Şimdi Ara

GS - CLS TV listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır D-Smart alma niyetim vardı bu maç için sabah gittim aldım türkçe spiker ile tadı başka olur
  • sky calcio 2' nin bissi hiç bir yerde bulunmuyor ne yazık ki hd izlemek için yada ben bulamadım
  • arkadaslar turksat lnbsinin hemen sol bitişiğine yen bir lnb takın. Bantlasanız bile olur. Cihaza yeni bir uydu ekleyin otomatik taratın. İdman tvde maçınız hazır. Boşuna yabancı sitelerle uydularla vs. uğraşmyın bu kıyağımıda unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhangunn

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Rager

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Dün ntv.mx sitesi hakkında konu açılmıştı hem yasal hem üye olursanız 3 gün ücretsiz.
    Dün Manu ve Dortmund maçlarında tek donma olmadan izledim, bugün dışarıda seyredeceğim ancak evde olacaklar daha garanti olan bu siteyi denesinler derim.
    3 gün deneme ile maçı seyredersiniz, sitede olan kanallardan 2 tanesi kesin veriyor maçı Sky sports ve Bein Sports 2

+1905 bende oradan izleyecem gram donma olmuyor

Üye oldum ama sadece BBC One kanalını izleyebiliyorum ?

Hocam son bir islem var ondan sonra, ana sayfada sağ kosede 3 days trial gibi birsey var oraya tiklayip telefon onay kodu yapacaksiniz sonra tum kanallar acilir,

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

arkadaslar turksat lnbsinin hemen sol bitişiğine yen bir lnb takın. Bantlasanız bile olur. Cihaza yeni bir uydu ekleyin otomatik taratın. İdman tvde maçınız hazır. Boşuna yabancı sitelerle uydularla vs. uğraşmyın bu kıyağımıda unutmayın.

idman tv normalde var zaten ama açılmıyor kolay kolay

ayrıca o nasıl avatardır
  • trksatta yok. Azerspacete. Bissmi oda neki?

• Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Smart Spor HD akar

aynen
    Hd kalitede izlemek varken...
    Futbol benim zevkim. O yüzden başka bi izleme yöntemi düşünemem. Ayda 17 tl süper paket

• Türksat uydusu 42 derece ye bakıyor. Azerilerin yeni fırlattığı uydu ise 46 derece ye bakıyor. Yeni bir çanak antene ihtiyaç duymadan tek çanakta 2 lnb ile ikisini birden izleyebiliyorum. Tek yapmanız gereken bir uyducu çağırıp 10-15 tl değerindeki ikinci lnb yi taktırmanız

fakat yayın hd değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

@yastik1 maç saati sopcast linki paylaşılır. Programı açıp genel kullanıcı olarak giriş yap. Kanal yazan yerin yanındaki boşluğa linki yapıştır tamamdır.

@oyuncu11790 Star verecek.

İşte nerede paylaşılır sopcast linki ?

Google a futbol ws yaz Çıkan ilk sitede linkler çıkar maç başlamadan 15 dk önce falan yayınlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

Türksat uydusu 42 derece ye bakıyor. Azerilerin yeni fırlattığı uydu ise 46 derece ye bakıyor. Yeni bir çanak antene ihtiyaç duymadan tek çanakta 2 lnb ile ikisini birden izleyebiliyorum. Tek yapmanız gereken bir uyducu çağırıp 10-15 tl değerindeki ikinci lnb yi taktırmanız

fakat yayın hd değil

Biss key gerekiyor mu peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Türksat uydusu 42 derece ye bakıyor. Azerilerin yeni fırlattığı uydu ise 46 derece ye bakıyor. Yeni bir çanak antene ihtiyaç duymadan tek çanakta 2 lnb ile ikisini birden izleyebiliyorum. Tek yapmanız gereken bir uyducu çağırıp 10-15 tl değerindeki ikinci lnb yi taktırmanız

fakat yayın hd değil

biss miss yok bana yeni konu açtıracaksınız şimdi.

• quote:

Dün ntv.mx sitesi hakkında konu açılmıştı hem yasal hem üye olursanız 3 gün ücretsiz.
    Dün Manu ve Dortmund maçlarında tek donma olmadan izledim, bugün dışarıda seyredeceğim ancak evde olacaklar daha garanti olan bu siteyi denesinler derim.
    3 gün deneme ile maçı seyredersiniz, sitede olan kanallardan 2 tanesi kesin veriyor maçı Sky sports ve Bein Sports 2

Hocam ben üye oldum ama sky 1 'e tıklıyorum Please subscribe yazıyor açmıyor kanalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Hocam ben üye oldum ama sky 1 'e tıklıyorum Please subscribe yazıyor açmıyor kanalı ?

Hocam 3 gün deneme olayını kaldırdılar çok türk üye olunca, geç kaldınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Hocam 3 gün deneme olayını kaldırdılar çok türk üye olunca, geç kaldınız.

Vay anasını ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Twitter falan.

Hocam paylaşıldığında burda paylaşalım linki herkes yararlansın. Sky Sport felan izleyebilirsek süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

fakat yayın hd değil

biss miss yok bana yeni konu açtıracaksınız şimdi.

biss key gerekiyor
    hatta benim cihaz da eski biss keyler vardı, geçen sezon real maçı öncesi yei biss key girdiğimi hatırlıyorum

• Liste aşağıdaki gibidir;

Sky Calcio 2 / HD , Sky Sport 3 (Italia) , Sky Sports 1 (uk) , RTE Two / HD , SuperSport 5 [ZA] , 2BE , nSport HD , Nova Sports 2 [Hellas] , Ring.bg , Viasat Football (Swe) , 1TV (georgia) / HD , RSI La 2 , Viasat Football (Nor) , Idman TV , Prima COOL , Arena Sport 3 (serbia) , Smart Spor / HD (D-Smart 77) , SuperSport 2 HD (alb) , C+ Liga Campeones 2 / HD , NTV Plus Futbol / HD , Sky Sports *RED button , TeleClub Sport HD , TV3 Sport 1 (den) / HD , Digi Sport 2 (svk) , Sport TV Live / HD , Sport 1 Select HD (ned) , Sky Sport 3 (germany) / HD3 , 5 PULS (israel) , Futbol 1 (ukraine) , MTV Sport 1 (finland) , TEN HD (india) , beIN Sports 2 (mena) / HD , beIN Sports 4 (mena) / HD , beIN Sports 11 (mena) / HD , beIN Sports 13 HD (mena)

• Of arkadaş ya Dreamboxımız olacaktı hala hiç böyle sorunlar yaşamayacaktık şimdi 3 mb/s ile sopcastten izlemeye çaşılacam kahvede bilmiyorum ki yakında izlenecek
  • sopcast lerin olduğu bir liveru gibi bir site vardi neydi o ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.