Şimdi Ara

grundig immensa tv bimeks kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yerli malı ve 3 yıl garanti seçeneği ile

http://www.grundig.com.tr/Immensa/#experience

grundig immensa tv bimeks kampanya grundig immensa tv bimeks kampanya grundig immensa tv bimeks kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstafa_ -- 16 Haziran 2016; 19:11:03 >

• http://www.teknolojioku.com/haber/teknolojinin-yeni-harikasi-grundig-immensa-uhd-tv-35886.html

Grundig’in üstün teknoloji deneyimini sergilediği ürünü Immensa UHD+ TV, göz alıcı tasarımıyla dikkat çekiyor. Ödüllü Immensa TV, renkleri daha net şekilde görüntülemeyi sağlarken, bir yandan da evin şıklığını tamamlıyor.

Zarif ve metal tasarımıyla öne çıkan Grundig Immensa UHD+ TV, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Awards’ta ödüle layık görüldü. Yeni UHD+ TV, yüksek kaliteye sahip çerçevesiz tasarımı, metal standı ve arka paneli sayesinde şık evlerin bir parçası olmaya aday.

Üründeki UHD+ teknolojisi görüntü kalitesini zirveye taşıyarak daha yoğun renkler ve daha zengin kontrastlarla TV izleme deneyiminde yeni bir çağ başlatıyor. Wide Color Gamut teknolojisi insan gözünün gördüklerine en yakın renkleri sunmaya yardımcı oluyor. HDR teknolojisi ise en parlak beyazlar ile en koyu siyahlar arasındaki kontrastı artırarak insan gözünün normalde algılayabileceği gerçekliğin bir adım ötesine geçerek daha ‘gerçekçi’ görüntü kalitesi sunuyor. Micro Dimming özelliği ise tüm ekranı 600 eşit parçaya bölerek kontrol edilmesini ve kontrastın iyileşmesini sağlıyor. Böylece ortaya daha keskin görüntüler çıkıyor.

Immensa TV, içinde 2 mid 1 woofer ve tweeter hoparlörlerin bulunduğu özel ses kutusu tasarımına sahip üç yönlü stereo ses sistemiyle de dikkat çekiyor. Bu sistem, ses frekanslarını ayrıştırarak sesi 3 yönlü yansıtan hoparlörler aracılığıyla dağıtmaya yarıyor. Üründe ayrıca DTS 2.0 + Digital Out + DTS Studio Sound teknolojisi bulunuyor. Hoparlörler yüksek performansları ve özel yerleşimleri sayesinde kusursuz ses deneyimini en doğal ve gerçekçi haliyle sunuyor.

• smart özelliği nasıl acaba....
  • bilmiyorum.varsayımlarla konuşmak yanlış olur.büyük şehirlerde oturan arkadaşların bence alışveriş merkezlerine gidip
    bu ürünleri canlı olarak test etmesi ve forumda paylaşmaları çok faydalı olur.
    maalesef grundig tv ler arçelik ve beko bayilerinde de yok.
  • Birkaç grundig tv inceledim genel olarak sorunları

1 aşırı input lag 100 200 ms

2 resim filtreleme hataları

3 va panel kullanmamak,

Bu modelide inceleyip yazarım ama bizim ceo lar aklıllanmaz,

Arkadaş Android yerine ios kullan, veya işletim sistemi ekleme,, olmadıysa zorlama

Aou va panel kullan,, fald olsun

Bizim arçelik, vestel yerli markalarının henüz referans bir tvsi yok,,

Referans tv istiyoruz bekliyoruz fald olsun ve filtre ve renk kalibrasyonu için hollywood la çalış,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelediğiniz tv ler üst seviye olan IMMENSA serilerimiydi
    arçeliktede ultima serisi diye geçiyor.
    eğer bahsettiğiniz gibiyse tam bir hayal kırıklığı.
    biz şartları yerliden yana kullanmak istiyoruz ama onlar istemiyor o zaman.
    gerçi fiyat politikasıda iyi değil ama neyse..

adamlara soru sordum teknik verilerini istedim.
    mail yoluylada şansımı denedim.
    ama maalesef kaç gün oldu,dönmediler...
  • firstafa_ kullanıcısına yanıt
    Evet dün bimekse tekrar gittim bu tv aynısı, çok kötü filtreleme ve banding ve yüksek input lag değeri var,,

Adam olmaz bu arçelik ceolarından,,

Adamlara laf anlatamıyoruz,

Auo VA panel olsun input lag gamemodda 30 u geçmesin,, lan sanki çok zor bunu yapmak,
    5 sene evvel tvler böyleydi,,

Takıldılar lg ve samsungun ips panel ve android sevdasına,, tabii maliyet düşüyorya ipsde işlerine geliyor kuş serisi üretmek,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyleyse yapacak birşey yok. ben full hd kaliteli az problemli olan büyük ekran birşeyler düşünecem o zaman.3000 tl limitten 2 tane 55 inch tv birde 2ooo tl limitli 43 inch bir tv almayı düşünüyorum.birçok kişi sony 55w805c ve 43w805c tavsiye ettiler.gerçi teknosa da görmüştüm.çok beğenmiştim...neyse bu fiyatlara iyi bir 4k tv olmadığını düşünüyorum
  • Merhaba.
    Grundig İmmensa UHD + Yani 49 / 55 / 65 VLX 9600 Serisini incelemenizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.