Bildirim
grundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Laptoptan laptopa ufak farklılıklar oluyor. Bazı laptoplarda alt vidaları sökmek tek başına işe yaramıyor. Klavyeyi çıkarıp onun altındaki vidaları da çıkardıktan sonra kenardan ufak bir plastik parça yardımı ile ufak ufak iterek açmak gerekebiliyor.
Sizin modele ilişkin maalesef bir doküman yada video bulamadım. Bu konulara eli yatkın bir arkadaşınız varsa ondan da yardım alabilirsiniz. -
Bu konuda oldukça bilgili benim gibi emekli bir arkadaş var ,youtube da videolar paylaşıyor ,ona sordum ama cevap alamadım, ilginiz için teşekkür ederim . -
bikaçtane resim koyarmısın resim bile yok modele ait -
https://www.youtube.com/channel/UCPAD3S_qaC9_nNPcXQXAXQQ
Bahsettiğiniz kişi bu mudur? -
Evet bu arkadaş -
-
Kuvvetle muhtemel bu klavye de öyle. Plastik ince bir parça ile (kredi kartı vb olabilir, ya da en iyisi gitar penası), klavyenin kenarından hafif hafif ittirerek klavyeyi tutan tırnakları tek tek açıyoruz. Klavyenin altında da bir set vida oluyor. Laptop açılış videolarına bakarsanız internetten, aynı marka model olmasa bile bir fikir verir.
Tabiki çok zorlamayın, ne olur ne olmaz baktınız olmuyor bir bilene danışmakta fayda var. -
Teşekkür ederim ilginiz için -
Ufak bir hatırlatma. Klavyenin altında klavyeyi anakarta bağlayan bir fleksi kablo oluyor. Klavye aydınlatmalı türdense ikinci bir kablo daha olabilir.
Dolayısı ile klavyeyi çıkardıktan sonra bu kabloları da çıkarmamız gerekecek. O yüzden kabloları çıkarmadan klavyeyi hızla çekmeyin, kablo(lar) kopabilir. -
Çok teşekkür ederim hallettim , kredi kartı ile öneriniz beni cesaretlendirdi , kredi kartını klavyenin her yerinde dolaştırdım ,tırnakların aşağıda olduğunu farkettim ,sorunsuz açtım fanı temizledim ve topladım ,ısınma olmuyor , tekrar teşekkür ediyorum ,iyi ,yardımsever kişilerin hala olması sevindirici ,iyi akşamlar diliyorum . -
Rica ediyorum iyi akşamlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klavye i harfi yazmıyor
- bilgisayarım ne kadar eder
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- root kaldırma
- telefon şarj olmuyor
- suya düşen telefon
- biosa nasıl girilir windows 10
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X