Birde şu lincoln ü gönderin daha ne isterim sizden be
HELAL OLSUN.... YÖNETİM... HELAL OLSUN
yalınız umarım bu kez skorlara bakıp skibbe ye yan gözle baktıkları gibi bakmazlar.umarım bu kez skorlardan önce oynanan pozitif futbola bakarlar.skibbeye ş.ligi elenmesinden sonra hep yan gözle baktılar ..teknik adamlığı sadece skor olarak şampiyonluk olarak görmemek lazımdır.futbol taraftar içinde pozitif futbol öncelikli olmalıdır.başarı elbet sabredilirse gelecetir.
ve hoca geldi istanbula
yalnız gstv neden hala geçemedi havalimanına içeri kamera sokamamışlardır kesin
Frank Rijkardd istanbul'da kontrollerden geçtikten sonra gs tv röpörtaja alırr
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Evde takla attım, babam dövüyordu az kalsın
Emana geliyo olm, daha çok takla atacan sen.
quote:
Orjinalden alıntı: Zommby
quote:
EMANA KİM BİRİ AÇIKLASIN LİNK FİLAN
quote:
quote:
OFF OFFFFF o nasıl bi karşılama töreniydi ya
BU Arada 2 yıllık imza atacakmış
adama karambol çaktılar resmen
Tam anlamıyla rezillik.Adamın yerinde olsam direk uçağa biner geri dönerim.Şu Galatasarayımızın düştüğü duruma bak.REzil taraftara bak yazık ya.
quote:
Orjinalden alıntı: canus
Tam anlamıyla rezillik.Adamın yerinde olsam direk uçağa biner geri dönerim.Şu Galatasarayımızın düştüğü duruma bak.REzil taraftara bak yazık ya.
Uçakta ona söylemişlerdir merak etme.
quote:
inan senin yorumun daha bir rezil ne yapsınlar karalar mı bağlasınlar taraftarlar
quote:
quote:
Harbi geliyomu lan? Sağda solda duyuyorum ama kolpamı gerçekmi anlamadım.
Aşil tendonuna kurban olduğum Achile Emana gelirse yakarım buraları amcaoğlu
quote:
Ne alakası var abicim? Bırakın artık şu jakoben tavırları. Bu gibi ülkelerde fanatiklik ve futbola bağlılıkta soğukluk aramayacaksın. Kanları hızlı akar. Rijkaard'ın bile acayip hoşuna gitmiştir eminim. Biz üçüncü dünyamızda mutluyuz azizim, sizin aristokrat dünyanız bizi ilgilendirmiyor...
Gerçekten rezillik ya utandım ben hadi taraftar gidiyor da hiç mi güvenlik önlemi alınmaz adamı ezdiler resmen ya off gerizekalılar ya
quote:
Orjinalden alıntı: 1
quote:
inan senin yorumun daha bir rezil ne yapsınlar karalar mı bağlasınlar taraftarlar
İzlemedin herhalde konuşuyorsun.Adam ellenmekten mıncıklanmaktan çok hoşlanmış mı görünüyordu.Bütün sokaktaki serseriler gitmiş işsiz güçsüz adamlar.Yapsınlar imza törenini stadta isteyen gitsin izlesin.