Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

aynı cihazı kullanıyorum herhangi bir parça upgrade yapmadım,üzerinde yüklü gelen win8.1den sonra çeşitli linuxları kurdum performans artışı olmuştu tabiki,ancak 7-8 aydır windows 10'un editlenmiş derlemesini kullanıyorum cihaz günlük işlerim için çok iyi bir hale geldi,10-15 sekme çok rahat açıyorum banamısın demiyor cihaz.

Hocam ben win 10 kurdum, jak girişleri çalışmıyor, bi driver buldum ama olmadı. Realtek değil sanırım bu? Nereden bulabilirim?

http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/nb-driver-64bit-audio-6.0.11.600.zip

buyrun hocam via hd audio diye geçiyor ses driver'ı

• quote:

Orijinalden alıntı: SoftRock

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

aynı cihazı kullanıyorum herhangi bir parça upgrade yapmadım,üzerinde yüklü gelen win8.1den sonra çeşitli linuxları kurdum performans artışı olmuştu tabiki,ancak 7-8 aydır windows 10'un editlenmiş derlemesini kullanıyorum cihaz günlük işlerim için çok iyi bir hale geldi,10-15 sekme çok rahat açıyorum banamısın demiyor cihaz.

Hocam ben win 10 kurdum, jak girişleri çalışmıyor, bi driver buldum ama olmadı. Realtek değil sanırım bu? Nereden bulabilirim?

http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/nb-driver-64bit-audio-6.0.11.600.zip

buyrun hocam via hd audio diye geçiyor ses driver'ı

Tamamdır deneyim, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu pc kullananlara bir sorum var. Pc den bendede var. hdmi üzerinden tv ye bağlıyıp digitürk play den maç izliyorum ama görüntü donarak geliyor izlenmiyor. film izlerken sorun olmuyor. bu durumu yaşayan varmı nasıl çözeriz? hdmi kablo sağlam acer bir pc daha var onda hd Yayını donmadan izliyorum.

win 7 - 8.1 - 10da denedim aynı. çeşitli linuxlerde denedim hep aynı. varmı yardım edebilecek olan
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Ben de denedim digiturk. Hatırladığım kadariyla bir sıkıntı olmuştu yine bu tarz.1 sene falan oluyor.

Şimdi yazıp düşünürken aklıma geldi.

Tek tv ye verip sorunu çözmüştum. Hem pc hem tv de görüntü olunca sıkıntı oluyordu.

Bir de cözünürlüge ayarlayın.
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Sadece tv de görüntü veriyorum hocam. çözünürlüğü ayarlamaktan tam kastınız ne anlamadım. tam çözünürlüğü seçince tv ye sığmıyor bir altını seçiyorum.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Tv ye göre ayarlayın görüntüyü işte.

Dediğim gibi ben digiturk izledim pc ile tv den bir sorun olmamıştı.
  • Arkadaşlar bu ürün bendede var dün yeni ssd sipariş ettim geldi bir yandanda usb bellege windows 7 kurdum yüklemek için ama bir türlü aşagıdaki yeri geçemiyorum yardım eden üstad lardan şimdiden Allah razı olsun.

aldıgım ürün bu
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-120gb-530mb-400mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-120g-g26-p-BD805681

Geçemedigim ekran aşagıdaki gibidir biosda sdd görmekte boot önceliginide usb yaptım ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 6 Ocak 2017; 16:59:3 >

• arkadaşlar bu notebook tan aldım ram i 4 yapayım dedim bir bilgisayarcıdan 4gb 1600 mhz ram aldım eve geldim taktım görmedi adam ram seçiyor olabilir getir bakalım bios güncelle dedi. bios güncelledim yine açmadı pc yi adamın dükkanına götürdüğüm bilgisayar ve ram i adam yaklaşık 10 tane farklı ram denedi ve hiçbiri ile bilgisayar açılmadı en sonunda iade aldı ve bana bilgisayarın 4gb desteklemiyor dedi.
    burada bazı arkadaşlar 8gb takmış kaldı ki 4gb desteklediğini bende biliyorum fakat ram alırken dikkat etmemiz gereken şey nedir ben bunu anlamadım ? benim bildiğim ramleri ayıran 3 şey var ddr mhz ve bellek miktarı yani 4gb ddr3 1600mhz olan hangi ram i almam gerekiyor bu bilgisayar için ?
  • alper3333 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1,35v olmasi lazim ramin.Ben 8gb kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper3333 kullanıcısına yanıt
    8 gb ram'e kadar sorunsuz destekliyor cihaz,sadece ramlerin 1.35 v olması gerekiyor,1,35v ram diye aratırsan fiyatları örnekleri görürsün
  • Format atamayan, recovery yapamayanlar için bir öneri:
    Bilgisayar orjinal işletim sistemi "WINDOWS 8.1 with BING". Bu işletim sistemi baştan temiz kurulum yapılınca windows lisans/ürün anahtarı istemiyor. orjinal lisanslı windows 8 kurabiliyorsunuz. Geriye arçelik websitesinden sürücüleri indirip kurmak kalıyor.
    win 8 için kablosuz aygıt sürücüsünü önceden flash belleğe indirin çünkü kurulum sonrası sürücü kurmadan kablosuz bağlanamıyorsunuz.
    WINDOWS 8.1 with BİNG kurulum için:
    8.enpedi.com
    BING ile Windows 8.1 Türkçe Temiz Kurulum | ISO Dosyasını Edinme!
    http://8.enpedi.com/2015/02/bing-ile-windows-81-turkce-temiz.html

