Şimdi Ara

Grundig slimbook 1567 999tl-150tl bi para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

Arkadasin dediği gibi sadece teshir ürünleri bulunuyor.teşhirse sakat alan iade etsin. 740m ekran kartinin olduğu laptop modellerini yazabilcek bi arkadaş var mi

Arkadaslar ben sabahtan izmir bornovadaki bimeks e gidip almistim 0 ürünü internetten almadim suan teshir olayini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

forum istanbul bimeksde inceledim, teşhirde vardı bir ürün herhangi bir sıkıntısı yoktu fakat genede almak istemedim. ayrıca mağaza 100 bipara veriyor webe özel sanırım

Hocam bizede 100 tl dediler magazada ozelliklr internet ten baktim 150 yaziyor dedim ilgililere sonra faturada 150 tl geldi bipara

• topal2010 T kullanıcısına yanıt
    Bugün mağazadan aldım, oldukça avantajlı oldu benim için.Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• topal2010 T kullanıcısına yanıt
    zaten teşhirdi, internetten aldım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

Bugün mağazadan aldım, oldukça avantajlı oldu benim için.Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Hangi mağazadan aldınız acaba?
  • Antakya Bimeks

• Urun iyi arkadaslar. Ben kullaniyorum uzun bir suredir.

Sadece bir sorun yasadim Nvidia 740m de cok yasanan bir driver problemi.

Windows 8.1 guncellemesi sonucunda gpuyu gormuyor makine. daha dogrusu driver hatasi veriyor. ama sanki gpu calisiyor oyunlarda vs.

gecen hafta bayag ugrastim, cok driver denedim. recovery ile duzeltenler olmus gerci. bakalim yedek alirsam yapacagim.

ayrica garantiye gonderip bilgisayari degistirtme ihtimalim de olabilir.

sinek kucuktur ama mide bulandirir derler ama inanin bahsettigim sorun devede kulak kalir. zaten win10 geliyor o nedenle problem yok.

rahatca alin, zaten bu fiyata mumkun degil.

ben ikincisini almamak icin zor tutuyorum
    kendimi(ofisteki calisanlar icin)

• quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Urun iyi arkadaslar. Ben kullaniyorum uzun bir suredir.

Windows 8.1 guncellemesi sonucunda gpuyu gormuyor makine. daha dogrusu driver hatasi veriyor. ama sanki gpu calisiyor oyunlarda vs.

gecen hafta bayag ugrastim, cok driver denedim. recovery ile duzeltenler olmus gerci. bakalim yedek alirsam yapacagim.

sinek kucuktur ama mide bulandirir derler ama inanin bahsettigim sorun devede kulak kalir. zaten win10 geliyor o nedenle problem yok.

Hocam bende dxdiagdan baktigimda intel hd graphics diyor anlamadim ama can i run itten test yaptirdigimda 740 m var diyor ayrica nvdiia denetim masasindan entegreyi devre disi biraktim pc galiba guc performansi icin entegreyi genelde kullanıyor agir grafiklerde nvidiaya geciyor ben onu iptal ettim direk 740mi kullaniyor ama dedigim gibi dxdiagda entegreyi gosteryor devamli

• quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

quote:

Orijinalden alıntı: cordor

Urun iyi arkadaslar. Ben kullaniyorum uzun bir suredir.

Hocam bende dxdiagdan baktigimda intel hd graphics diyor anlamadim ama can i run itten test yaptirdigimda 740 m var diyor ayrica nvdiia denetim masasindan entegreyi devre disi biraktim pc galiba guc performansi icin entegreyi genelde kullanıyor agir grafiklerde nvidiaya geciyor ben onu iptal ettim direk 740mi kullaniyor ama dedigim gibi dxdiagda entegreyi gosteryor devamli

Driverdan kaynakli bir sorun. Servise verin halletsinler. Yazilimsal. Grundig'in baska bir modelinde basima gelmisti. Harici ekran karti devreye girmiyordu.Servis halletti.

• Arkadaşlar merhaba. Ürünü hakkında bir iki sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

Uzun süredir Laptop ihtiyacım var. Ben günlük işlerde kullanacağım aslında günlük işlerde bile kullanmayacağım sadece 10-15 dk'lık videolar hazırlamam lazım.

Sony Vegas vs gibi programlarda çalışmalarım olacak. Video Montaj konusunda kullanacağım yani. Sıkıntı çıkarırmı bana. Evde ufaklık var oyun oynamak istiyor oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?

Pil ömrü ne kadar acaba ?

Teşekkür ederim.
  • Dizaynı nasıl ve ısınma problemi var mı nkullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

• Bu döviz kurunda bu özellikte bir bilgisayarı 850 liraya almak gerçekten çok iyi bir fırsat
  • s.a. Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Benim masaüstü can çekişiyor . Sabah bimekse gidip notebooka bakacam. Öneriyor musunuz ? marka beni düşündürüyor. Kronik bir sorunu yada olumsuz deneyimleriniz var mı ? lütfen esirgemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acirci

s.a. Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Benim masaüstü can çekişiyor . Sabah bimekse gidip notebooka bakacam. Öneriyor musunuz ? marka beni düşündürüyor. Kronik bir sorunu yada olumsuz deneyimleriniz var mı ? lütfen esirgemeyin

Neden dusunduruyor? Marka ile ilgili kotu bir tecrubeniz mi var? Ya da okudugunuz, bildiginiz bir sorun mu var?

• Beyler Bilgisayarda Grundig markası olunca bi acayip oluyo be yaww.Ama yerli marka alkışlıyoruz. Kasası, özellikleri falan iyi duruyor...
  • Bilgisayarı aldık bimeksten 3 gündür bir türlü kargoya veremediler, nasıl iş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekmi Şarraki

Bilgisayarı aldık bimeksten 3 gündür bir türlü kargoya veremediler, nasıl iş anlamadım.

Bayram kardes, nerden alirsan al, kargo firmalari calismiyor.

• bu bimeksde ne enterasan. 3d secure ile ödeme yapmışım gelmişler benden ilk alışverişiniz diye adıma olan herhangi bir faturayı göndermemi istiyorlar. ulan madem güvenlik diosun 3d secure ile ödemişiz işte. Neyse çok garibime gitti.
  • full hd değil mi ssd de yoktur şimdi bunda
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.