Şimdi Ara

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.863
Cevap
57
Favori
112.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim
  • 2 tane almıştım. birinde bu gun açılırken dıt dıt dıt dıt şeklinde sesle açıldı. windows gelince kendi kendine kapandı.

adaptoru çıkardım sadece bataryada actım 15 dk sonra yine kapandı.
    adaptorr takılırken hemen kapanıyordu. boyle bir sorun yasayan oldu mu ?
  • Bu cihaz için 120 gb SSD ve 4 GB Ram ne tavsiye edersiniz acaba.
  • Bu cihazın durmak bilmeyen yüksek hızlı fan sesi adama cinnet geçirtir; halbuki acer ın aynı donanımlara sahip cihazı fansızdı, yani bu da fansız olabilirdi ama hangi mantıkla fanlı yapmaya karra vermişler akıl alır gibi değil..

Speedfan bu cihaz işe yaramıyor, donanım fanları ayarlayacak desteği sunmuyor; bu yüksek hızlı fan sesinden nasıl kurtulunabilir, yok mudur bi çaresi?

Altan soğutmalı Laptop soğutucu tavsiye etmeyin, onun da fanı gürültülü olacaktır....
  • hocam biosu güncellemek istiyorum ancak paylaştığınız yandexteki dosya engellenmiş nedense. yeniden yüklemeniz mümkün müdür? ya da olan bir arkadaş varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Milne

hocam biosu güncellemek istiyorum ancak paylaştığınız yandexteki dosya engellenmiş nedense. yeniden yüklemeniz mümkün müdür? ya da olan bir arkadaş varsa paylaşabilir mi?

bios dosyasını yandexe ben atmıştım ancak şu anda elimde bir yedek yok maalesef,yanılmıyorsam bu cihazın üreticideki genel modeli clevo w510 yada w510tu olması gerekiyordu,bu şekilde bios aratırsanız ulaşma şansınız grundig diye aratmaktan daha doğru olur.asıl üretici clevo çünkü.
  • arkadaşlar kimsede güncel biosun yedeği yok mudur? paylaşıverseniz.
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    Arçeliğin sitesinde mevcut, ayrıca ilk sayfaya baktıysanız görürsünüz cleo driver linki var. Oradan da ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Arçelik linkleri de patates olmuş. İlk sayfadan verilen linkleri birinden buldum B0312.zip dosyasını.

komutlara göre yapıyorum ancak install.bat komutunu verince

"Aborting installation because driver already exists. Run install /y to override!

To Exit. " uyarısı veriyor.

yapmadı güncellemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 19 Ocak 2018; 14:1:45 >
    İlk sayfadaki arçelik linkleri değil normal sitesiden bulup indirebilirsiniz. Ben 10 gün önce tüm driverları indirdim. Siteyi yenilemişler ondan linkler biraz zor erişiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 gb sata3 ssd ve 4gb ram siparis verdim aliexpresten geldiginde takacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatları nedir hocam?
  • biosu güncelleyebilirsem windows 7 yüklemek istiyorum lite sürüm.

32 bit yüklemem herhangi bir sorun teşkil eder mi? cihaz 2 gb ramle herhangi bir upgrade olmadan kullanıyorum.

32 bit için driverları var mıdır genel driver arama programlarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 20 Ocak 2018; 18:22:23 >
    32 bit driverlerini bulabilirsin sıkıntı olmuyor,bende upgrade yapmadım standart şekilde kullanıyorum,windows 10 lite bir sürümünü kullanıyorum günlük işlerimi hallediyorum o şekilde,film dizi vs izleme için standart hali rahat yetiyor zaten.
    İkisi kargo dahil 170 liraa denk geldi beklemedeyim iste hala

• driver arayanlar buradan ulaşabilirler. yanlız ürün kodunu yazmanız gerekmektedir arama bölümüne;

http://www.grundig.com.tr/destek/

buda bios güncellemesi
    http://download.grundig.com/Download.Drivers/CLEVO%20W510TU/W510TU-1.03.12TAKT.zip

GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba, pc ye kurulum sırasında verilen isim değiştirilebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinsuvari -- 24 Ocak 2018; 6:1:42 >
  • edit: gerek kalmadı!

rica etsem bir arkadaşımız ethernet ya da wireless driverını yükleyebilir mi indirebileceğimiz bir linke?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 21 Ocak 2018; 16:12:49 >
  • SSD linkini paylaşabilir misiniz? Bunu alırsak nasıl takariz hardisk çıkarmadan takılır mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.