Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: De-Niro

Evde takla attım, babam dövüyordu az kalsın

şahidin var mı
  • gelmesine bu kadar sevinen varken, göbek atıp zıplayarak mutlu olmamı sağlamamıştır kendisi. açık konuşuyorum. bu adamın teknik direktörlük kariyerini barcelona'dan tanıyorum sadece. ronaldinho'lar, messi'ler, etoo'lar...
    kewell, baros, arda üçlüsü; açık konuşmam gerekirse çok iyi olmakla birlikte yukarıda saydıklarım kadar en üst seviyede değiller. eğri oturup doğru konuşalım.
    barça ile yıldızları elinin altında bulundurmuş, daha iyi bir kadro ile başarıya koşmak; galatasaray gibi barça, real, manchester takımlarından ziyade arsenal, porto gibi avrupa'da büyük kulüp olan ama ilk saydıklarımın arkasında kalan bir kulüpte, neleri yoktan var edebilecek?

lucescu örneğin, yıldızlarla değil; taktiği ile, sistemi ile savaşır, takım kurar ve takım oyunu oynatır ya da adriaanse örneği. daha birçok hoca da vardır.

ha rijkaard böyle bir hoca değil mi? tabiki de böyle birşey söylemiyorum.
    ama barça kariyeri yıldızlar ile dolu bir takımı idare etmesi sebebiyle benim nezdimde geçerli değil. bakalım daha dar bütçeli ve mütevazi kadrolu bir takımı nasıl yönetecek? bu sorunun cevabını zaman gösterecek. bu sebeple benim için kapalı bir kutudur.

unutmadan, sami yen ona gerçekten çok yardımcı olacak, eminim buna çok da ihtiyacı olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

gelmesine bu kadar sevinen varken, göbek atıp zıplayarak mutlu olmamı sağlamamıştır kendisi. açık konuşuyorum. bu adamın teknik direktörlük kariyerini barcelona'dan tanıyorum sadece. ronaldinho'lar, messi'ler, etoo'lar...
    kewell, baros, arda üçlüsü; açık konuşmam gerekirse çok iyi olmakla birlikte yukarıda saydıklarım kadar en üst seviyede değiller. eğri oturup doğru konuşalım.
    barça ile yıldızları elinin altında bulundurmuş, daha iyi bir kadro ile başarıya koşmak; galatasaray gibi barça, real, manchester takımlarından ziyade arsenal, porto gibi avrupa'da büyük kulüp olan ama ilk saydıklarımın arkasında kalan bir kulüpte, neleri yoktan var edebilecek?

lucescu örneğin, yıldızlarla değil; taktiği ile, sistemi ile savaşır, takım kurar ve takım oyunu oynatır ya da adriaanse örneği. daha birçok hoca da vardır.

ha rijkaard böyle bir hoca değil mi? tabiki de böyle birşey söylemiyorum.
    ama barça kariyeri yıldızlar ile dolu bir takımı idare etmesi sebebiyle benim nezdimde geçerli değil. bakalım daha dar bütçeli ve mütevazi kadrolu bir takımı nasıl yönetecek? bu sorunun cevabını zaman gösterecek. bu sebeple benim için kapalı bir kutudur.

unutmadan, sami yen ona gerçekten çok yardımcı olacak, eminim buna çok da ihtiyacı olacak.

zaten galatasaray bu sene avruapada ve ilk yarıda çoğu maçta barca gibi oynadı.zorluk çekmez.birde hollandalılar eğitici hocalardır genelde.yani aragones tahtaya çizer.oynayın der.ama hollandalılar öyle değildir.

• rijkaardın son senesinde ronaldinho ve etoo krizi patlak vermişti.biri geçen sene milana yollandı.biride bu sene intere.o sene olan rijkaarda olmuştu.
  • Eğer istikrar sağlanmazsa , sabır gösterilmezse Frank da gider....Ki istikrar olacağını düşünemiyorum biizm ülkede.
    Barcelona ile ilk yıllarını hatırlayalım bir de son 2 yılını
  • Şimdiden eleştriler başlanmış ne istikrarı iki maç kaybetsin hemen asar keserler forumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Far-Cry

Şimdiden eleştriler başlanmış ne istikrarı iki maç kaybetsin hemen asar keserler forumda.

