Şimdi Ara

GS Bonus öncelikli bilet konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için bilet alıcaz bir tanıdğımın GsBonus kartı var onun tc si ile girip bilet alıcam stada girişte sorun olur mu kart kontrolü falan

• Hayır hiçbir sorun olmaz. GSMobile ile alırken cebe bir şifre geliyor onunla alıyorsun. Kart ile alırkende gerekli bilgileri verip bileti alabilirsin. Stad girişinde sadece passolig kontrolü var o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Hayır hiçbir sorun olmaz. GSMobile ile alırken cebe bir şifre geliyor onunla alıyorsun. Kart ile alırkende gerekli bilgileri verip bileti alabilirsin. Stad girişinde sadece passolig kontrolü var o kadar.

Hocam bir de senden birşey rica etsem şu an satışta olan kategori 7 biletlerinde en iyi blok hangisi bir fikrin var mı
  • Somaspor S kullanıcısına yanıt
    Doğu üst seyir zevki güzel olur. Doğu üst deplasman tribününe yakın bölümde biraz daha ateşli taraftar bulunur. Eğer biraz daha bütçeni yükseltirsen 6 ncı kategoriden almanı öneririm mesela 103 gayet iyi bir seyir zevkine sahip. Ama yok ben ateşli taraftar ile bağırıp 90 dk susmayacağım dersen kuzey kale arkasından alman lazım. Satışa kapalı bizim tribün ama el altından bulabilirsin. Fiyatlar yüksek değil. Ben benim kombineyi ( kuzey kale arkası ) 130 TL 'ye devir ettim FB maçı için. Benzer fiyata yada 20 yukarısına kuzey veya güney kale arkasından çok rahat bilet bulabilirsin.
  • Fikir_sanat kullanıcısına yanıt
    En mantıklısını yapmışsın kardeşim. Karaborsa'da kale arkalarına 200 verene kadar mis gibi numaralıda izlersin maçını. Normalde 300 'den aşağı olmaz idi eğer takım iyi olsa idi. Tabi ateşli bir taraftar topluluğu bekleme. Sakin sakin izlersin maçını arada bağırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikir_sanat

valla pek bagırmayı dusunmuyorum sadece 4 ay onceden ucsk bileti almıstım git gel 110 tl diye sırf bosa gitmresin diye gitcem maca yoksa oyle aham saham bi sonuc beklemiyorum fark yemiyelim yeter yoksa umut bulutu izlemeye ustune para verseler gitmem ozel bi gozluk dizayn ettiriyorum umutu gorunmez yapacak o sekilde izliycem macı

Ben 15 liraya aldım git gel geçen ay maç için
  • Somaspor S kullanıcısına yanıt
    15 liraya uçak bileti mi aldın? Kağnıyla falan getirmesinler dikkat et.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Geçen ay aerobilet+borajet bir kampanya yaptı ikisi birleşince böyle oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somaspor

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Geçen ay aerobilet+borajet bir kampanya yaptı ikisi birleşince böyle oldu

indirimsiz çift bilet basılan hatlarda gidiş dönüş daha çok veriyor insanlar istanbul içi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.