Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hizlial.com/samsung-120gb-850-evo-serisi-msata-ssd-mz-m5e120bw/10623231?pid=10646462

Üstteki ürünü almıştım. Bunu iade etsem alttaki ile değiştirsem daha mı iyi olur? Kendi HDD sini de kullanabilirim. Okuma ve yazma hızları aynı. Fiyat ise 2-3 lira farketmekte. Yoksa aldığım ürün daha mı verimli olacak?

http://www.hizlial.com/kingston-120gb-m2-sata-ssd-sm2280s3120g/10420335

• @sL@N kullanıcısına yanıt
    Hocam samsungu aldiysaniz iadeye gerek yok. Msata zaten o. Kendi hdd sini sokmek zorunda degilsiniz.
    Onu msata portuna takin ve windows kurun islem tamamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman sıkıntı yok. Ben illa M2 girişli olması lazım anladım. Simdi bunu kendim yaparsam garanti dışında kalacak sanırım. En uygun taktirmanin yollarını bulmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz nereden bulabilirim bunu?
  • mSATA ya da SSD takan arkadaşlar Windows 10'da tatmin edici bir performans artışı yaşadılar mı acaba?
    İşlemci yüzünden verim alamayacağımı düşünüyorum.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    w10 kurdum 4 gb ram ve samsung evo 850 ssd taktım... bios dahil tüm güncellemeler tamam.

Dediğin gibi özellikle ilk açılşta ve chrome i açınca işlemci yetersiz kalıyor..
  • casper333 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. En iyisi para harcamamak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 21 Mart 2016; 11:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

mSATA ya da SSD takan arkadaşlar Windows 10'da tatmin edici bir performans artışı yaşadılar mı acaba?
    İşlemci yüzünden verim alamayacağımı düşünüyorum.

Bende de sonuc aynı.4 gb ram + 64 gb msata ssd var acilis hizi harika ama chrome performansi sinir bozucu.

• 4gb ram ve 120 dg ssd aldım henüz takdıramadım. para vermek istemiyorum. en son kasımpaşa servisini aradım ram için 60 TL ram + harddisk için 100 lira istediler.
  • İşlemci berbat ötesi

• İslemci ram falan degil en dandik parca toshiba hdd. Tavsiyem 2.hdd olarak bile kullanmayin sokun atin. Gicirdisini cekmeye degmez.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Niye atyon kenara bir tane HDD kutusu alıp Harici HDD olarak kullan. :)

Hem cihaz bayağı hafifliyor pil sarfiyatı da SSD ile daha iyi...
  • casper333 kullanıcısına yanıt
    Msata var zaten hocam 2. Disk diye duruyordu sesine sinirlendm soktum. Eski 250 lik ile degisiyorum.
    Fotoda sagdaki bu pc den cikan soldaki eski wd.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 120 gb SDD 8 gb RAM takılı

ekrankartı 256 mb alıyor ramden onu biostan yükselterek VRAM 1GB civarı yapabilirmiyim ?
  • Bendede 8gb ram mevcut ama bende 1696mb kuanilabilir yaziyor.

Biosta malesef ayar bulamadim ben. Grubdigin biosunda malesef boyle bir ayar yok.

Gigabayt biosunu atmisti arkadaslar onu kuran varsa onlar bakabilirmi acaba.kurmayi denedim kuramadim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Bendede 8gb ram mevcut ama bende 1696mb kuanilabilir yaziyor.

Biosta malesef ayar bulamadim ben. Grubdigin biosunda malesef boyle bir ayar yok.

Gigabayt biosunu atmisti arkadaslar onu kuran varsa onlar bakabilirmi acaba.kurmayi denedim kuramadim ben

biosu güüncellesek ayar modunu getirmişlermidir acaba ?
  • Benim ki bi tahmin hocam sadece. Belki vardir. İlk msjta olan servis tarafindan gonderileni yukledim onda oyle bi ayar yok. Bi kac sayfa once bi arkadas gigabaytin en son guncellemesini atmis. Onu kuramadim ben. Belki onda vardir. Yapabilen varsa onlar kontrol edebilir.

• RAM konusu ile BIOS un çok alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben ilk satın aldığımda direk 8GB taktım ve gördü...
  • simurg9492 kullanıcısına yanıt
    Gormekle alakali degil siz yanlis anlamisiniz. Onboard enkran kartina ayrilan kismi bazi bilgisayarlada bios uzerinden arttirabiliyorsunuz. Bizin derdimiz ekran kartinin ramdan aldigi kismi arttirmak

• Beyler ekran karti driverinin linki verebilcek varmi?

Arcelikin sitesinden indirdiğm driver da cs 1.6 10fps veriyor

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.