Şimdi Ara

GS'li Gençleri Hedef Gösterip Hakaret Eden Twitter Kullanıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle eski bir GS taraftarı, şimdinin ise sadece tarafsız bir futbolseveri olduğumu ve GS seçim sürecinde herhangi birini ya da herhangi bir tarafı desteklemediğimi ifade edeyim.

Şu paylaşımı görünce şok oldum ve çok çirkin buldum. Belki yanlış yaptılar belki doğru, onu bilemiyorum, konuya pek ilgili değilim fakat böylesine bir paylaşım yapılamaz. İnsanların fotoğrafları paylaşılarak onlara hakaret edilemez.

Bunu nereye şikayet edebiliriz?

GS'li Gençleri Hedef Gösterip Hakaret Eden Twitter Kullanıcısı

• O resimdekilerin orta parmak hareketini de savunuyor olsanız gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

O resimdekilerin orta parmak hareketini de savunuyor olsanız gerek..
    Bir tanesi yapmış, şimdi fark ettim. Hoş değil fakat konuyla ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

Bir tanesi yapmış, şimdi fark ettim. Hoş değil fakat konuyla ilgisi yok.

Alıntıları Göster
    Konuyla ilgisi olan GS'li olmamaları.Bjk'li olan birisi bu fotoyu paylaştıktan sonra uA'ya hakaret etmiş, olaylar da oradan patladı.Bunların hepsi bunu gösteriş için yaptı, şimdi hepsinin twitter adresleri kapalı.
  • Konu oldukça yerinde bir konu olmuş. Bu "X takımlı" ya da "Y takımlı" meselesi değil burada bir hedef gösterme var. Yarın cahilin biri çıkıp bu gençlerden birine zarar verirse ne olacak? Fanatik duygularla hareket etmeyin birisi isizn fotoğrafınızı paylaşsa bu şekilde hoşunuza gider mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

Bu mesaj silindi.
  • Kullanıcısı değil kullanıcıları demen gerekirdi sadece bu şahıs değil tüm gs liler bu gençlere sövüyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Konu oldukça yerinde bir konu olmuş. Bu "X takımlı" ya da "Y takımlı" meselesi değil burada bir hedef gösterme var. Yarın cahilin biri çıkıp bu gençlerden birine zarar verirse ne olacak? Fanatik duygularla hareket etmeyin birisi isizn fotoğrafınızı paylaşsa bu şekilde hoşunuza gider mi?
    Paylaşılan fotoğraf herkese açık bir şekilde twitterdan paylaşıldı böyle gizli kalmasını isteselerdi zaten gizli olarak paylaşılırdı. Bu kişiler zaten kendileri kendilerini hedef göstermiştir böyle bir fotoğraf paylaşarak.

Not: Kıvırcık saçlı ile aynı kampüsü paylaşıyorum
  • Biz daha ağırını yazardık böyle soytarılar için. Az bile yazmış.

• Anladığım kadarıyla bu fotoğraftaki gençler Galatasaray lisesi 150. dönem mezunları. Kongre öncesi toplu olarak kulüp üyesi yapılmak istenmişler. Fakat imzalar sahte olduğu için başvuruları yönetim tarafından kabul edilmemiş. Fotoğraf Mustafa Cengiz’in ibra edilmemesinin hemen ardından kendileri tarafından paylaşılmış. Aralarında Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı olanlar olduğu ortaya çıkanlar var. Kısacası bu ergenler kongrede oy falan kullanmamışlar. İbra olayının sorumlusu falan da değiller. Yani kim olduklarının hiçbir önemi yok.

Fakat bu fotoğrafın anlamı çok büyük. Devletin yaptığı bir sınavla, devletin okululda eğitim görmeye hak kazanan çocuklar “birilerinin” attığı imza ile sorgusuz sualsiz ömür boyu Galatasaray kulübü divan kurulı üyesi olabiliyorlar.

Galatasaray taraftarı değiller, futbolla da ilgilenmiyorlar, kulübün kurucuları ile hiçbir bağlantıları yok. Galatarasary’a hiçbir katkı vermemişler, ceplerinden Galatasaray için bir kuruş para çıkmamış. Aynı şekilde aileleri de kulübün sahibi değil ve maddi olarak aldıkları hiçbir risk ve sorumluluk yok.

Ve bu ergenler gelecekte başka bir imza ile kulübe üye yapılacaklar. Galatasaray’ın bütün maddi imkanlarını ailecek kullanacaklar. Belki cv’lerine yazmak için yönetim kuruluna girecekler, belki ileride siyasete atılmak için başkan olacaklar. Evet bugün Twitter’da BJK forması ile poz veren çocuk, milyonlarca Galatasaray’lının emek verdiği kulübü yönetebilir. Fatih Terim’i falan kovup banka kredilerini oraya buraya savunabilir.

Tüzük acilen mahkeme kararı işe değiştirilmeli. Çünkü hukuka ve adalete uygun değil. İki yol var. Ya bu liseliler parasını verip kulübü resmen satın alırlar ve bütün zararlardan ve borçlardan sorumlu olurlar. Ya da Galatasaray üyeliği için sahip oldukları ayrıcalıktan vazgeçerler.

