Şimdi Ara

GRUP TAVSİYESİ (YABANCI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anathemanın tüm albümleri var, HIM a bakayım bi de
  • depeche mode..son albümünden "enjoy the silence".. esefle tavsiye
  • placebo(dinamik parcaları cok hos,special k,the picture gibi)
    radiohead(vazgeçilmezim)
    garbage(version 2 albümleri cok iyidir,yeni albümleride cıktı)
    pain of salvation(undertow cok iyi)
    Travis
    epica diye bi grup var,cry for the moon cookk güzel bi şarkı herkese tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

depeche mode..son albümünden "enjoy the silence".. esefle tavsiye

blue olabılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..CANDY..

quote:

blue olabılır...

blue?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

System of a down.(ŞImdi gene kendini bilmez 3-5 kişi başlar yok onlar böyle şöyle diye)

bende çektim onlardan
  • İlla Opeth dinlicem dersen;
    Sağlam bişey olsun istiosan : Morningrise
    Yok tırsarım hafif bişe olsun diosan: Damnation

Onun dışında Sentenced dinleyeblirsin.. Eğer Opeth Lamentation'ı izlemeyeniniz varsa bi an önce edinsin benden bu kadar
  • opeth güzelmiş sevdim tarzını, bide şunu belirtmeyi unuttum sanırım bayan vocal pek sevmiyorum (Evanescence hariç)
  • quote:

quote:

quote:

blue olabılır...

blue?

blue şu Lee falan varya (nerdeyse bütün kızlar hasta sarısın renklı gozlu bı cocuk)
    herkesin dilinde .ondan bahsedıyor Candy...4 kişiden olusuyor grup...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = JuLıA = -- 5 Mayıs 2005, 17:42:54 >

• wildworld
    Yüzbaşı

5 Mayıs 2005, 16:01:42
    Yeni mesajlar

walla depeche mode adına bişiler duymak çok fena bişi yani güzelll,ik olarak 15 senedir severek dinlediğim tek grup olan depeche mode 1990 yılındaki albümünden enjoy the silence tavsiye etmem süper bi olay son albümü remix albümüdür mike shinada remixi falan süperdir linkin park ekibinden tanırsınız
    ben sana depeche mode tavsiye ederim dostum fazla sert değil ama senin tarzına fazla yakın sayılmaz taki 90 sonrasınmdaki albümleri ahriç tavsiyem sofad ve ultra özellikle tavsiyemdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selin

quote:

quote:

quote:

blue olabılır...

blue?

blue şu Lee falan varya (nerdeyse bütün kızlar hasta sarısın renklı gozlu bı cocuk)

mhhahaha nihahahah zuahhaha
    rezaletin böylesi

• Opeth' in en iyi balad şarkıları neler? başlangıç için şarkı şarkı aramak daha iyi oluyor olmazsa sonra full album indirilir
  • dream theater tarzı olaraktan bikaç progressive grup yazim:queensyrche,andromeda(rockistanbulda çıkacaklar),evergrey,enchant,symphony x,ayreon(özellikle tavsiye ederim),pain of salvation,transatlantic,tral of tears vs..
    anladıım kadarıyla brutal vokal sevmiyosun.opeth lafı çok geçmiş.opethin tarzı her albümde farklıdır.yani 1-2 şarkıyla belli olmaz.
    bunun dışında sana uygun olarak;
    sentenced,him,iced earth,blind guardian,demons&wizards,katatonia,paradise lost,empyrium,siddhatra,lacrimas profundere,pentagram,lacuna coil,megadeth,lake of tears,savatage,tool,circle II circle

blue diyen arkadaşa tekrardan

• quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Opeth' in en iyi balad şarkıları neler? başlangıç için şarkı şarkı aramak daha iyi oluyor olmazsa sonra full album indirilir

benim en sevdiğim şarkısı bleak 10 dk civarı.ama biraz sert kaçabilir.olmazsa face of melinda indir off o ne şarkıdır bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

dream theater tarzı olaraktan bikaç progressive grup yazim:queensyrche,andromeda(rockistanbulda çıkacaklar),evergrey,enchant,symphony x,ayreon(özellikle tavsiye ederim),pain of salvation,transatlantic,tral of tears vs..
    anladıım kadarıyla brutal vokal sevmiyosun.opeth lafı çok geçmiş.opethin tarzı her albümde farklıdır.yani 1-2 şarkıyla belli olmaz.
    sentenced,him,iced earth,blind guardian,demons&wizards,katatonia,paradise lost,empyrium,siddhatra,lacrimas profundere,pentagram,lacuna coil,megadeth,lake of tears,savatage,tool,circle II circle

bence kimseyi lama falan...çünkü herkesin kendi düşüncesi...

• quote:

quote:

dream theater tarzı olaraktan bikaç progressive grup yazim:queensyrche,andromeda(rockistanbulda çıkacaklar),evergrey,enchant,symphony x,ayreon(özellikle tavsiye ederim),pain of salvation,transatlantic,tral of tears vs..

bence kimseyi lama falan...çünkü herkesin kendi düşüncesi...

o zaman sende başlığa göre cevap yaz oldu mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

blue olabılır...

blue?

mhhahaha nihahahah zuahhaha
    rezaletin böylesi

anlamadım ya neyse ok arkadaşım blue şimdi hatırladım kıl kıl herifler vardı tamam uyuz oluyordum onlara

quote:

wildworld
    Yüzbaşı

5 Mayıs 2005, 16:01:42
    Yeni mesajlar

walla depeche mode adına bişiler duymak çok fena bişi yani güzelll,ik olarak 15 senedir severek dinlediğim tek grup olan depeche mode 1990 yılındaki albümünden enjoy the silence tavsiye etmem süper bi olay son albümü remix albümüdür mike shinada remixi falan süperdir linkin park ekibinden tanırsınız
    ben sana depeche mode tavsiye ederim dostum fazla sert değil ama senin tarzına fazla yakın sayılmaz taki 90 sonrasınmdaki albümleri ahriç tavsiyem sofad ve ultra özellikle tavsiyemdir.

biliyorum dostum zaten arkadaşa tavsiye ederken enjoy the silenceyi son albumundeki mike la remixi eski versiyonu daha ağır fazla gürültülü değil onuda dinledim depeche eski albümlerin de "free love" de var mutlaka tavsiye zaten dinlerseniz kulağınıza yabancı gelmez hoş bir muzik

• depeche mode ve system of a down iyi gruplardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadu23

depeche mode ve system of a down iyi gruplardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

System of a down.(ŞImdi gene kendini bilmez 3-5 kişi başlar yok onlar böyle şöyle diye)

Yaşasın SOAD!!Bunlar yeni albüm çıkarmış sanırım.Bende steal this album adlı albumu var son olarak.Yenisini dinleme fırsatım olmadı umarım iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.