Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Gormekle alakali degil siz yanlis anlamisiniz. Onboard enkran kartina ayrilan kismi bazi bilgisayarlada bios uzerinden arttirabiliyorsunuz. Bizin derdimiz ekran kartinin ramdan aldigi kismi arttirmak

Hocam ekran karti driverinizi sizd zahmet link atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    cihaza 9.5 mm hdd sığıyor mu hocam ram alınca onu da takarım diyorum 2 tb samsung disk var elimde

• morphellium M kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum hocam ama sigar sanirim.

ekran karti driverini ben intelin siteden indirmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir soruda ben sorayim. bu pc de sorunsuz linux versiyonu kurabilen oldumu? ne kurduysam wifi de sorun oluyor.

5dakika sonra wifi kopuyor.ubuntu pisi linux linux mintte durum bu.
    sorunsuz sunu kullandim diyen varsa ona geciyim.
    windows gereksiz geliyor artik

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    sizin sonradan taktığınız disk 7mm mi modeli varsa bakalım hocam.
    Zaten wifi ciddi manada kötü telefonun çektiğğ yerden çekmiyor elimde intelin modelini hatırlmadığım bi wifi kartı var eski laptobumda gayet memnundum. Parça değiştiriken onu da denemeyi düşünüyorum sanırım r500 gibi bişeydi. linux konusu ilk sayfalarda geçiyordu. Ubuntu sorunsuz diye hatırlıyorum. Kurduktan sonra driver güncellemesi gerekebilir denemek lazım. Başlamışken Pardus topluluk sürümünü de deneyin vaktiniz varsa hocam.

• morphellium M kullanıcısına yanıt
    https://www.webdenal.com/kingston-sms200s3-60g_588821.html sunu almistim tam olarak ben.
    ubuntu forumdada kimse cozemedi driverden bir sorun var ama ne kimse bulamadi hala. pardus debianlastiktan sonra kurmam daha da demistim ama olmadi bir deniyim belki duzgun calisir

• quote:

bir soruda ben sorayim. bu pc de sorunsuz linux versiyonu kurabilen oldumu? ne kurduysam wifi de sorun oluyor.

5dakika sonra wifi kopuyor.ubuntu pisi linux linux mintte durum bu.
    sorunsuz sunu kullandim diyen varsa ona geciyim.
    windows gereksiz geliyor artik

Ben Remix os kurdum pek fazla uğraşmıyorum netbookla.Benim için gece download işlevi görüyor ama fena gözükmüyor Remix OS.
    Tek gördüğüm sorun bazen uyku modundan döndüğünde Wifi aktif olmuyor restart gerekiyor.

http://forum.xda-developers.com/remix/remix-os/remix-os-pc-hacked-edition-ota-v2-0-201-t3345968

Yukardaki rootlu versiyon benim kullandığım.

http://forum.xda-developers.com/remix/remix-os/access-partitionincluding-windows-remix-t3356700

yukardaki app ile diğer hdd bölümlerine Remix içinden ulaşabiliyorsun.

• Arkadaşlar merhaba. Kardeşimde şimdi bu aletten var.http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-kvr16ls114-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-lv-notebook-bellek-P39519089 ürünü aldık. Yorumlara baktığımda da bu ürünün uyumlu olduğu yazıyor. Ancak rami takınca ekrana görüntü gelmiyor. Eskiyi takınca kullanabiliyoruz. Çıkışta mı sıkıntı var yoksa ramde mi bilemedim ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?
  • byrd kullanıcısına yanıt
    bende dowland ve film icin kullaniyorum. xubuntuyu calistirdim driver sorunu varmis hallettim. alet ucusa gecti xubuntu tavsiyemdir herkese.

Sıkıldiktan sonra remixos a gecebilirim yada yaninada kurabilirim aslinda...

• quote:

Orijinalden alıntı: cinego35

Arkadaşlar merhaba. Kardeşimde şimdi bu aletten var.http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-kvr16ls114-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-lv-notebook-bellek-P39519089 ürünü aldık. Yorumlara baktığımda da bu ürünün uyumlu olduğu yazıyor. Ancak rami takınca ekrana görüntü gelmiyor. Eskiyi takınca kullanabiliyoruz. Çıkışta mı sıkıntı var yoksa ramde mi bilemedim ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Voltajı 3.9 dur onun bizim makinalar 3.5 olması gerek.

• Voltajı 3.9 dur onun bizim makinalar 3.5 olması gerek.

Aldığım ürünün marka ve modeli şu: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8)
    Şu İnternet sitesinden baktım 1.5 volt yazıyor.
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820239289

Aynı ürününün KVR16LS11/8 modelini forumdan bir arkadaş takmış kullanıyor. benim aldığımın modeli KVR16S11/8 yani arada L harfi yok. Ya ram bozuk ya da uyumsuz.
  • quote:

bende dowland ve film icin kullaniyorum. xubuntuyu calistirdim driver sorunu varmis hallettim. alet ucusa gecti xubuntu tavsiyemdir herkese.

Sıkıldiktan sonra remixos a gecebilirim yada yaninada kurabilirim aslinda...

ubuntu ve remixi dual os yapanların sorun yaşadığını okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi.
  • Arkadaşlar bios daki gömülü key hangi windows 8 lisansına ait ona göre format atmak istiyorum bilgisi olan
  • muratoztas06 M kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 Bing edition

• Cihaza hiçbir ekleme veya çıkarma yapmadım donanım olarak; 60 fps hızındaki 4K Videoyu windows 8.1 İE tarayıcısında "dengeli " güç planı seçili olduğu halde bile yağ gibi oynattı...

Chrome tarayıcında ise "yüksek performans" güç planı seçili olduğu halde bile ıkına ıkına kare kare oynattı.

Her iki tarayıcı da ram %77-80 civarında kulandı ama chrome işlemcinin tamamını kullanırken, İE sadece %25 ila 40 arasında kullandı...

Video izlerken İE 8 kullanmak şart
  • Arkadaşlar benim bilgisayar son dönemde garip bir şekilde kasmaya, donmaya, yavaş hareket etmeye başladı. Sistem Boşta İşlemi Cpu'nun tamamını kullanır oldu. Yazı yazarken bile harfleri donarak ekrara geçiriyor. Format attım ve sonrasında sonuç yine aynı oldu.

Aklıma bir şey gelmiyor neden böyle olabileceği ile ilgili. Var mı görüşü olan ?

Hiç bir parça eklemesi yapmadım, W10 kullanıyorum.
  • Nodex N kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan Bildirimler kısmına gelin, orada Windows ile ilgili ipucu göster gibi bir seçenek var. Onu kapatmayı deneyin bir de.

• Laptopa kingston 60GB msata 550/520mb hızına sahip diski taktım, win7 yükledim, fakat tam verimli çalışmıyor gibi. yaptığım hız testlerinde en fazla 200mb ı görebiliyorum. msata veya ssd takan arkadaşlar hız testi sonuçlarını paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrician -- 24 Mayıs 2016; 11:14:16 >
  • electrician E kullanıcısına yanıt
    Win7 flash diskten mi kuruyorsunuz
  • electrician E kullanıcısına yanıt
    hocam msata portu sata2 3gbit yani en fazla o hızı destekliyor sorun ssdde değil. önceki sayfalarda çok yazılmıştı aslında

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.