< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (19. sayfa)
-
-
şu fiyatlara bak konu açıldığında ki fiyatla şimdi alakası dahi yok
-
Bu gün alırsanız yarından daha ucuza olacağına emin olabilirsiniz. Eldeki Stoklar tükenince bu ürünlerin devamı gelmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 13 Aralık 2021; 18:33:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bağlantısı mevcut sürekli turuncu ışık yanıyor subwooferın arkasındaki. Ben ses seviyesini 9-10 da tutuyorum acaba ondan mı basslar düşük geliyor acaba ?
Teşekkürler hocam.. muhtemelen bende alacağım. Filmlerde Atmos performansından memnun musunuz ? En azından bu fiyat bandı için ?
Haklısınız hocam zira ocak ayından sonra önemli güncellemeler gelecek tekrardan.
-
konu up +
-
Bu beklentinizle alakali bi cevresel ses hissi olusuyor ama yaninizda fiziksel hoparlor varmis gibi degil kesinlikle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
950 ekstra küçük hoparlör ekleyebiliyor muyuz arkalara
hayır eklenmiyor
eklenebilenler samsun q950a ve lg sn11r 10 gün önce ikisi de tükendi
Gsb 950 sahibi arkadaşlar Bass performansını karşılaştırmak için vidyo çekebilir misiniz acaba ? Ben hiç memnun değilim bass performansından
Benim de kullandığım fakat HDMI üzerinden TV sesi alamadığım soundbar bu. Optic ile bağlamak zorunda kaldım. TV'ye bir adet receiver bağlı görüntüyü o hdmi'dan veriyorum, TV'nin farklı bir HDMI portuna soundbar'ı bağlayıp soundbar'ı o HDMI girişine alsam da ses alamıyorum. Bu sorunu yaşayan ya da çözüm önerebilecek biri var mı? Zira özellikle müziklerde Bluetooth ile duyduğum ses Optic bağlantıdan çok çok üstte. Belki HDMI ile bu fark kapanır.
hocam ben de müzik dinlerken bası az buluyordum ama sport modundayken vertical sorround off yapınca ses kendine geldi.
vertical sorrondu sadece film izlerken açıyorum bası kısıp konuşma seslerine odaklanıyor.
deneyin derim
benim tvnin arayüzde hdmıda ses almak içi ayar var. ses tv den mi, yoksa hdmıdan mı çıksın. Eğer hdmıyı seçmezsem ses tvden çıkıyor. Belki sizin tvde de benzer bir ayar vardır
selamlar. philips'in 65PUS7805 modelini kullanıyorum. dolby atmos destekli bir TV. lakin dolby atmos için eARC bağlantısı gerekli diye okumuştum. bu tv'de ise HDCP 2.3 , HDMI 2.0 ve HDMI Audio Return Channel (ARC) bağlantıları mevcut.
sorum şu ki şayet ben bu soundbar'ı alırsam dolby atmos ses alabilmede bir sıkıntı yaşar mıyım? aldığım takdirde tv'ye nasıl bağlamalıyım?
teşekkürler.
-
eARC olmasına gerek yok TV ARC üzerinden dolby dijital plus olarak gönderiyorsa da atmos alırsınız. Hem ARC hem de sadece dolby digital varsa alamazsiniz
pf1500 hdmi aux lu projeksiyonda kullanilabilir mi bu 950?
Arkadaşlar yeni aldığım sony 65x92j televizyon ile bu soundbarı bağlamak istiyorum. En son 7 sene öncesinin teknolojilerinde kalmıştım o yüzden en doğru kurulum nasıl olur tecrübeleriniz nedir? Oyun oynamıyorum, turkcell tv plus kutusu bağlı televizyona. Youtube'dan, netflixden veya bilgisayarı takarak içerik izlerim. TV'yi büyük alınca artık sinema performansı alma beklentim var haliyle. O yüzden tavsiye edildiği gibi optik kabloyu takmak istedim. Fakat soundbar sesi tv kablosu ile açılıp artırılmıyor ve soundbar tv açılınca otomatik açılmıyor.
HDMI'ı eARC girişine takınca her şey senkron çalışıyor. Fakat netflixde HDMI ile ses çok kısık çıkıyor.
Televizyon Dolby atmos ve Dolby digital ve DTS digital surround destekliymiş web sitesinde yazana göre.
Bu yanında gelen wooferı arkaya koysam daha fazla boyutlu ses alırım diye düşündüm ama ondan sadece bas efekti geliyor diğer sesler gelmiyor bu normal mi? Bu durumda woofer nerede konumlanmalı?
-
İki sekildede bagla(optik ve hdmi)kutudan kablolari cikior zaten.icerigine gore optige 1 tusla gecebiliorsun. Ben wooferi tv unitesinin yanina koydum tv ile koltugumun cok mesafesi yok diye.pek kaybim olmuyor oyuzden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X