Şimdi Ara

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
28
Favori
45.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sabit turuncu yanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guvven kullanıcısına yanıt

sabit turuncu yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

sanal 7.1 hissiyatı nasıl acaba merak ettim

hem dolby atmos hem de dts x varmış içinde kağıt üzerinde dolu dolu yorumlarınızı hissiyatını merakla bekliyorum

• Tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uwais kullanıcısına yanıt

merhaba...HT-G700 izlenimlerinizi paylaşır mısınız?

film ve müziklerde sesler nasıl? atmos deneyimleyebildiniz mi?

teşekkürler.

• bogusus B kullanıcısına yanıt
    Henüz kargo yolda. Paylaşırım.

• gsb 950 için
    şimdiye kadar duyduğum en detaylı basa sahip. Genelde tizler midler için detaylı denir ama bu soundbarın basında farklı bir kalite farklı bir tat var
    izlediğim filmleri tekrar izliyorum ve sahnelerde burda böyle bir ses varmıydı dediğim oluyor, izlediğim sahneyi geri sarıp tekrar izliyorum sesi çok tatlı
    Dolby atmos özelliğini kullanmak henüz nasip olmadı ama
    bazen sesler soundbarın ortasından geliyor. ortasında hoparlör varmı diye kalkıp baktım yani
    gayet başarılı çok zevkli
    şuan 2300 lira inşallah tekrar 1500 lira bandına geri döner :)
    tavsiye eden yorum yapan herkese teşekkür ederim

Subwoofer yeteneklerini sergileyen güzel bir parça
    https://www.youtube.com/watch?v=EFECNE0sEDo&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 30 Kasım 2021; 2:25:39 >

hdmi bağlantıda diyalog seslerin boğuk olduğunu anlattı oup59 nickli arkadaş bu sorun ne seviyede normal tv sesinden daha boğuk mu geliyor acaba

• mert1905x kullanıcısına yanıt

cihazın kendi üzerindeki girişlerin birbirlerine göre kalite farkından bahsediyor.

Gsb 950 nin sesi kesinlikle boğuk değil.

hdmı arc bağlantısıyla optiği birbiriyle kıyasladığınızda optik iki tık daha net ses veriyor. ama hdmi verdiği avantajlar kayboluyor.

Ancak tvnizde e-arc varsa optikten bile daha iyi ses alıyorsunuz. bunları tek tek deneyerek hangisini beğeniyorsanız o çıkışı kullanın.

Gsb 950 nin sesi boğuk olsaydı bu kadar insan bu cihaza 1800 lira 2000 lira vermezdi

ki en başta ben bu ekonomide çöpe atacak param yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 8 Aralık 2021; 0:28:31 >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt

hdmi bağlantıda özellikle diyaloglar biraz düşük kalıyor. kesinlikle boğuk ses gibi bir şikayet yok bu cihaz için.

bence fiyatına göre başarılı ve kaliteli bir ürün.

• Kullanan arkadaşlar hangi modda kullanıyor acaba. İlk başlarda Sport modu iyi geliyordu kulağıma ancak son zamanlarda Music moduna geçtim. Sesler daha net ve çeşitli geliyor Sport tan sonra. Bass +3 - Tiz "0" olarak ayarladım. Bu modda bass lar biraz daha azalıyor sanki. Bass arttırılıp tiz bir miktar daha azaltılabilir.

• Bt bağlantısında basslar yokmuş gibi geliyor acaba sizdede böyle mi arkadaşlar ? Bass seviyesi +5 te bu arada bende ama buna rağmen hiç yokmuş gibi geliyor basslar .

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Dinlediğiniz kaynakta sorun olabilir. BT baglantisinda evi inletiyor bass.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Spotifydan açıyorum müziği hocam.

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Subwoofer bağlantısı kopmuş olmasın? Ne bileyim belki fişi filan gevsemistir prizde. Çünkü gerçekten de baslar gümbür gümbür inletiyor evi.

• Merhaba arkadaşlar, Philips 8506 model TV aldım. Tv'de earc girişi mevcut ama Grundig gsb 950'de earc bulunmuyor sanırım.. Bu durum Dolby Atmos özelliğini kullanma konusunda bir problem oluşturur mu ? Dolby Atmos kalitesini hissedebilmek için bu soundbar yeterli olur mu?

• Hsnctn__ H kullanıcısına yanıt

soundbarın dolby atmos ve e-arc desteği var sorun yaşamazsınız. yeterlilik konusunu bilemem çünkü insanlar 10 bin 20 bin liralık sistemler alıp beğenmeye biliyor.

Normal bir soundbar almak yerine gsb 950 yi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 13 Aralık 2021; 15:56:59 >

Tv e-arc destekli yazıyor ama HDMI 2.0 var 2.1 değil. Bu herhangi bir problem oluşturmaz değl mi? K. Bakmayın bu konularda çok bilgili değilim de sağlıklı bir şekilde ilerlemek istiyorum.

Evet fiyatlar her geçen gün yükseliyor zaten bende son treni kaçırmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.