunda çalıştırıyorsunuz, fanı kapatma gibi bir durum yok. Dediğiniz gibi maksimum moda alınıp otomatiğe geçilince bir nebze azalıyor hızı.

• Windows 7 driverları olan var mı acaba elinde?

• EniqmaticTr kullanıcısına yanıt
    ben aşagıdaki linkteki driverleri yükledim windows 7 için bir problem çıkmadı.

http://www.driverscape.com/manufacturers/arcelik/laptops-desktops/gnb-1150-b1-n2/189368
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bende deneyeceğim.

• arkadaşlar ben aldım 349'dan memnun kaldım Bir tane de kardeşime almak istiyorum bu modelden.

Aldığı fiyattan satmak isteyen olursa bana mesaj atabilir. Herhangi bir sorunu olmayan, yükseltilmemiş, oynanmamış cihaz arıyorum.
  • Arkadaslar merhaba.bu netbooku almayi dusunuyorum.amacim youtube video nette basit islemler vs.acaba bunlarda sorun cikarir mi bana alet ?

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.