• Konuyu acan arkadas Gs taraftari degilim olaylardan haberdar degilim fotidakileri tanimam diyor ama sikayet edecek kadar da alinmis. Anlamadim ben bu arkadasi.

Birde nereye sikayet edecegini forumun hukuk kismina degilde futbol kismina yazmis. Oda bir garip.

Bu tip trollerden cok var.

• normalde ne olursa olsun çocukların yanında yer alırdım sonuçta kazandıkları hak istedikleri şekilde kullanırlar

ama

içlerinden bazılarının fenerli ve beşiktaşlı olması insanlar delirtti, fbli vs bjkli adamlar gs içinde nasıl söz sahibi olabiliyorlar da gerçek gsliler olamıyor bunun için ortalık toz duman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Anladığım kadarıyla bu fotoğraftaki gençler Galatasaray lisesi 150. dönem mezunları. Kongre öncesi toplu olarak kulüp üyesi yapılmak istenmişler. Fakat imzalar sahte olduğu için başvuruları yönetim tarafından kabul edilmemiş. Fotoğraf Mustafa Cengiz’in ibra edilmemesinin hemen ardından kendileri tarafından paylaşılmış. Aralarında Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı olanlar olduğu ortaya çıkanlar var. Kısacası bu ergenler kongrede oy falan kullanmamışlar. İbra olayının sorumlusu falan da değiller. Yani kim olduklarının hiçbir önemi yok.

Fakat bu fotoğrafın anlamı çok büyük. Devletin yaptığı bir sınavla, devletin okululda eğitim görmeye hak kazanan çocuklar “birilerinin” attığı imza ile sorgusuz sualsiz ömür boyu Galatasaray kulübü divan kurulı üyesi olabiliyorlar.

Galatasaray taraftarı değiller, futbolla da ilgilenmiyorlar, kulübün kurucuları ile hiçbir bağlantıları yok. Galatarasary’a hiçbir katkı vermemişler, ceplerinden Galatasaray için bir kuruş para çıkmamış. Aynı şekilde aileleri de kulübün sahibi değil ve maddi olarak aldıkları hiçbir risk ve sorumluluk yok.

Ve bu ergenler gelecekte başka bir imza ile kulübe üye yapılacaklar. Galatasaray’ın bütün maddi imkanlarını ailecek kullanacaklar. Belki cv’lerine yazmak için yönetim kuruluna girecekler, belki ileride siyasete atılmak için başkan olacaklar. Evet bugün Twitter’da BJK forması ile poz veren çocuk, milyonlarca Galatasaray’lının emek verdiği kulübü yönetebilir. Fatih Terim’i falan kovup banka kredilerini oraya buraya savunabilir.

Tüzük acilen mahkeme kararı işe değiştirilmeli. Çünkü hukuka ve adalete uygun değil. İki yol var. Ya bu liseliler parasını verip kulübü resmen satın alırlar ve bütün zararlardan ve borçlardan sorumlu olurlar. Ya da Galatasaray üyeliği için sahip oldukları ayrıcalıktan vazgeçerler.
    Güzel yazmışsın da son iki paragraf abartı
    Bunları oy için üye yapıyorlar o kadar başkan olmaları yönetime girmeleri felan imkansız

• Halen daha "ama onlar şu takımlı bu takımlı" falan diyenler var. Empati yapmak bu kadar mı zor? İlla bir şeyin yanlış olduğunu anlamnız için aynısı sizin başınıza da gelmesi mi lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: GeorgeTheBest

Bu mesaj silindi.
    skor.sozcu.com.tr
    Galatasaray Lisesi 150. dönem öğrencilerinin fotoğrafı hakkındaki gerçek
    https://skor.sozcu.com.tr/2019/03/26/galatasaray-lisesi-150-donem-ogrencilerinin-fotografi-hakkindaki-gercek-1104018

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

https://skor.sozcu.com.tr/2019/03/26/galatasaray-lisesi-150-donem-ogrencilerinin-fotografi-hakkindaki-gercek-1104018

Alıntıları Göster
    Kendi verdigin haber sitesi de söylemis. Bu cocuklar Galatasaray 150. dönem ögrencileri. Yani 18 yasina yeni basan ve sahte imza ile Cengiz aleyhine oy kullansinlar diye üye yapilmaya calisilar ögrenciler. Yani Cengiz imzalasaydi aralarinda FB'li ve BJK'lilerin bu gencler kongrede oy da kullanacaklardi.

Dogum günü partisi olmasi önemli degil. Kongrenin ana gündemi sensin. Eger kongreden sonra bu fotografi paylasiyorsan bu ya kötü niyettir ya da aptalliktir. IQ seviyesi GS lisesine girecek kadar yüksek olup bu fotografin sonuclarini düsünemeyecek kadar aptal olmak da vahim bir durum.

Umarim baslarina bir sey gelmez. Sonucta bir tane isguzar üyenin kafasina uyup kandirilmis cocuklar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.