Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cihaz içindeki hard diski çıkartmadan takmanın msata ssd almak dışında bir yöntemi yok maalesef (cd/dvd sürücüsü olsaydı çevirici aparat ilede takabilirdin tabiki ama bu cihazda o şans yok tabi)

kısacası içerisindeki standart olan disk ile birlikte kullanabilmek istiyorsan msata bir ssd almalısın,anakart üzerinde ona uygun olan tek bir slot mevcut direk oraya takıp kullanabiliyorsun bu cihazdada.alt tarafa anakartın bir resmini koydum ordada takılı şekilde mevcut.

• uçak modu sürekli açılıp kapanıyor bunun için yardımcı olur musunuz.varsa driver linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyuksel2

uçak modu sürekli açılıp kapanıyor bunun için yardımcı olur musunuz.varsa driver linki

Windows 10 da aynı sorun benim PC de de oluyordu. Ben Windows 8.1 de kullanıyorum şu anda. Ben donanımsal zannetmistim. Önemli bir sorun çözüm bulan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 kere windows 10 kurdum dediğiniz gibi uçak modu takılı kaldı. İlk başta kurduğum iso bozuk zannettim meğerse sorun windowsun driver deposundaymış. Hangi driver bilmiyorum ama bir tanesi hatalı olduğu için o tarz bir hata veriyor.

Çözümü ise şu. Windows 10 kurduktan sonra ilk başta pc yi internete bağlamayacaksınız ve driverları kendiniz tek tek kuracaksınız. Eğer windows update ile driver kurulursa o hata gene olur.

Yukarıda verdiğim grundig sayfasından driverları bulabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Tm atarim ama beklemedeyim hala kargolarim gelmedi acikcasi SSD SATA3 2.5 inç 60 GB 120G 240 GB 480G Sabit Disk Disk HD HDD fabrika doğrudan KingDian marka

http://s.aliexpress.com/FN3UrYzU?fromSns=Copy to Clipboard

(from AliExpress Android)
    Sonra zaten sadelestirilmis windowsla ucar bu pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 22 Ocak 2018; 16:57:39 >
  • Kargolar geldi 60 gb ssdeyi hddyi sokerek taktim 4 gb ramide taktim ucak gibi lol acabiliyorum 5 tane program actim mi darbogaz yapmiyor gayet akici ve win10 home sing lang yukledim kendi kendine biostaki keyi aldi etkinlestirdi harika otesi oldu adeta yeniden dogdu pc artik film izlemenin yaninda lol de oynayabilecegim.

• Ssd için hız testi yapabilirmisiniz hocam? Benim pc de msata disk var öyle çok çok hızlanmamıştı zamanında, acaba hız farkı çokmu yüksek merak ettim.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Tabiki yaparim ama hizlanmasi sebebi galiba psikolojik olabilir:) aklimda kalan degerleri 400 kusur okuma 200 kusur yazma idi uefi ile sifir kurulum yaptim
    Lolde krakter detay yuksek efek yuksek digerlri karisi 40 ila 50 fps alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 27 Ocak 2018; 18:50:49 >
  • Biri son biosu upload edebilir mi arkadaşlar,ilk sayfadaki yandex linki uçmuş da
  • lolde karakter yüksek çevre kalitesi orta gölgeler kapalı efekltler yüksek 60 fps alıyorum ve fps en düşük 37 düştü kasma boğma yok pcye ssdden 5 gb sanal ram kullanması ayarını yaptım gerekli programlar lol ve hoi4 yüklendiğinde 20 gb yer kalıyor içinden çıkan hddye kutu şipariş verdim bu sayede 15 tllik kutu sayesinde taşıanbilir olarak kullancam oyunlarımı hdd ye taşıcam ve greklifilm müzik vss hddde durcak

• 2015 eylul ayinda almistim toplasaniz aktif olarak kullandigim sure 4 ay ya vardir ya yoktur. cihaz hic yipratmamis olmama ragmen pil omrunu doldurdu.

yuzde 100 sarj edip kaldiriyorum 5 gun sonra aciyorum sarj sifir cihaz acilmiyor, acaba diyorum sarj mi etmemistim kendimden suphe eder oldum birkac sefer yasayinca bunu.

sarj edip ertesi gun kullaniyorum artik, simdi de farkettim ki pil yuzde 33 iken bazende 22 iken cihaz birden kapaniyor.

pile guvenip onemli bir is yapsak madur olmak isten bile degil.

saniyorum boyle ucuz urunlerde kalitesiz piller kullaniliyor.

