Şimdi Ara

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
28
Favori
45.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba güzel tv hayırlı olsun optik bağlantı ile cihazların senkronize olması zaten mümkün değil bu ancak Hdmi ile olur optik kablo ile Dolby atmos ses alamazsınız kablonun arabirimi bu band genişliğini sağlayamaz sub dan sadece bas sesler gelmesi normal başka hiçbir sesi size veremez yapısı gereği ayrıca nereye koyduğunuz un hiç bir önemi yok çünkü insan kulağı alt frekanstaki bas seslerin nereden geldiğini ayırt edemez

• Bu cihazlara güncelleme geliyormu acaba sitesine baktım birşey göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Anladım hocam birde bu cihaz atmostan başka hangi formatları destekliyor acaba

• Dolby nin bütün versiyonlarını destekler. DTS desteklemiyor.

Teşekkürler

• Herkese iyi akşamlar, yeni bir TV aldın vestel 55q9900 jbl ses sistemi var sözde içinde ama maalesef beni tatmin etmedi ve soundbar arayışına girdim ve baya bir forumda gezdim... Tv yatak odasında olduğu için çok masraf da yapmak istemiyorum açıkçası ve Grundig gsb 950 ( fiyat 2000 tl)ve philips tab6405 (fiyat 2400tl) arasında kaldım... yardımcı olursanız çok sevinirim ... mediamarkt ta çalışan eleman philipsi çok öne çıktı ve kafam karıştı  

• seyhanmf S kullanıcısına yanıt
    İkisini yerinde dinleyip karar vermek lazım ama bence Grundig, philips in bu modelinden çok daha iyidir. Ses gücü bile cok düşük philipsin.

Valla ikisini de dinledim yerinde ama sonuçta çok büyük bir mağaza ve tam net karar vermek zor oluyor ... düşük seste te önemli benim için temiz net ses vermesi, karar veremedim     benim ilk soundbar deneyiyim olacak o yüzden sizlere danışmak istedim .. epey de karşılaştırma aradım ama bulamadım philipsi orada 

yerinde de dinleseniz cihazdan ince ayar yapılmadan karar vermek insanı yanıltabiliyor. ben test edeceğim cihazın kumandasını mutlaka isteyip, tercihime göre ayar yapıp karar veriyorum.

• iyi akşamlar herkese sonunda gsb 950 modeli aldım geldim eve kurdum  içinden çıkan HDMI kablosuyla ARC hdmi tv de bağladım, TV den de ayarı yaptım, subwoofer i aktif ettim turuncu yandı ama istediğim bassı alamadım nedense  bağlantıda bir hata mı yaptım acaba diye düşünüyorum, ya da yarın servisi mi arasam ... sanki subwoofer aktif değil (ama turuncu sürekli yanıyor arkada)...  

Biraz yüksek sesle bı müzik açın. Elinizi woofer in yanına koyun. Anlarsınız çalışıp çalışmadığını.

Hdmi ben de çok sevemedim. Optik bağlantı da deneyin çok farkediyor bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer odamda 4+1 var eski bir sistem jak girişli woooferi 20 wat kolonlar 10 wat gümbür bass geliyor, aynı müzikleri açıyorum hemde   woooferin yanına elimi koydum evet bir şeyler geliyor ama beklentimin çok altında yani forumda okuduğum gibi camları titretiyor vs bir şey olmuyor...  

• guvven kullanıcısına yanıt

Bakalım bugün onu denerim... dolby atmos almak için hdmi ile bağlayın yazıyor bende direk onu yapıp denedim 

• ARC ile yeterli düzeyde ses alamiyorsuniz. En azindan benim vestel oled tv ile de durum böyle. Ilk zamanlar bu u farketmemistim sesi cok acmadigimdan ancak xbox a bağlayıp kaynağı hdmi 1 yapinca durumu farkettim.

• 32aslan kullanıcısına yanıt

Optic bağlantı kurun bass düzelicektir

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.