Şimdi Ara

grundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grundig GNB 1550 A1 B2 laptop fan temizlemem gerek sanırım , alttaki vidaları söktüm ama bişeye yaramadı ,sanırım üstten açmak gerek ,bu konuda bilgisi olan dostlardan yardım bekliyorum

• Laptoptan laptopa ufak farklılıklar oluyor. Bazı laptoplarda alt vidaları sökmek tek başına işe yaramıyor. Klavyeyi çıkarıp onun altındaki vidaları da çıkardıktan sonra kenardan ufak bir plastik parça yardımı ile ufak ufak iterek açmak gerekebiliyor.

Sizin modele ilişkin maalesef bir doküman yada video bulamadım. Bu konulara eli yatkın bir arkadaşınız varsa ondan da yardım alabilirsiniz.
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Bu konuda oldukça bilgili benim gibi emekli bir arkadaş var ,youtube da videolar paylaşıyor ,ona sordum ama cevap alamadım, ilginiz için teşekkür ederim .
  • bikaçtane resim koyarmısın resim bile yok modele ait
    Evet bu arkadaş
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Bu resimler işe yararmı bilmiyorumgrundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliğigrundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliğigrundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliğigrundig gnb 1550 A1 B2 fan temizliği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kuvvetle muhtemel bu klavye de öyle. Plastik ince bir parça ile (kredi kartı vb olabilir, ya da en iyisi gitar penası), klavyenin kenarından hafif hafif ittirerek klavyeyi tutan tırnakları tek tek açıyoruz. Klavyenin altında da bir set vida oluyor. Laptop açılış videolarına bakarsanız internetten, aynı marka model olmasa bile bir fikir verir.

Tabiki çok zorlamayın, ne olur ne olmaz baktınız olmuyor bir bilene danışmakta fayda var.
    Teşekkür ederim ilginiz için
  • mustili56 M kullanıcısına yanıt
    Ufak bir hatırlatma. Klavyenin altında klavyeyi anakarta bağlayan bir fleksi kablo oluyor. Klavye aydınlatmalı türdense ikinci bir kablo daha olabilir.

Dolayısı ile klavyeyi çıkardıktan sonra bu kabloları da çıkarmamız gerekecek. O yüzden kabloları çıkarmadan klavyeyi hızla çekmeyin, kablo(lar) kopabilir.
    Çok teşekkür ederim hallettim , kredi kartı ile öneriniz beni cesaretlendirdi , kredi kartını klavyenin her yerinde dolaştırdım ,tırnakların aşağıda olduğunu farkettim ,sorunsuz açtım fanı temizledim ve topladım ,ısınma olmuyor , tekrar teşekkür ediyorum ,iyi ,yardımsever kişilerin hala olması sevindirici ,iyi akşamlar diliyorum .
  • mustili56 M kullanıcısına yanıt
    Rica ediyorum iyi akşamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.