Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Del bosque , Beşiktaşdan aldığım paraları hayır işlerinde harcadım artık bjk şampiyon olabilir dedi ve oldular
  • bu lige ne unluler geldi fazla buyutmemek lazim

rijkaard da ikinci vakasi olmassa iyidir cunki gs nin para yonunden zugurtlugu dunyaca unlu
  • Benim tanıdığım Rjkaard,Lincoln gibi oyuncuları sopayla döver.
    Barcelona'da Ronaldinho'nun Futbol Hayatını bir nebze de olsun karartmış olan adamdır Rjkaard.( Haklı Olarak )
    Ki Eto'o ile de çok ciddi sorunlar yaşadığını biliyorum,hatta şunu söyleyeyim Eto'o'yu gözden çıkartıp Kulübeye hapsetmiştir,daha sonra Laporta'nın ve Barcelonalı yöneticilerin baskısıyla ZORAKİ bi şekilde İLK 11'e alınmıştır Eto'o.

Henry'i de yerinde oynatmadığı için bu oyuncu tarafından zaman zaman eleştirilmiştir.
    Zaten Katalunya'dan ayrıldığı zaman Barcelona'nın neredeyse yarısı Rjkaard'la sorun yaşadıklarını itiraf etmişlerdir.
    Yani diyeceğim o ki ;
    Rjkaard çok zor bir Hocadır.
    Savruk,kendine buyruk oyunculara tahammül etmez,halk dilinde yorumlarsak iplemez yani.

Kurduğu sistem Kısa Vadede başarılı olmaya endeksli bir sistem değildir,o yüzden GS Camiasının ve Taraftarlarının sabrına bakar bu iş.
    Rjkaard'a sabredilirse 1 yıl sonra değişik bir anlayış getirebilir Takıma.
    Ama dediğim gibi sabır şart,yoksa mümkün değil.

• rijkaard a sabredilsin.birkaç gerekli oyuncu alınsın ve adamın arkasında durulsun.eminim ki çok başarılı olucağız.kesinlikle bir tane çok iyi forvet almamız lazım.lincoln ile iyice konuşulsun.eğer adam gibi oynuyacaksa ondan daha iyisini bulmak çok zor zaten.linderoth,ümit karan,hasan şaş,mehmet güven ve nonda satılsın.

bu kadar yeter şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknocel

rijkaard için 13 sayfa bence az olmuş yau.

Xabi xabi xabi...
  • Frank Rijkaard Frank Rijkaard Frank Rijkaard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! süper ya..
    gelince Frank Rijkaard i izlemek muhtesem olacak!!!!!

acaip sewindim ya çok sewdigim teknik direktördü takımı ucurur bu adam eminim buna..

GaLaTaSaRaY tarıfsız seWda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Benim tanıdığım Rjkaard,Lincoln gibi oyuncuları sopayla döver.
    Barcelona'da Ronaldinho'nun Futbol Hayatını bir nebze de olsun karartmış olan adamdır Rjkaard.( Haklı Olarak )
    Ki Eto'o ile de çok ciddi sorunlar yaşadığını biliyorum,hatta şunu söyleyeyim Eto'o'yu gözden çıkartıp Kulübeye hapsetmiştir,daha sonra Laporta'nın ve Barcelonalı yöneticilerin baskısıyla ZORAKİ bi şekilde İLK 11'e alınmıştır Eto'o.

Henry'i de yerinde oynatmadığı için bu oyuncu tarafından zaman zaman eleştirilmiştir.
    Zaten Katalunya'dan ayrıldığı zaman Barcelona'nın neredeyse yarısı Rjkaard'la sorun yaşadıklarını itiraf etmişlerdir.
    Yani diyeceğim o ki ;
    Rjkaard çok zor bir Hocadır.
    Savruk,kendine buyruk oyunculara tahammül etmez,halk dilinde yorumlarsak iplemez yani.

Kurduğu sistem Kısa Vadede başarılı olmaya endeksli bir sistem değildir,o yüzden GS Camiasının ve Taraftarlarının sabrına bakar bu iş.
    Rjkaard'a sabredilirse 1 yıl sonra değişik bir anlayış getirebilir Takıma.
    Ama dediğim gibi sabır şart,yoksa mümkün değil.