• Moloss kullanıcısına yanıt
    Pil şarj Edip cihazdan çıkartın ve öyle saklayın. Yapacak birşey yok.

• Herkese iyi günler. Aylardır devam eden bir problemim var. Her şey windows 10'dan sonra başladı. Win 10'dan sonra sürekli wifi kopması yaşıyorum hatta bazen wifi komple kapanıyor ve hiçbir wifi ağını görmüyor. Evde 2 laptop daha var onlarda hiçbir sıkıntı yok modem kaynaklı problem değil. IP sabitleme, sürücü güncellemeleri her şeyi denedim bakmadığım çözüm kalmadı. Gözünüzü seveyim bıktım artık en son laptopu kıracağım sinir krizi geçirtiyor ne online oyun oynatıyor ne de internette gezebiliyorum. Yardım edebilecek biri var ise çok sevinirim lütfen aylardır süren çilemi bitirin.
  • faruk-coskun F kullanıcısına yanıt
    Çare Windows 8.1

• Arkadaşlar sorunu çözdüm sanırım iki gündür kullanıyorum ama hala internetim gitmedi. Win10 pro kurmuştum tekrar formatlayıp win10 home single language kurdum int bağlamadan driverleri güncellemeye başladım wifi otomayik tanımıştı ama ben onu da tekrar manuel yükledim ve wifi tamamen kapandı daha sonra kablolu bağlantı yapıp wifi driverini güncelledim tekrar ve sonuç hiç wifi kapanmıyor anlık kesilmiyor ve daha hızlı çalışıyor

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Hocam ssd ile durum nedir ? ben 4gb takviye yapmıştım aldığımda 3 senedir format atmadım memnunum fakat açıldığında bi 4-5dk sürüyor kendine gelmesi. ssd alayım diyorum çok faydası olur mu
  • momenty kullanıcısına yanıt
    ben cihaza herhangi bir yükseltme yapmadım,ssd vb şeyler yok yani.üzerinde gelen bileşenlerle kullanıyorum.sizin cihazın 4-5 dakikada kendine geliyor demeniz çok fazla geldi bana açıkcası.cihazınızda epey şey yüklü sanıyorum,ben bu cihazı sadece webde gezinme,dizi film izleme vs için kullanıyorum aldığım günden bu yanada bu şekilde oldu hep.o yüzden pek fazla birşey kurulu değil haliyle,windows 10'un biraz değiştirilmiş bir sürümünü kullanıyorum çok uzun süredir,cihazın power tuşuna bastıktan sonra masaüstüne gelmesi 15-20 saniye felan sürüyor toplamda,şu haliylede oldukça memnunum.oyun vs oynamadığım için (ki bu cihazla ne kadar oyun oynanırki) yükseltme yapmayıda düşünmedim.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam fotoğraf size ait sandım :) masaüstü bende de 30-40 saniyede geliyor ama disk kullanımı falan birkaç dakika 100 olduğu için pek bir iş yapılmıyor

• momenty kullanıcısına yanıt
    bende bu tarz bir sıkıntı yok dediğim gibi,açılır açılmaz istediğim işlemi yapabiliyorum takılma vb birşey olmadan.başka türlü bir problem olabilir sizde,belkide uzun zamandır format atmadığınız içindir.
  • Arkadaşlar bios güncellemesi yaptım ve sonrasında karşıma iki tane uyarı geliyor açılınca resimlerini ekledim bunları nasıl düzeltirim

. Ayrıca yeniden başlat komutunu verince pc kapanıyor bunun biosla alakası varmı varsa nasıl düzeltirim yardım edebilir misiniz acaba. Bir de usb görmiyor win7 ultimate x64 yükledim usb driver güncelleyemiyorum kabul etmiyor. Lütfen yardım edin

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.