Şimdi Ara

GRUP VİTAMİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • always lili yar die bi şarkıları wardı o nerden bulacam yaw yok hiç biyerde ....

• kardeş biraz daha mırıldansan tam çıkaramadımda

• Çocukluğumun kabuslarındandır Grup Vitamin.

O kadar kalitesiz işler yaptılar ki şimdi aynı görevi Can-Kan,İsmail yk üstlendi.

Allah'tan Grup Vitamin furyası 90'ların ilk döneminde bir daha hiç doğmamak üzere bitti...

Şimdi Gökhan Semiz öldüğü için bana tepki gösterilecek muhtemel tepkileri de zerre kadar takmadığımı söyleyeyim.Allah rahmet eylesin,ölmesine tabii ki üzüldüm ancak bu berabt ve rezil işlere imza attıkları gerçeğini gizlemez.
  • yaptıkları müziği zamanın şartlarında değerlendirmek lazım.

TRT nin ağır ve saçma denetim ve aforoz politikası altında bunalan gençliğin can simidi oldular.

popüler müziğin seyrini değiştirdiler. beğenilmeyebilir ama berbat ve rezil demek haksızlık olur.
  • Zaten benim şahsim fikrim rezil oldukları yönünde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 4 Mayıs 2006; 22:10:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler

yaptıkları müziği zamanın şartlarında değerlendirmek lazım.

TRT nin ağır ve saçma denetim ve aforoz politikası altında bunalan gençliğin can simidi oldular.

popüler müziğin seyrini değiştirdiler. beğenilmeyebilir ama berbat ve rezil demek haksızlık olur.

kesinlikle. smail yk ve cankan la kıyaslanamazlar zaten o günkü şartlar ile şimdiki bir değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 4 Mayıs 2006; 22:13:44 >

• Sözler çok saçmaydı ama ben çok seviyordum.çok eylenceli şarkıları vardı.

Şimdi ki manken-şarkıcı albümlerinde bin kat daha iyilerdi. Gökhan öldü grup bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.