Ayrıca win 8 etkn olarak kullananlar win 10a yasal ve sıkıntısız geçişi temiz kurulum için:
    10.enpedi.com
    Yükseltme Kurulumu Yapmadan Direkt Temiz Kurulum ile Windows 10'a Geçiş
    http://10.enpedi.com/2015/09/yukseltme-kurulumu-yapmadan-direkt.html

her iki işletim sistemi kendi bilgisayarınıza özgü yasal orjinal lisanslanmış olarak kurulmaktadır. tarafımca bizzat denenmiştir.

sayın admin bu öneri ilk sayfaya bence eklenmeli.
    kolay gelsin...

edit: win 10 ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayman -- 14 Ocak 2017; 13:37:20 >

• merhaba, Cleo nun sitesindeki bios guncellemesini kurabilen varmi acaba? grundigin sitesindekinden daha guncel tarihli.performans artisi olmus olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linux için fan kontrol programı. terminalden sudo sh yukle.sh komutuyla yükleyebilirsiniz. yine terminalden clevo-indicator ile çalıştırılır. Sağ üst bildirim çubuğundaki menüden fanı ayarlayabilirsiniz.

Link=
    yadi.sk
    fankontrol.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/AmpV6dMf39W673

github SkyLandTW:clevo-indicator forkudur. (https://github.com/SkyLandTW/clevo-indicator)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner97 -- 17 Ocak 2017; 20:41:52 >

• Ben de win7 lite 32 bit denemek istiyorum. Fakat kafamda soru işaretleri var.

1-) Orijinal sitesinde win8.1 sürücüleri var. Win 7 için hangi programla bulayım driverlari sorunsuzca?

2-) Başlangıçtaki bölümü (kurtarma için ayrılmış olan) nasıl birleştirebilirim? Orayı istemiyorum sorun yaşamamak için. Kurulum kısmında birleştirebilir miyim?

3-) Önce biosu guncelleyecegim. Sonra UEFI moddan bahsedilmiş, onu kapatmak mı gerekiyor yoksa UEFI uyumlu ISO mı hazırlamak gerekiyor? Nasıl yapacağız?

Not: daha önce çok format atmış birisiyim ancak UEFI olayını bilmiyorum. Sorun yaşamamak için baştan sorayım dedim.

• Arkadaşlar bugün bilgisayarı ıslak bir bez ile çalışır halde silerken görüntü gitti ve bir daha gelmedi.Bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor.Fakat ekrana görüntü aktarımı olmuyor.Bunu nasıl çözebiliriz.Garantisi devam ediyor.Bir kere farklı sebepten ötürü garantiyede gitti.Ayrıca fırınlama olayını duydum.şuan yorgana sarılı bir vaziyette çalışır halde bekliyor cihaz.
  • lastpavel kullanıcısına yanıt
    komut satırına exit yazıp enterleyin
  • 8 gb ram kullanan arkadaşlar ram marka model yazabilirmi tam detaylı

• quote:

Orijinalden alıntı: mekemi

bir süre aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar bir çok windows sürümü denedikten sonra yaklaşık bi 5 gündür sanırım en iyiyi buldum. win 10 un özel bir sürümü ekleme yok sadece çook gereksiz özellikler çıkarılmış. ıso boyutu 900 mb olan bir sürüm. hatta o kadar hızlı ve stabil ki okuldaki labıma bile onu kurdum komple 21 bilgisayara.

bizim bildiğiniz ufaklığın açılış süresi 5-7 saniye arası.
    henüz bir donma ile karşılaşmadım.
    c sürücüsüne sadece 60 gb ayırdım kalanı d ve e olarak böldüm
    tarayıcı konusunda en iyi çalışan bu donanımda bence OPERA.
    o kadar iyi oldu ki bence Herşeyi kurup direk acronisle yedek aldım. yedek boyutu 5 gb tuttu isteyen olursa bunu da uplayabilirim.

ekte gönderdim an itibariyle sistem durumunu

2. resimde yukarıdaki 5 sayfayı açarkenki hali

anlayacağınız win10 + opera ile hiç bir donanım değişikliği yapmadan gayet stabil ve haydi haydi yeter oldu. link vermek yasak sanırım isteyen olursa sürümü mesajlarım.

Sürümü mesajlar mısınız lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

8 gb ram kullanan arkadaşlar ram marka model yazabilirmi tam detaylı

Sandisk sss plus 240 gb ve 4 gb ram takviyesi yapmaya karar verdim verecem ama ram olarak 8 gb alsammı diye takıldım bu bilgisayarda kullanıcağım ram daha sonra Yeni laptop alsam onadatakılımı yoksa ram için uyumlu laptop arayarak seçeneklerimi daraltırmıyım?

• Arkadaşlar bizim bilgisayara uefi Windows kuruluyormu

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.