Şimdi Ara

GRUP TAVSİYESİ (YABANCI) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağar olmasın diyorsan Metallica olabilir ama Rammstein ve Oomph daha iyi gibi görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

ok tavsiyelerinizi değerlendiriyorm emule'a attım yavaş yavaş iniyor...

@Black_Strom, sağol baya bi tavsiye etmişsin hangisini indireceimi şaşırdım

darkrider o pm'i bana da atsana ben de bakiim bi..
  • system'in son albümünü tavsiye edebilirim netten indirdim. ayrıca bu aralar drowning pool dinliyorum albümlerindeki tüm parçalar süper. bir de asla vazgeçemeyeceğim limp bizkit var...
  • muse
  • @Memosoz, PM yi kast etmemiştim ben yazdığım mesajın üstünde Black_Storm arkadaş baya bi tavsiye etmişti onu kast etmiştim

Brutal vokal ve bayan vokal pek sevmiyorm, hala dream theater kadar seveceim kalite bi grup bulamadm , Onlarında son albümleri Octavarium'u fazla sert ve melodiden uzak buldum diğer albümlerine göre çok farklı geldi,

@Pandacuum Opeth tavsiyelerini değerlendireceim
  • Radiohead kesinlikle...

my dying bride dinle eğer anathema seviyorsan..onlarda doom yapıyorlar..

onun dışında alterno istersen; muse, travis, coldplay, oasis falan dinle..

Ama Sepultura dinlemeni de ayrıca tavsiye ederim..
  • tavsiyerleriniz doğrultusunda 1.5 gb lik mp3 indirdim; en beğendiklerim Opeth, Muse, ColdPlay oldu ilgilenenlere teşekkür ederim
  • bu kadar kısa sürede bunları indirip dinlediysen helal olsun...
  • evet hala indiriyorum, ama hepsini dinleyemedim sadece soundları hakkında bir fikrim oldu 3-5 parçalarını dinledim , bu arada demin gözlerim yerinden fırladı ; emuleun bir an 66 KB ile download ettiğini gördüm (512 ADSL) tabi bir kaç saniye sürdü
  • bende de oluyo bazen 30 falan yazıyıyor(256 Adsl)
    ben de şaşırıyom ve fotosunu çekiyom
  • hatta resmi buraya koyayım...
    download'ların toplamını alırsan bayağı şaşırabilirsin....

GRUP TAVSİYESİ (YABANCI)
  • anathema falan dinliyorsanız > theatre of tragedy, sentenced da kesinlikle dinlemelisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

bende de oluyo bazen 30 falan yazıyıyor(256 Adsl)
    ben de şaşırıyom ve fotosunu çekiyom

Bu ne yaw, burada 50 KB den fazla çekiyorsun görünüyor total downloadin ise 22KB gibi ne iş anlamadm , pawcio moddan memnun msun Modemin ne ?
  • Chemical Brothers
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: selin

quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

dream theater tarzı olaraktan bikaç progressive grup yazim:queensyrche,andromeda(rockistanbulda çıkacaklar),evergrey,enchant,symphony x,ayreon(özellikle tavsiye ederim),pain of salvation,transatlantic,tral of tears vs..
    anladıım kadarıyla brutal vokal sevmiyosun.opeth lafı çok geçmiş.opethin tarzı her albümde farklıdır.yani 1-2 şarkıyla belli olmaz.
    bunun dışında sana uygun olarak;
    sentenced,him,iced earth,blind guardian,demons&wizards,katatonia,paradise lost,empyrium,siddhatra,lacrimas profundere,pentagram,lacuna coil,megadeth,lake of tears,savatage,tool,circle II circle

blue diyen arkadaşa tekrardan

bence kimseyi lama falan...çünkü herkesin kendi düşüncesi...

o zaman sende başlığa göre cevap yaz oldu mu?

dikkatini çekerse blue dıye ben yazmadım...sadece açıklama yaptım...

• blue lafını candy actı bende sordum blue kim diye o banı banamı yapıyorsun pandacım?
  • EVANESCENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

blue lafını candy actı bende sordum blue kim diye o banı banamı yapıyorsun pandacım?

hayır blue tavsiye eden kişiye
  • BENCE Bİ TANE TEK VAR ODA ....
    LİNKİN PARK
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

@Memosoz, PM yi kast etmemiştim ben yazdığım mesajın üstünde Black_Storm arkadaş baya bi tavsiye etmişti onu kast etmiştim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.