Şimdi Ara

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
506
Cevap
28
Favori
45.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratseeen

Tv goruormu pki ses sistemini
    Görüyor mu ne demek. LG 49UH770v kullanıyorum bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazonda 15-16 adet vardı. şuan 2 tane kalmış. 1879 liraya peynir ekmek gibi satıyor. dolby atmos destekli en ucuz soundbar ödülü almalı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • henüz tam kurcalama fırsatım olmadı. Sadece ilk yaptığım HDMI üzerinden televizyonun eArch çıkışına bağlamak oldu.

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W

subwoofer da tv ünitesinin sağ alt kısmına tam uydu :))

• snoppy kullanıcısına yanıt

Baslardan verim alamayabilirsiniz.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt

o beni de düşündürdü kurarken ama üstten boşluk var epey. TV karşısına geçince 3. seviyede iken bas gayet iyi hissediliyor. illaki verim düşmüştür ama dediğiniz gibi.

• ilk sayfadan itibaren konuda yazılan bütün yazılanları okudum. naçizane ses sisteminin gücünü ortaya koyan iki tane film tavsiye edeyim
    Blade Runner 1982 ve Er Ryan'ı kurtarmak
    bu iki filmin sesleri müzikleri atmosferi özellikle gece izlerken bambaşka ses sistemini limitlerine kadar kullanan filmler diyebilirim

• şu cihazı dolu dolu efektli kullanmak nasip olmadı henüz, apartman hayatı, daireler arası ince duvarlar... herkesin benzer durumu olmayabilir tabi.

• guvven kullanıcısına yanıt

Soundbarın hdmi out çıkışına bağladın de mi hocam

• Grundig DSB 1000 siyah, hepsi bir arada Dolby Atmos ses çubuğu
    amazon
    Grundig DSB 1000 siyah, hepsi bir arada Dolby Atmos ses çubuğu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08HNG4XFM/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_5X3HVYBA3613R7TKAK2E

şu linkteki ürünün türkiyede satılmamasına çok üzüldüm
    Gsb 910s dolby atmoslu versiyonu Subwoofer kendi içinde al in one dolby atmos

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Sanki hdmi in bağladım ama emin değilim. Şehir dışındayım şimdi eve gidince kontrol edeceğim tesekkurler

• abeslank kullanıcısına yanıt
    Bu All in One barlar subwoofer lı modellerinden yanından geçemez bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam all in one larda güçlü gümbür gümbür bass yok hatta tamamen tize yatkınlar tv hoparlörü gibi
    ama bu grundiğin 910s modelini bundan ayrı tutuyorum ciddi bir seviyede bas vuruyor

Merhaba grundiğin 910s modeline kablosuz bas ekleme şansımız varmı ? 910 sw deki kablosuz bası

• Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W
    Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 Wfcc ıd
    TB356DWW 2.1 Channel Sound Bar with built-in subwoofer Test Report 14_TB355DWW TestRpt DXX r1 Zhongshan City Richsound Electronic Industrial .
    https://fccid.io/Z8M-TB356DWW/Test-Report/14-TB355DWW-TestRpt-DXX-r1-3519569

takılabilir gibi alıp denemek lazım :)

• caprice C kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki ürün tek parça, eksta hoparlör yada bass eklenmiyor. Grundig gsb 910s kendi içindeki bası yüksek. sony htsf150 ile karşılaştırdım

sonynin sesi daha detaylı ama sanki yüksek model bir Tvnin hoparlörü gibi

grundig gsb 910s ise gerçekten 2+1 varmış gibi basları çok fark yaratıyor. Ancak filmlerde movie modunda basstan diyalogları anlayamıyırsunuz ve bası kısma ihtiyacı duyuyorsunuz ve bass kısılmıyor. mod değiştirp News moduna geçiyorsunuz onda da konuşmalar çok çok önde.

sony ile kıyaslamamda sony daha detaylı ayarlar ve sese sahip fiyat şuan 1000 lira üzeri.

grundig ise çok güçlü ama ses modları yetersiz detaylar yok odun gibi ve 650 lira civarı

sonye bass eklense hiç sırıtmaz. ama grundiğe bass aklense ses boğulur müzik yada film izleyemezsiniz zaten içinde bası var

bence fiyat performans olarak grundig gsb 910s sonyden daha başarılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 18 Kasım 2021; 23:7:8 >

teşekkürlercevap için aldım dün akşam 639 tl den 910sw de var deniycem artık.

• Dostlar selam. ben hayatta grundig almam öyle sony den aşağısına bakmam diyordum. Ama buradaki yorumlar öyle iç açıcı ki, ürünü hemen gidip almamak için kendimi zor tutuyorum. Ps5 ve tv bağlantısı nasıl yaparız bununla? Tek hdmi giriş var diye görüyorum. Optikten mi bağlayalım?

• Rıza.BN. kullanıcısına yanıt
    2 hdmi giris var

• Arka 2 hoparlörün olmamasının negatif etkilerini hisseder miyiz? Çevresel ses düzeni için, film izlerken.

• Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W

benim 950 geldi :) sayfada yorum yapan fikir beyan eden herkese teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.