Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda bir abiden yeni aldım pcyi. hiç kullanılmamış jelatınleri üstündeydi. 2 gündür kullanıyorum. eski sayfalara doğru okudum. yavaş falan diye şikayetler var ama çok çok kotu değil. Klavye dizaynı biraz kötü okadar.
    fanda bir cızırtı var ilk sayfalarda servise verenler fan değişti yazmış hafta içi veririm inş sorun çözülür.

4yada8 gb ram artık hangisi uygun gelirse onu almayı düşünüyorum hocam. 8gb ramın tek artısı başka pc alsak onada takılır uzun ömürlü olur..ram fazla geldi derken ne demek istediniz onu anlamadım ama

msata siz söyleyince aliexe baktım 60gb lar 20 25dolar civari yeterli olur. programları kursak yeterli olur gibi.

oyun olarak gta3 kurdum full ayar oynuyorum tabi oyun 2002 çıkışlı o ayrı :) nfs most wanted da full oynanıyor. call of 1-2 de oynansa yeterli olur gibi.
  • SSD lerde dolu alan kadar boş alan da önemli Boş alan dolu alanın 3 katı olsun diyorlar forumlarda. 60GB yeterli olmaz gibi. 30+oyun dersen bu 45-50 olur sanırım. Boş yere sıkıntı yapma al 120lik. Netac msata diye aratırsan uygun fiyatlar çıkıyor. Onları değerlendirebilirsin.

RAM aslinda multitasking denilen işe yarıyor. Mesela firefox ta çok fazla sayfa açmaya veya birden fazla programı aynı anda çalıştırmaya yarar en gözle görülür etkisi buralarda görülür. Benim şahsi görüşüm işlemci zayıf zaten. Tıkanma noktası burası iken RAM olayını büyütmenin manası yok... 4GB ram miktarına yeteri kadar internet sayfası ve program sığar. Sen 4GB ramdan sonrasını düşünüyorsan seni işlemci yavaşlatır bu sefer.
  • ipad 2 kablosunu taktım,çıkardım.Bilgisayar kapandı.Bataryada iken bir kaç saniye power tuşu yanıyor,geri kapanıyor.Şarzda iken ise hiç bir tepki yok.Sizce neden olmuş olabilir ? Çözümü nedir ?
  • hamitozen H kullanıcısına yanıt
    Bende de yeni aldigim zaman bole bişey olmuştu tam hatirlamoruk neden olduğunu kapanmışti bidaha acilmamisti servise verdim yenisini verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://tr.aliexpress.com/item/msata-hdd-mini-sata-ssd-mini-pcie-msata-ssd-64gb-Mini-PCIE-hdd-ssd-support-to/1963863772.html?spm=2114.13010208.99999999.261.M7yKAo

http://www.webdenal.com/kingston-sms200s3-60g_588821.html

linkini verdiğim msata ssd bizim pc ye olurmu acaba ?

önerebileceğiniz 4 ve 8gb ram varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 5 Şubat 2016; 14:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

http://tr.aliexpress.com/item/msata-hdd-mini-sata-ssd-mini-pcie-msata-ssd-64gb-Mini-PCIE-hdd-ssd-support-to/1963863772.html?spm=2114.13010208.99999999.261.M7yKAo

http://www.webdenal.com/kingston-sms200s3-60g_588821.html

linkini verdiğim msata ssd bizim pc ye olurmu acaba ?

