Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gec gordm.msjinizi kusura bakmayin. 32 bit kuruluyordu sanirim ben yapmistim ama 64 de baya hizlidir. xubuntu ya alisirsaniz tekrar windows kurmazsiniz muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben xubuntu kurduktan sonra windows kurayim dedim,geri donmek icin.Bu sefer windows yukleme ekraninda harddisk gozukmedi hic.Bir turlu getiremedim yerine.Windows 7 32 bit kurmayi deneyince gozuktu ama win10da hic bir turlu gozukmedi.Bu dediklerim oldugunda ssd takiliydi.Ssdyi cikartip kendi hddsini taktim,bu sefer hdd gozuktu ve kurulum yapabildim tekrardan.Sikinti neydi anlam veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 32 bit yükledim ama ekran kartı sürücüsünü bulamadım
    lütfen yardım edin

olmazsa artık 64 bitini yüklüyecegim
  • arkadaslar bu makina bendede var ama 2 gb ram yetmiyo 2 gb daha arıyorum 2 gb ram satmak isteyen olursa özel mesaj atabilirmi?

İyi günler
  • Tek slot vardı sanırım. 4luk takıyordu takanlar

• lastpavel kullanıcısına yanıt
    cihazda tek ram slotu var o yüzden 2+2 şeklinde takamazsınız en az 4 almanız lazım cihazın içindeki 2 gb maalesef boşa çıkmış olacak.
  • Cihazdaki fan sesi probleminden ben de müzdaribim, bu sorunu giderebilen oldu mu acaba?
  • AoGVinsanity A kullanıcısına yanıt
    1 aydan fazladir bendede var. pc yi 100 kere acip kapadm servise versem garanti disi derler.Ucret karsiligi kac tl yaparlar bilen varmi ?

• Cihazıma yaptığım değişikliklerden bahsedeceğim.

M-Sata Ssd takıldı.
    Hdd yerine Ssd takıldı.
    Wifi card değiştirildi yerine 5ghz destekli wifi card takıldı.
    2Gb ram 8Gb Ram ile değiştirildi.

Resimleri Görmek için.

http://mustafakocak.com/grundig-gnb-1150-b1-n2/
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    hangi 4 yada 8 gb ram in uygun oldugunu yazabilirmisin kardeşim zahmet olmazsa ?
  • lastpavel kullanıcısına yanıt
    1.35 v. ramlere bakacaksınız,araştırıp bulursunuz örnek olarak aşağıda verdim

https://www.amazon.com/Kingston-Technology-1600MHz-PC3-12800-KVR16LS11/dp/B00CQ35GYE/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1473440806&sr=8-3&keywords=1.35+v+ram
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bu cihazdan almayi dusunuyorum ikinci el tavsiye eder misiniz kronik arizasi var midir?
  • Kronik birşey yok. Bazıları fan sesi diyor ama benimkinde problem yok.

• Tesekkurler hocam bir de sormayi unuttum cihazin wifi kart modeli nedir?
  • Cihazin wifisi bes para etmez

• Uygun fiyatla temiz cihaz satan varsa pm atsın lütfen...
  • Arkadaşlar bendede bu cihazdan var Windows10 Home 64 bit yükledim işletim sistemini ve güncelledim fakat wifi sorunu baş göstermeye başladı internetteki bütün yöntemleri denedim fakat wifi bir türlü olmadı bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır veya tekrar Windows8 e geri nasıl dönebilirim yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Arkadaşlar bendede bu cihazdan var Windows10 Home 64 bit yükledim işletim sistemini ve güncelledim fakat wifi sorunu baş göstermeye başladı internetteki bütün yöntemleri denedim fakat wifi bir türlü olmadı bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır veya tekrar Windows8 e geri nasıl dönebilirim yardımcı olurmusunuz.

5ghz destekli bir wifi kartı alıp kullanın derim.
  • Arkadaşlar selam, teknik servis işini üstlenen bir yerler çıktı mı?

G451 bilgisayar anakart sorunu nedeniyle kaldı öyle, yapabilen bir yer bulamadım. Baktırabilirsek güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.