Şimdi Ara

Grundig slimbook 1567 999tl-150tl bi para (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
3.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mobil muhabbetini gordum masaustu sitesi isteyip tekrar baktim yine gorunmuyor, nedir durum kacirdik mi, devam ediyorsa teshir meshir yarin magazadan alayim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkaann -- 20 Temmuz 2015; 1:41:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bipara kampanyası bitti maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

full hd değil mi ssd de yoktur şimdi bunda

verdiğin 1000 lira para full hd bi de ssd olacak he
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: acirci

s.a. Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Benim masaüstü can çekişiyor . Sabah bimekse gidip notebooka bakacam. Öneriyor musunuz ? marka beni düşündürüyor. Kronik bir sorunu yada olumsuz deneyimleriniz var mı ? lütfen esirgemeyin

Neden dusunduruyor? Marka ile ilgili kotu bir tecrubeniz mi var? Ya da okudugunuz, bildiginiz bir sorun mu var?

tecrübem yok ama marka pek güven vermedi açıkcası. Ayrıca ekran kartı kaç bit hiç bir yerde bulamadım
  • bipara muhabbeti bitmiş heralde pek bir anlamı kalmadı a
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

bu bimeksde ne enterasan. 3d secure ile ödeme yapmışım gelmişler benden ilk alışverişiniz diye adıma olan herhangi bir faturayı göndermemi istiyorlar. ulan madem güvenlik diosun 3d secure ile ödemişiz işte. Neyse çok garibime gitti.

Sorma ya, birde sipariş kısmında 3 d secure ile alışveriş yapmadığınızdan dolayı yada ilk alışveriş filan yazıyor. 3d secure ile aldım zaten bende 2 gün uğraştırdılar, atıyorum bir tane fatura fotoğrafı yok bundan tespit yapamadık, başka atıyorum bundan da olmaz en son ekstrenin ekran görüntüsünü attım kabul ettiler şükür. 3 gündür de kargo bekliyorum. Bugün kargoya verseler bari.

• Biparasiz 1000 liraya alsak değer mi? Bu fiyata başka önerisi olan var mi ?

• quote:

quote:

quote:

s.a. Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Benim masaüstü can çekişiyor . Sabah bimekse gidip notebooka bakacam. Öneriyor musunuz ? marka beni düşündürüyor. Kronik bir sorunu yada olumsuz deneyimleriniz var mı ? lütfen esirgemeyin

Neden dusunduruyor? Marka ile ilgili kotu bir tecrubeniz mi var? Ya da okudugunuz, bildiginiz bir sorun mu var?

tecrübem yok ama marka pek güven vermedi açıkcası. Ayrıca ekran kartı kaç bit hiç bir yerde bulamadım

distrübütör arçelik markanın menşei çin(samsung hp vb de çin markası)
    bu fiyata ekran kartlı bilgisayar alman bile çok güçtür kaldı ki ekran kartı çok iyi.Ben söyleyeyim sana ekran kartı 64 bit zaten de 128 bit ekran kartı suan 2 bin tllik bilgisayarlarda mevcuttur. notebookcheck diye bir site var orda ekran kartlarıyla ilgili bilgileri alabilirsin biraz ingilizcen varsa.
    bayrama özel bi para kampanyası vardı bitti suan.

• Siparişi verirken teşhir ürünü ile ilgili olarak mail atmıştım, az önce vermişler kargoya bursa'dan yola çıkmış kargo, bu da büyük ihtimalle teşhir ürünü gelmeyeceğini gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

quote:

quote:

quote:

distrübütör arçelik markanın menşei çin(samsung hp vb de çin markası)
    bu fiyata ekran kartlı bilgisayar alman bile çok güçtür kaldı ki ekran kartı çok iyi.Ben söyleyeyim sana ekran kartı 64 bit zaten de 128 bit ekran kartı suan 2 bin tllik bilgisayarlarda mevcuttur. notebookcheck diye bir site var orda ekran kartlarıyla ilgili bilgileri alabilirsin biraz ingilizcen varsa.
    bayrama özel bi para kampanyası vardı bitti suan.

Arçelik eski dünya devi (siyah beyaz tv zamanları) Grundig markasını 2007 yılında satın aldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pek sıcak değil.
  • sıcak değilde, gt740m ekran kartını veren var mı bu paraya.çatır çatır gta 5 açıyorlar bu kartla. alan arkadaşlar menteşe atma sorunu var mı ? benim emektar hp gümledi 810 820mlere çöp diyolar bunu alcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

sıcak değilde, gt740m ekran kartını veren var mı bu paraya.çatır çatır gta 5 açıyorlar bu kartla. alan arkadaşlar menteşe atma sorunu var mı ? benim emektar hp gümledi 810 820mlere çöp diyolar bunu alcam galiba

Hiçbir sorun yok, kullaniyorum, çok memnunum.

• konuyu hortlattmışsınız
    bilgisyarda sıkıntı yok güncel oyunları mediumda cok rahat oynadım highta da oynarsiniz sadece fpssi biraz dusuyor güncelden kastım farcry 4 bf 4 cod ghost cod advanced shadow of mordor vb.
    Tek eksiği sesi kalitesiz pcnin
    ben 1000 tl 150 bipara kampanyasıyla aldım suanda dolar 3 tl bu fiyatlara bulamazsınız büyük ihtimal 1300 tl felan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: topal2010

konuyu hortlattmışsınız
    bilgisyarda sıkıntı yok güncel oyunları mediumda cok rahat oynadım highta da oynarsiniz sadece fpssi biraz dusuyor güncelden kastım farcry 4 bf 4 cod ghost cod advanced shadow of mordor vb.
    Tek eksiği sesi kalitesiz pcnin
    ben 1000 tl 150 bipara kampanyasıyla aldım suanda dolar 3 tl bu fiyatlara bulamazsınız büyük ihtimal 1300 tl felan olur

Harbi iyi fiyata aldık. Aynen tek sıkıntısı sesi pc nin. Ekolayzer dan tizi seçip kullanıyorum ama tabii yetersiz yinede.

• 999-50 bi para muhabbeti var şimdi uzun vadede nolur acaba ipe ipe alacamda maçam yemiyor. şaka maka ekran kartı o paraya en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalkhanas

999-50 bi para muhabbeti var şimdi uzun vadede nolur acaba ipe ipe alacamda maçam yemiyor. şaka maka ekran kartı o paraya en iyisi

Kardesim teshir urunu kalmis sadece onlara dikkat et

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.