55" , 5000 TL altında adam akıllı marka servisi olan TVlere baktığımda dikkatimi aşağıda ki modeller çekti. Alacağım ürün %80 TV %20 youtube netflix vs için kullanılacak. Grundig 55 GDU 7900B 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Grundig 55 GDU 7830B 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Toshiba 55V5B63DT 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Vestel 55U9500 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Vestel 58U9500 4K Ultra HD 58" 147 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon Bunların hepsinin fiyatı birbirine yakın, hangisini almak daha mantıklı? Grundig 7830B ve 7900B arasıda ki fark nedir? Ayrıca vestelin 58" modeli 55" modelinden daha ucuz, sanırım panel ara boyut oldugundan farklı ve ucuz.Doğru mu? Bu fiyatlara 55" önerebileceğiniz başka model varsa lütfen belirtin. |
Grundig ve Toshiba 55 İnç 5000 TL Altı TV Modelleri
55 inçlik bir televizyon satın almayı düşünüyorsanız, Grundig ve Toshiba'nın 5000 TL altındaki modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Her iki marka da uygun fiyatlı ve kaliteli televizyonlar sunmaktadır.
Grundig 55 İnç TV Modelleri
Grundig'in bu fiyat aralığındaki 55 inçlik TV modelleri arasında GRUNDIG 55GEU8900B ve GRUNDIG 55GEU7900B yer almaktadır. Bu modeller 4K UHD çözünürlük, HDR destekli Android TV işletim sistemi ve güçlü ses sistemleri sunar.
Toshiba 55 İnç TV Modelleri
Toshiba'nın 55 inçlik TV modelleri ise 4K UHD çözünürlük, VIDAA işletim sistemi ve Dolby Vision desteği gibi özellikler sunmaktadır. TOSHIBA 55U5069 ve TOSHIBA 55UA2B63DT modelleri bu fiyat aralığında öne çıkan modeller arasındadır.
Karşılaştırma
Grundig ve Toshiba'nın 55 inçlik TV modelleri arasındaki temel farklar şunlardır:
- İşletim Sistemi: Grundig modelleri Android TV işletim sistemi kullanırken, Toshiba modelleri VIDAA işletim sistemini kullanır.
- HDR Desteği: Grundig modelleri HDR10 ve HLG desteği sunarken, Toshiba modelleri HDR10, HLG ve Dolby Vision desteği sunar.
- Ses Kalitesi: Toshiba modelleri genellikle Grundig modellerinden daha iyi ses kalitesi sunar.
Hangisini seçeceğine karar vermeden önce ihtiyaçlarını ve tercihlerini göz önünde bulundurmalısın. Eğer Android TV işletim sistemini tercih ediyor ve güçlü bir ses sistemi arıyorsan Grundig modellerine yönelebilirsin. Eğer daha iyi HDR desteği ve ses kalitesi arıyorsan Toshiba modellerini tercih edebilirsin.