Şimdi Ara

Grundig GSB 950 Soundbar- 2+1- Atmos- 280 W (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
506
Cevap
28
Favori
45.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6 aydır bu cihazı kullanmaktayım, performans olarak çok memnun olsam da Bluetooth kopmalarından gına geldiği için cihazı servise yollamıştım fakat cihazınızda bir problem yok diyerek cihazı geri gönderdiler, gelir gelmez bluetooth kopmaları devam etti. Ben de neyse diyerekten iyi kötü kullanmaya devam ediyordum ki şimdi de bluetooth bağlantı problemi yaşıyorum.

Evdeki 3 telefon 1 bilgisayar cihaz bluetooth modunda olmasına rağmen cihazı bulamıyor. Defalarca fişi çekip taktım olabilecek her türlü yolu denedim fakat Bluetooth bağlantısı kuramıyorum şimdi. Disconnected durumdayken hiçbir cihazın bluetooth ayarlarında bu soundbar gözükmüyor. Cihazı unutup tekrar bağlanayım dediğimde de artık cihaz bulunamıyor, cihazı hatırlayan telefonumda bağlanmayı denediğimde ise bağlantı kuramıyor.

Önerebileceğiniz herhangi bir yol var mı? Servise de göndermek istemiyorum çünkü 3 haftadan önce geri getirmiyorlar cihazı. Açıkçası Grundig markasına önyargılıydım ve maalesef önyargılarımda haklı çıktım. Keşke bildiğim bir markayı alsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Joutsenlaulu kullanıcısına yanıt

Hocam aynı problemleri yaşıyorum. Tekrar bağlanmaması çok can sıkıcı, pairing mode’da 15 dk bekledim anca buldu. Bluetooth tarafı çok zayıf cihazın ama onun dışında mükemmel performansı var. Bi öneri sunamıyorum pairing mode da beklemek dışında ben cihaz çevresinde farklı konumlarda bekleyerek bağlayabildim.

• BoNsE B kullanıcısına yanıt
    Bende anında bağlanıyor sizin cihazda mi problem var acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de geçen yildan beri sorunsuz kullanıyorum şükür. Bluetooth modulunde mi sıkıntı var acaba sizin? Ben hiç öyle bağlanma problemi yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • disney+ da atmos ses alamadım alabilen oldu mu? Nasıl yapıyoruz?

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Hdmi ile mi bağladınız tvye? Tvdeki arc hdmi portunuz atmos destekliyor mu

• guvven kullanıcısına yanıt

evet hocam netflixde alıyorum ama disney plusda ses seçme falan ayarı falan da yok anladığım kadarıyla. otomatik olacak heralde ama olmadı.

• Atmos film izleyenlere bu platformlardan değil de harici medya olarak True Hd Atmos olarak izlemelerini tavisye ederim. Ses kalite inanılmaz güzelleşiyor. Bass lar başka bir boyuta geçiyor.

• Bu ürünün internette satışı yok. Arçelik ve beko bayilerinde bulma şansımız var mı? Üretimi 3-4 yıl önce bitmiş bazı ürünleri kıyıda köşede kalmış arçelik beko bayilerinde uygun fiyattan bulduğumu hatırlıyorum. Genel kullanıcıya hitap etmeyen bir ürün olduğu için teşhir meşhir bir şey çıkar gibi geliyor bana.

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

trendyolda bi satıcıda var hocam

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

nasıl oluyor ?

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Laptop tan Hdmı passtrough ile aktarıyorum. İnternetten Truehd Atmos film indiriyorum. Bu şekilde Atmos olarak izliyorum.

• guvven kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba.

Benim TV'min kağıt üzerindeki özellikleri şu şekilde:

Dolby Digital

DTS Premium Sound

Dolby Digital Plus

DTS

HDMI 2.0

HDCP 2.2

HDMI Audio Return Channel (ARC)

Bu durumda TV'nin dahili Netflix uygulamasından Atmos alabilir miyim?

Teşekkürler.

• basardeniz87 B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu durumda Atmos alamazsınız.

• NAYS kampanyası ile 2.400 liraya, (+240 Picodi Cashback) trendyol'dan aldım. 2160 liraya gelmiş olacak. Sanırım Grundig Türkiye stok güncelleyip güzel bir kampanya yapmış. Soundbar fiyatlarının arşa çıktığı, 2.0 barların 2.000 liraya satıldığı bu dönemde bence bu fiyat çok iyi. Bekleyen varsa kaçırmasın. Samsung A650 ile epey arasında kaldım. Ancak 800 lira daha ucuza geldiği ve atmos olduğu için bunu aldım. umarım memnun kalırım. Daha önce bütçeme göre A450,A650, x8500h, LGSN4 alıp iade etmiştim. Hiçbiri TU8500 televizyonumdan gözle görülür bir fark yaratmadı. Ancak yine de A650'yi 2899 liraya geri alacaktım. Sonra GSB 950'yi görünce vazgeçtim. Umarım bu iyi gelir de iade etmek zorunda kalmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 25 Temmuz 2022; 1:31:48 >
  • hayirli olsun hocam. guzel fiyata almissiniz. urun geldiginde yorumlarinizi bekliyorum :) memnun kalacaginizi dusunuyorum.

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Umarım. Ucuza tatmin edici bir soundbar almak imkansız. Ancak fiyatını da göz önüne alınca bundan biraz daha ümitliyim. Film-dizi için alıyorum. Center'ın yokluğunu hissedeceğim muhtemelen.

Sizin deneyiminizde olumlu veya olumsuz bir değişim oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayir hocam daha onceki mesajlarimda belirttigim yorumlarimda ve goruslerimde bi degisiklik olmadi, gayet memnunum. ben t650 de kullandim onda center hoparlor vardi. diyaloglarda gsb950 ile t650 arasinda kismen fark var elbette ama cok buyuk bi fark diyemem. diyaloglarda uzmez diye dusunuyorum sizi.

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Hocam gsb950 a650'den daha iyi bir cihaz mı?
    Bunu genel ses kalitesi ve bas performansı olarak soruyorum..
    A650'yi 2900'e sipariş geçtim ama eğer grunding daha iyiyse siparişi iptal edip bunu da alabilirim.. Biraz daha ucuz zaten..
    Bu arada televizyon Q80r..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 25 Temmuz 2022; 16:7:45 >
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt

ben de q80r ile dizi film için kullanıyorum. dolby atmos destekleyen içerikler haricinde optik kablo ile kullanıyorum. çok daha iyi net ses veriyor. özellikle diyaloglar daha net oluyor. disney+ da dolby atmos alamadım . tv de earc olmadığıiçin disney+ uygulaması desteklemiyor. genel olarak memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 25 Temmuz 2022; 16:0:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.