Şimdi Ara

GS - FB BİLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi gs bonus kartı bulursam bilet bulma şansım nedir veya bulamazsam çokmu zorlanırım bilet bulmada. Gsbonus varsa biletler satışa çıkar çıkmaz internetten mi almam gerekir? Ne yapmalıyım ???

• 55 bin kişilik yerde bulurusun artık bi yer zaten giden yok takım berbat kupadanda elendik lig desen küme düşcez elbet bulurusun bilet
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

55 bin kişilik yerde bulurusun artık bi yer zaten giden yok takım berbat kupadanda elendik lig desen küme düşcez elbet bulurusun bilet

umarım dediğin gibi olur ya istanbula gidiş geliş bilet aldım maç için ama maç bileti bulamazsam trajedi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: inayettt

quote:

55 bin kişilik yerde bulurusun artık bi yer zaten giden yok takım berbat kupadanda elendik lig desen küme düşcez elbet bulurusun bilet

umarım dediğin gibi olur ya istanbula gidiş geliş bilet aldım maç için ama maç bileti bulamazsam trajedi olur

Yaptilar, olajak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

Orijinalden alıntı: inayettt

quote:

Yaptilar, olajak.

Alıntıları Göster
    bulmak kolay olmayacak her ne olursa olsun fb maçı bu kimse kolay bulurum diye kandırmasın kendini ben yne geceden sıraya girecem

• quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

bulmak kolay olmayacak her ne olursa olsun fb maçı bu kimse kolay bulurum diye kandırmasın kendini ben yne geceden sıraya girecem

Alıntıları Göster
    Genel satışa bilet kalır bence. Ama Pegasus tribünü beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Genel satışa bilet kalır bence. Ama Pegasus tribünü beklemeyin

Alıntıları Göster
    hiçbir şekilde bir kişilik bile boş yer kalmayacak o statta..daha stat yapılmadan bile bu maç bekleniyordu..genel satışa bilet kalacağını filan hiç sanmıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık gs-fb macı bileti
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

hiçbir şekilde bir kişilik bile boş yer kalmayacak o statta..daha stat yapılmadan bile bu maç bekleniyordu..genel satışa bilet kalacağını filan hiç sanmıyorum..

Alıntıları Göster
    deplasman bileti istiyorum aslında ben de biliyorum imkansızları oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

deplasman bileti istiyorum aslında ben de biliyorum imkansızları oynuyorum

Alıntıları Göster
    genel satışta bile bilet bitmez. karaborsacıların elinde patlar. 3 tanede yer otururuz üzerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

genel satışta bile bilet bitmez. karaborsacıların elinde patlar. 3 tanede yer otururuz üzerine.

Alıntıları Göster
    Galatasaray ne durumda olursa olsun maç Fenerbahçe maçı olduğu için o stad dolar.Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydemir52

Alıntıları Göster
    Biri biter diyor, biri bitmez diyor. Ne olacak belli değil. Bu maça gelebilirim belki.
  • quote:

Biri biter diyor, biri bitmez diyor. Ne olacak belli değil. Bu maça gelebilirim belki.

Alıntıları Göster
    genel satışa küçük bi ihtimal o 300-400 lira olan yerler kalır kale arkaları çıktığı saatlerde biter. kapalı üst alt falanda gün içinde biter genel satışa bilet kalmaz yani GS-FB derbisi bu iki takımdan biri paf la çıksa bile olay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

genel satışa küçük bi ihtimal o 300-400 lira olan yerler kalır kale arkaları çıktığı saatlerde biter. kapalı üst alt falanda gün içinde biter genel satışa bilet kalmaz yani GS-FB derbisi bu iki takımdan biri paf la çıksa bile olay olur

Alıntıları Göster
    Öyle demeyin moralimi bozuyorsunuz

• quote:

Öyle demeyin moralimi bozuyorsunuz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gsbonus platinium aldım bende acaba öncelikli satışta bir kartla kaç bilet alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _passenger_

arkadaşlar gsbonus platinium aldım bende acaba öncelikli satışta bir kartla kaç bilet alabilirim ?

Alıntıları Göster
    Öncelikli satış döneminde %99 GS Bonus başına 1 yaparlar bilet adedi sınırını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Öncelikli satış döneminde %99 GS Bonus başına 1 yaparlar bilet adedi sınırını.

Alıntıları Göster
    1 yaparlar ise genel satışa bilet kalır
  • quote:

1 yaparlar ise genel satışa bilet kalır

Alıntıları Göster
    hatta bildigim kadarıyla gs bonus tek basına yetmeyecek aynı zamanda gs mobile hat olması gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacardi_mojito

hatta bildigim kadarıyla gs bonus tek basına yetmeyecek aynı zamanda gs mobile hat olması gerekecek

İlk satış öyle, ikinci satışta sadece Bonus yeterli.
  • quote:

quote:

İlk satış öyle, ikinci satışta sadece Bonus yeterli.

ben bi de gs mobile aliim o zaman malum fb macı taaa adanadan gelcez borsaya düşmeyelim bi de
  • quote:

böyle bir uygulama oldumu veya herhangi bir resmi açıklama varmı yoksa kulaktan duyma habermi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.