Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın klavyesinde m gibi bazı tuşlara basınca rakam çıkıyor.Fn'ye basınca harfe dönüyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz?
  • Bu cihazı 350 liraya aldığını söyleyenler var. Kim 350 ye satıyor bunu. N11 de revizyonlu 499 a var en düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    cihaz çok önceden 349 tlye satıldı,ancak şu anda bu fiyattan satışı yok bulamazsınız bu fiyattan kısacası.
  • Bendeki pc ye satmaya karar verdim. Satın almayı düşünen varsa gorusebiliriz

• bizim bu pc ye xp kurabilen varmı? devamlı mavi ekran veriyor setup ekranı gelmeden
    çözüm varmı acaba
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bende Windows 7 kurmuştum. Xp sizce daha mı iyi olur Windows 7 yı denedinız mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 5 Aralık 2016; 22:54:58 >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    aynı cihazı kullanıyorum herhangi bir parça upgrade yapmadım,üzerinde yüklü gelen win8.1den sonra çeşitli linuxları kurdum performans artışı olmuştu tabiki,ancak 7-8 aydır windows 10'un editlenmiş derlemesini kullanıyorum cihaz günlük işlerim için çok iyi bir hale geldi,10-15 sekme çok rahat açıyorum banamısın demiyor cihaz.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz sürüm iyi ve hafif degil mi? Bende bu sürümü yükleyım ozaman.

sürümün linkinı atabilir misiniz

• ellekem kullanıcısına yanıt
    w7 -8.1-10 en az 10 farkli linux dagitimi kurdum bir kuramadigim xp kaldi.biraz inatlastim sanirim ondan kurmak istiyorum. arkadasin bahsettigi lite surumlerden w7 kurdum bende. hiz olarak simdilik sorun yok ama sanrm xubuntu ya donucem.en hizli onda calisiyor sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende almayı düşünüyorum office programlarını açsın birde video oynatsın hafif olması hem vga hemde hdmı çıkışlı olması beni cezbetti.
    Benim sorum win 10 yükleniyor mu yüklendikten sonra stabil çalışıyor mu? Bataryası çabuk bitiyor mu? Bu kadar zamandı kullanıyorsunuz tavsiye eder misin ? son olarak atom işmeci mi celeron işlemci mi daha iyi?
  • Batarya çabuk bitmiyor. Memnunum ben şahsen. Günlük işler için gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

w7 -8.1-10 en az 10 farkli linux dagitimi kurdum bir kuramadigim xp kaldi.biraz inatlastim sanirim ondan kurmak istiyorum. arkadasin bahsettigi lite surumlerden w7 kurdum bende. hiz olarak simdilik sorun yok ama sanrm xubuntu ya donucem.en hizli onda calisiyor sistem

Ben de win7 lite deneyecektim. Üzerindeki 8.1 ile arada büyük fark var mı performans olarak? Varsa kuralım, yoksa ugrasmayayim dursun.

• kurulu gelen surumun performansini pek hatirlamiyorum cok kullanmadim cunku.Lite surum gayet iyi. 300mb civari ram kullanimi var. nette gezerken falan rahatlik sagliyor.Tavsiye ederm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihaz temiz windows 10 kurulumundan sonra kendini windows 10 pro ile aktif etti. şaşırdım home sl olmasını bekliyordum. durum sizde nasıl?
  • Nereden alabiliriz arkadaşlar cihazı piyasada satan bir yer var mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Nereden alabiliriz arkadaşlar cihazı piyasada satan bir yer var mı şuan?

n11 de revizyonlu 1 sene garantililer var. 489₺ den başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janparey

quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

Nereden alabiliriz arkadaşlar cihazı piyasada satan bir yer var mı şuan?

n11 de revizyonlu 1 sene garantililer var. 489₺ den başlıyor.

Hocam onlara da pek güvenemedim. onarımı orijinal Arçelik yetkili servisi mi yapıyor yoksa sıradan bir bilgisayarcı mı?

• Fn + NumLK
  • elimde sıfırdan farksız çok az kullanılmış cihaz var. aldığım gün 4 gb ram takmıştım. sizce piyasası nedir şimdilerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

aynı cihazı kullanıyorum herhangi bir parça upgrade yapmadım,üzerinde yüklü gelen win8.1den sonra çeşitli linuxları kurdum performans artışı olmuştu tabiki,ancak 7-8 aydır windows 10'un editlenmiş derlemesini kullanıyorum cihaz günlük işlerim için çok iyi bir hale geldi,10-15 sekme çok rahat açıyorum banamısın demiyor cihaz.

Hocam ben win 10 kurdum, jak girişleri çalışmıyor, bi driver buldum ama olmadı. Realtek değil sanırım bu? Nereden bulabilirim?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.