Şimdi Ara

GRUP TAVSİYESİ (YABANCI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana grup tavsiye eder misiniz, severek dinlediğim grupları soylersem sanırım sizin içinde ne tarz sevdiğim konusunda bi fikir olur; Dream Theater, Anathema , Evanescence.... çok sert olmasa iyi olur, sağlam tavsiyeler bekliyorm

• ben konuşmayayım imzam konuşsun
    anathema gibi bişiler arıyosan almora yı dene veya opeth
  • Anathema yi severim fakat tüm albümlerini değil, balad şarkılarını daha çok seviyorm opeth nasildir umarım çok sert değildir
  • bak sana 1 güzellik yaparım bana pm ile ulaş sana şarkı adları vereyim ama grup değil
  • System of a down.(ŞImdi gene kendini bilmez 3-5 kişi başlar yok onlar böyle şöyle diye)
  • sana galatasaray marşı öneririm
  • bence opeth cok sert değil yani cok güzeldir
    --->>fuzbing +1 System of a down da güzeldir haa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • =System of a down=
    Breaking Benjamin
    A Perfect Circle
    Tool
    Cold
    Trivium
    Hepsini dinlerim hepsine bayılırım hepsini tavsiye ederim.
  • nightwish godsmack
  • Radiohead
    The Cranberries
    Red Chillli Peppers
    Hoobastank
  • quote:

Orjinalden alıntı: __7enerbahÇe__

sana galatasaray marşı öneririm

Çok komiksin
  • Albüm tavsiyesi yapıyım,
    Dream Theater tarzı= Andromeda-Extension of the wish, Wuthering Heights-Within, Pain of Salvation-The Perfect Element I, Liquid Tension Experiment-Liquid Tension Experiment I

Anathema tarzı= My Dying Bride-The Angel and the dark river, The Light at the end of the world, Songs of darkness words of light

Evanescence= Within Temptation, Nightwish

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Storm -- 5 Mayıs 2005, 16:18:16 >
  • ok tavsiyelerinizi değerlendiriyorm emule'a attım yavaş yavaş iniyor...

@Black_Strom, sağol baya bi tavsiye etmişsin hangisini indireceimi şaşırdım
  • Blind Guardian... En büyük power metal gruplarındandır...Hem son derece sert hemde tamamen akustik şarkılarıda mevcuttur...En güzel albümü bence - İmaginations From the other Side / Bulursan full albüm yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheriff

bence opeth cok sert değil yani cok güzeldir
    --->>fuzbing +1 System of a down da güzeldir haa

Opeth serttir yaa.... Tamam melodiktir, akustikler falan şarkılara ayrı bir hava katar ama adamlar coştu mu şarkıda tam coşar
  • Metallica
  • Bi de site tavsiyesi yapıyımhttp://www.metal-archives.com yeni gruplar keşfetmek için çok işe yarıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

System of a down.(ŞImdi gene kendini bilmez 3-5 kişi başlar yok onlar böyle şöyle diye)

+1 ve de PENTAGRAM...
  • gerci pentagram Türk ama genelde yabancı solerler
  • oncelikle HIM mumkunse tum albumleri temin et.Daha sonra live lar, coverlar, single lara bakarsın

Ardından Lacrimas Profundere yine tüm albümlerini indir.Klipleri sonra da indirebilirsin

Gelelim Anathema öncelikle judgement albumunu almaya bak, ardından the silent enigma, alternative 4, resonance best of anathema, a natural disaster ı dedigim sırayla temin et.

Onun dışında yapabilecegim birsuru tavsiye var, sen en iyisi benim arşivin aynısını edinmeye bak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.