önerebileceğiniz 4 ve 8gb ram varmı

Aliexpressteki msatanin yazma hizi 100 mb.Hdd den cok da farki yok yani.Kingston iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pcyi garantiden aldım bugun. Fan ses yapıyor diye vermiştim ses sorunu yok dediler. 2 saattir kullanıyorum fan şu an çalişmaya başladı sanrm. ama gicir gicir bir ses hala var. sizdede varmı acaba?

sanırım hdd den geliyor . bu kadar sesli çalişması pek normal değil gibi. yada ben hdd sesini unuttum :) 6 yıllık bir lenovom var fanı çok gürültülü çalişiyor.
  • Bu ürünü en uygun fiyata nereden bulabilirim acaba?
  • sa arkadaşlar bendeki 2gb ram 128 gb ssd olan GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook cihazda win8 de win10 dada internette gezme ve indirme hızları çok yavaş bir kaç defa format attım ama sonuç aynı windows hizmetlerinde Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC) ,RPC Bitiş Noktası Eşleştiricisi gibi bazı hizmetlere hiç müdahale edemiyorum aynı kablosuz ağda başka cihazlarda denedim onlarda ndirme hızı 1mb kadar çıkıyor benim cihazda 300kb larda kalıyor bir kaç farklı windows isosu denedim yardımcı olabilecek varmı acaba saygılar
  • Merhabalar,

geçmiş sayfalarda bizim cihaz ile gigabyte Q21 in aynı olduğu yazılmış. aşağıdaki linteki biosu indirip kursak grundiğe olur mu? Tarihi güncel.

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5153#bios
  • Bios güncelleyen arkadaşlar önceki sürüm ile artı eksi olarak hangi farklar mevcut ?
    Clevo'nun sitesinde 1.03.06 mevcut en güncel olarak.
    Windows 7 32 bit kullanıyorum.Fabrika çıkış biosunda cihaz.Fan sesi sorunundan muzdarip olanlara benide ekleyebilirsiniz
  • ben laptopu kampanyadan almıştım. o gün bu gündür aktif olarak neredeyse hergün en az 5-6 saat kullanıyorum. sürekli pdf, word, ppt gibi programları kullanıyorum. internette sörf yapıyorum. hatta football manager 2016 oynuyorum yoğun olarak. aldığımda 4gb ram ve ssd takviesyi yapmıştım. satın alıp da paramın tam karşılığını veren ender ürünlerden biri oldu diyebilirim. şu an için 2 sorunu var.

1. si sol tarafta tekli usb bazen temassızlık yapıyor. sorun benim kullanımımdan kaynaklanmış olabilir. emin değişim.

2. si ise ekranın sağ sol ve üst kısımlarında ölü pikseller var. epeyce var. hani günlük kullanımda bi sıkıntısı yok. garanti süresinin soruna doğru servise vermeyi düşünüyorum.

ben çok memnun kaldım açıkcası.
  • Ben de bilgisayara upgrade yapmayıp kullanan arkadaşlardan yardim istiyorum açıkçası. 8.1 kullanıyordum memnundum ancak su sıralar bir ağırlaşma var.

Daha önce win 7 lite sürüm 32 bit yukleyenler oldu. XP deneyenler oldu. Hangisine geçelim uzun sureli rahat etmek için ne yapalım?

Sistem önerisi verebilirsiniz çok sevinirim.upgrade gücüm yok su aralar.

• Beyler win7 32 bit kullanıyorum ama bluetoot çalışmıyor ve yüklenemeyen bir driver onun dışında iyi sizlerdede böyle bir sorun var mı?

• Hayır hocam windows 7 32bit ultimate kurmuştum bluetooth çalışıyordu. Telefonu bluetooth ile eşleştirip müziği telefondan açıyordum pcden çalıyordu. Driver booster kullanmanızı tavsiye ederim.

• arkadaşlar 2 gb ram yavaş geldiği için 4 gb ram takviyesi yapmak istiyorum . 32 gb msata bir ssd var içinde iş görüyor şimdilik . rami alırken 4 gb ddr3 1600 mhz alacağım , sanırım low voltage almam gerekiyor ? ram alırken neye dikkat etmem gerek söylerseniz sevinirim.
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    Sizdede bir adet yüklenemeyen sürücü var mı?

• Şuan windows 10 32bit kullanıyorum hocam sizede tavsiye ederim. Yoktu hocam driver booster kurmuştu hepsini bluetooth çalışıyordu.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.