< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (15. sayfa)
-
-
Kendisi otomatik eşleşmesi lazım. Woofer in arkasında pair yazan yere basın. Belki o zaman eşleşir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Atmos verecek bı kaynağım olmadığı için deneyimleyemedim açıkçası. Bağlantı şeklini değiştirmeyi deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 20 Ekim 2021; 22:43:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bastım hocam eşleşmiyor. Bastım basılı tuttum fişten çıkarıp taktım yok olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşleşmediğini nasıl anlıyorsunuz
arkasındaki turuncu led yanıp sönüyor mu
Ses gelmiyo hocam, ışık yanıp sönmüyo sabit şuan. Servis çağırdım arızalı olabilir.
Daha önce logitech x540 kullanmıştım. Evlenince satmak zorunda kalmistim. Şimdi bu konuyu okuyunca gaza geldim hiç sesini dinlemeden mediamarkt üzerinden %10 indirimim vardı 100 de bonus verdi verdim siparişi. İnş ses kalitesi beni tatmin eder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun.
İlk defa hiç araştırmadan bir ürün aldım ve çok iyi çıktı. Aslında hep avrli 5.1 sistem kurmayı istiyordum ama çok iyi 5.1 sistemi olan arkadaşım kablolarından bıkıp satıp soundbar alinca ben de soundbar alayim dedim. Ürün gerçekten çok iyi sesi net ve tok alabiliyorum. Zaten apartmanda yüksek ses dinlemek mümkün değil. Optik ile TV bağladım gündüz 9 akşamları 2-3 kadar sesi acabiliyorum. Optikten önce lg49uh770v arc girişinden hdmi bağladım ama ses gelmedi bu şekilde. Bluetooth ile de kullanınca da kalite çok kötü değil. Bu fiyata çok iyi gerçekten, keşke daha önce alsaymisim
MediaMarkt'ta şu an 1840 TL. Almak isteyenlere duyrulur.
-
Merhaba,
Öncelikle sayfa için emeği geçen arkadaşlara teşekkürler,
Benim sorunum, grundig 65 gfu 7850 b android tv aldım yanına 910sw aldım netfilixte film izlemek istediğimde soundbar ile bağlandığımda netfilix te 5+1 ler kalkıyor ses menüsünde, tv kendi hoparlörleri ile izlemek istediğimde 5+1 seçeneği geliyor. gsb 950 veya 5+1 sistem hangisi uygun olur, tv özelliklerinde dolby digital olduğunu yazıyor, menüde şu şekilde ;
2 »V« veya »Λ« düğmesiyle »Otomatik«, »Direkt Geçiş«, »PCM«, »Dolby Digital Plus« veya »Dolby Digital« öğesini seçip »« düğmesiyle onaylayın.
Samsung T650 de Dolby Digital DTS:X var gözüküyor, gsb 950 de ise Dolby Atmos var,
https://www.epey.com/ses-sistemi/karsilastir/620428-641316/samsung-t650_grundig-gsb-950/
https://www.grundig.com.tr/televizyon/android-tv/65-gfu-7850-b-android-tv/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 9 Kasım 2021; 11:50:56 >
-
Altarnatif olarak alttaki sistemi alıcam.
Samsung HW-A650/TK Soundbar
https://www.hepsiburada.com/samsung-hw-a650-tk-soundbar-p-HBCV00000NOVV3?magaza=Samsung%20T%C3%BCrkiye
Samsung SWA-8500S/TK
https://urun.n11.com/aksesuarlar/samsung-swa-8500stk-kablosuz-arka-hoparlor-P508501570
-
hocam ilk sayfalarda t650 ile kıyaslamıştım gsb 950'yi, ikisini de kullandım. gsb950 1-2 tık daha iyi bence. tv'nizde dolby atmos olmasa da atmos film izlemek istediğinizde laptop ile hdmi passthrough yaparak tv ekranından atmos film izleyebilirsiniz. ben öyle yapıyorum.
a650'yi hiç bilmiyorum açıkçası ama incelemelerde t650'ye çok yakın görünüyor devam serisi olduğu için, yine de incelemenizde fayda var, yeni bi model sonuçta.
yok benim için atmos önemli değil, fiyat da daha uygun derseniz a450 işinizi görebilir. ben t450 kullanmıştım 2 hafta kadar. ses kalitesini fiyatına göre başarılı bulmuştum ancak kronik dipses sorunu vardı o yüzden iade ettim. a450'de bu sorun giderilmiştir muhtemelen. şu an 1300 tl a450. ama hdmi girişi yok, bilginiz olsun.
-
iş uzuyor laptop vs... olmazsa 5+1 sistem alıcam şu an en mantıklısı 5+1 gözüküyor, tv yi yeni aldım değiştirme şansım yok, dolby destekli diye a650 ye yönelmiştim, 950 yi alsamda işimi görmeyecek, dolby açmadıktan sonra espirisi kalmıyor,
Teşekkür ederim açıklama için,
tv almadan önce araştırsaydım farklı tv alırdım dicem tv çok hesaplı aldım o yüzden ses sistemi değiştirmek daha mantıklı gibi, souddbar ile 5+1 3,300 tl civarına gelecek 5+1 ler 2500 tl civarı extra bluray vs... olacak.
-
hocam gsb 950 de dolby destekliyor, sadece atmos degil yani dolby digital de var cihazda.
a450 de ekonomik cozum olabilir, o da dolby digital destekliyor. a650 de olur tabi. 3 cihaz da f/p acisindan uzmez bence. a650 2000 su an, a450 1300, gsb950 2000.
3 cihaz da f/p acisindan iyi.
5+1 soundbar deneyimim olmadi acikcasi hic. 2000-3000 bandinda sony'nin 5.1 soundbari var sanirim bir tek. sony'nin soundbarlari da pek begenilmiyor.
a650 , samsung arka kitlerle birlikte f/p acisindan iyi bi cozum sunabilir 5.1 olsun istiyorsaniz.
Dun cihazi aldim,oncesindeki cihazim samsung q70 , tv ile senkornizasyon problemi yasadigim icin satmistim. Dun gsb950 yi aldiktan sonra aksam 4 5 saat deneme firsatim oldu. Q70t bass vurumlari daha belirgindi ama alt ses seviyelerinde gsb daha iyi geldi,diyaloglari uzermi dusuncesi vardi kafamda nihayetinde 2.1 diye ama tatminkar bir diyalog seviyesi var. Kullandigim tv atmos destekli q70t ile pek bir farki yok.beklentim q70den daha iyi olmasi degildi ama kafakafaya diyebilirim,hdmi girisi ve optik girisini test ettim,optik daha canli bir ses verdi,ama atmos icin hdmi gerekli+tv kumanda senkornizasyonu icinde hdmi gerekli.tvnin sesinden memnun olmadigim icin bu soundbar tercih ettim ve tv sessinden cok daha iyi bir performansi var ve pahali olmadi icin uzun sure kullanirim gibime gelior, atmos olayina oek takilmayin,pek fark yok bu cihazlar nazarinda.net ve puruzsuz ses icin tercih edilir.
Arc girişine takmama rağmen ben hdmi ile bağlayınca ses alamadım sebebi ne olabilir
ne kadara aldınız peki? bir de içinden hdmi kablosu çıkmıyor mu?
bu arada Amazon'da 1897 TL şu anda. Ayın 29'una kadar da fiyat garantisi var.
-
1999a aldim media marktan.sitesinde yok ama magazada var.Evet hdmi ,aux,optik 3ude ckior kutudan.
Tv goruormu pki ses sistemini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X