sanki öyle birşey yazmışssınki okuyanlar burası ingiltere ligi ispanya ligi sanacaklar.sabır a birşey demiyoruzda sanki diğer takımlar galatasaraydan iyilerde bunlara yetişmek için sabır gerekiyormuş gibi bir hava var.galatasaray eğer bu sene iyi yönetilseydi yine açık ara şampiyon olurdu.herhalde en iyi ve kaliteli oyunuda bu sene galatasaray oynadı.yani diğerlerini geçmek için (fb-bjk) sabıra ihtiyaç yok.ama ş.ligi yarıfinali yada çeyrek finali oynamaksa hedef elbette o kaliteye ulaşmak için sabır önemlidir.yoksa bu kalitesiz takımlar arasından sıyrılmak için çokta uğraşacağını zannetimiyorum.

ronaldinhoyu zaten geçen yıl postaladılar.rijkaard dan dolayı değil.ronaldinhodan problem çıktı.bu senede etoo yu yollayacaklar.demekki problem rijkaard değil bu iki oyuncuymuş.türkiyede ki arasındaki fark ise operasyonu futbolcudan verimi aldıktan sonra yapmalrı.lincoln de olduğu gibi sezon ortasında yapmıyorlar.

bana göre büyük egoları olan futbolculardan çok büyük verim almasınıda bilmiştir.ş.ligi şampiyonu olurken ronaldinhonun etkisi malumdur.lincoln kalırsa ondanda çok iyi verimler alacağını düşünüyorum.

• @teknocel

Ben yeni sezona göre konuşuyorum.
    FB'nin veyahut BJK'nin eli armut toplamıyor herhalde.
    Başkan Yıldırım'ın Müthiş bir İddiası var ortada.
    Ve tabi bir de Daum Faktörü var.
    Herneyse artık.
    20-25 Gün içinde Transferler açıklandıktan sonra anlarız neyin ne olduğunu.
  • deneme
  • "Tenocel nam-ı diğer berezilya toz kondurmuyomuş Rijkaard'a, şimdi serbst olsa küfür edecek
  • müflis tacir eski defterleri karıştırırmiş.

ben rijkaarda karşı değildim.oynattığı oyunu görünce (barca sistemi) eleştirdim.sistem eleştirisi başka rijkaarda karşı çıkmak başka.

barca sistemini yerleştirmek imkansız.marjinal bir sistem. ilk yarıda gördükki hayli keyifsiz maçlar çıkardı galatasaray.geçen seneye oranla futbol anlamında geriledi.puan olarakta eşit seviyede.

skibbenin oynattığı futbolu özlüyorum.rijkaardda aynı futbolu oynatırsa kimse birşey diyemez.

son denizlibld maçında skibbe futboluna yakın bir futbol oynandı.ama güç farkıda bunda etkili oldu.bekleyip göreceğiz.
  • T.D F.Rijkaard Neil transferine mutlu oldum demişti.Jo yu duyunca iyice keyfi yerine gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: berezilya

müflis tacir eski defterleri karıştırırmiş.

ben rijkaarda karşı değildim.oynattığı oyunu görünce (barca sistemi) eleştirdim.sistem eleştirisi başka rijkaarda karşı çıkmak başka.

barca sistemini yerleştirmek imkansız.marjinal bir sistem. ilk yarıda gördükki hayli keyifsiz maçlar çıkardı galatasaray.geçen seneye oranla futbol anlamında geriledi.puan olarakta eşit seviyede.

skibbenin oynattığı futbolu özlüyorum.rijkaardda aynı futbolu oynatırsa kimse birşey diyemez.

son denizlibld maçında skibbe futboluna yakın bir futbol oynandı.ama güç farkıda bunda etkili oldu.bekleyip göreceğiz.

Zaman herşeyi çözer,bunu ben demiyorum kalıplaşmış bir söz.
    Su yolunu bulur ayrıca bir diğer söz.

• quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Gudyonsen , Deco gibi isimleri sayesinde alabiliriz özellikle Gudyonseni çok istiyorum.

Ne Gudyonseni, alsana Jo, alsana Keita, alsana Elano
    Ne ufak futbolcuları istiyormuşuz zamanında
  • Ne güzel hayaller varmış, insanın tüm konuyu okuyası geliyor. Birde bugün açılan konulara bakın
  • yazık lan bize. yemin ediyom yazık.
  • Rijkaard'a laf yok. Bazıları halen arda, rijkaard veya yönetime karşı olumsuz yazıldığı an tepki veriyorlar.

Rijkaard ın kariyeri süper, geçen sene bize faydası olmadı ama belki ilerideki zamanlarda geçmişin faydası olabilir veya en azından bizim t.direktörün kariyeri şöyle böyle diye kendimizi teselli ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Hakikaten neden seviniyor Galatasaraylılar anlamadım.
    Rijkaardın neyini gördünüz. Abdullah Avcı'yı neden düşünmüyorlar anlamadım...

soda iç.

içtim sağol...
  • yönetim istifa
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.