artık yönetimin aklı başına gelmiştir.öyle sabırsız olacaklarını zannetmiyorum.yoksa bu sabırsızlıkları son sabırsızlıkları olur ve kendileri giderler muhtemelen
  • oo birileri yine üyeleri asmaya kesmeye başlamış, ne hadlerineyse.
    anlamada kıtlık çekiyorlar, pislik atmasınlar bari.
  • basın toplantısını izledik ... eski teknik direktör bülent korkmaz 2 3 takviye ile bu takım avrupada şampiyon olur siz ne düşünüyorsunuz diye bir soru geldi ... eski teknik direktör benden daha iyi tanıyor oyuncuları .. o dediyse doğrudur dedi ... bu cevaptan rijkaard ın kompleksiz biri olduğu gibi bir sonuç çıkardım kendimce ve kendine güvenen biri olduğunu ... birde burda şampiyonluk dışında ki her sonuç başarısızlıktır bu sizi korkutuyormu diye bir soru soruldu ... rijkaard benim bugüne kadar çalıştığım takımların tamamında aynı şey söz konusu idi neden korkutsun mutlu oluyorum diye cevap verdi ...inşallah galatasarayla rijkaard ın kimyası uyuşurda ciddi anlamda güzel futbol izleriz ... ülkemizde oynanan oyun futbol falan değil ... taraftarda sabırlı olmalı ...bence galatasaray için iyi şeyler yakında .....hiçbirşey olmazsa oynana oyun futbola benzer biraz ....
  • Hayırlı olsun...
  • Ne olursa olsun şuan kim Barselona'nın bu futbolunda Rijkaartın emeği olmadığını söyleyebilir.
  • vay be 12 sayfa olmuş benim açtığım hiçbir konu bu kadar tutmadı

• tabiki sabırlı olacağız. benim kendisinden ilk istediğim, bu hakeme karşı sergilenen tavırların düzenlenmesi. her ne sebeple olsun kimse hakeme trip atmamalı, artistlik yapmamalı. bu konunun üzerinde durmalılar. bir de baros bu elle oynama sevdasından vazgeçmeli.

yaz kampını sabırsızlıkla bekliyorum. umarım bir an önce uyum sağlamaya başlar takıma, malum uefa maçları başlıyor, şölen seyretmek istiyoruz galiba.

bir de, şuanda elimizdeki tüm oyuncular ile beraber, carrusca da dahil, güzel bir yaz kampı geçirir ve eksiklerimizi görürüz, yolların ayrılacağı kişiler ile de vedalaşırız.

kaleci işinde kesin bir şey söz konusu olsa da ona göre düşüncelerimizi belirtsek.
    rijkaard ispanya'dan franco'yu tanıyordur zaten. resmi imza atılmadan önce fikri alınmalı en azından. yıllık alacağı para nedeniyle biraz şüpheliyim, daha iyisini daha uygun fiyatla alabiliriz sanki. isim değil kaleci alalım.

• Ben orda olsam şöyle bir soru sorardım : Siz Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Guardiola göreve getirildi ve Barcelona son zamanların en iyi sezonunu yaşadı.Hem ligdeki puan tablosu ve gol averajı olarak,hem şampiyonlar ligi kupasını alarak,hem de oynanan futbol olarak.Bu sizin yerinize gelen Guardiola'nın daha başarılı olduğunu mu gösterir ? Yoksa Guardiola'ya sunulan şartlar,size sunulan şartlardan daha mı kötüydü ?

Bu soru eminim ki ne cevap verilecek olursa olsun,Rijkaard'ı daha çok kamçılardı ve G.Saray'da başarılı olma zorunluluğunu ona daha çok hissettirirdi.

• İspanya'daki yorumlarda daha iyi bir takıma gitmeliydi deniliyor. Özellikle Milan'a.

Ayrıca Barcalılar genelde GS bundan sonra ikinci takımımız diyorlar. Ne aç gözlü insanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Espâda

Ben orda olsam şöyle bir soru sorardım : Siz Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Guardiola göreve getirildi ve Barcelona son zamanların en iyi sezonunu yaşadı.Hem ligdeki puan tablosu ve gol averajı olarak,hem şampiyonlar ligi kupasını alarak,hem de oynanan futbol olarak.Bu sizin yerinize gelen Guardiola'nın daha başarılı olduğunu mu gösterir ? Yoksa Guardiola'ya sunulan şartlar,size sunulan şartlardan daha mı kötüydü ?

Bu soru eminim ki ne cevap verilecek olursa olsun,Rijkaard'ı daha çok kamçılardı ve G.Saray'da başarılı olma zorunluluğunu ona daha çok hissettirirdi.

Cevabı da şu olurdu bence.

Guardiola şuan benim kurduğum takımla ve benim oynattığım sistemle yoluna devam ediyor.

Ben 2004 de Messi yi 17 yaşındayken gözümü kırpmadan oynatmaya başladım o Messi şuan Barcelonayı sırtlıyor.

Ben gelmeden önce oynamayan İniesta belki oynamasa hala aynı kalıcaktı.Yedekte bir oyuncu nasıl gelişebilir.

Guardiolanın yaptığı en doğru şey takımda huzursuzluklar çıkaranları göndermekti der bana göre.

Gayet de Haklı olmuş olur şuan Barca top oynuyorsa bu adama borçlu değişimi bu adamla yaptılar.Hazır takımı guardiolaya içlerinden birine verdiler bu tamamen strateji.

Rijkaart Un ile suyla hamurunu yaptı hazırladı Guardiolaya fırına vermek düştü sadece.O da tamamen strateji kendi içlerinden birini getirttiler.

• Hayırlı olsun.

Umarım iyi işler başarır.
  • vay be hayirli olsun

baros, Rijkaard
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.