Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şoktayım ya.. İnanamıyorum.. Süper Süper Süper
  • turkspor .net o siteni kapat biranönce böyle kolpa site olamaz geçen senelerden berii
    çoğu yer gibi yine ters köşeye geldiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_GS

Adnan Polat ve Haldun Üstünel herkesi

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard

TERSSSSS KÖŞEEEEEEEEE ye yatırdı
  • İnş YErinde Bİr karar olmuştur. Ben bu adamın Bize pek Bi faydalı olabilecegini Düşünmüyorum. İnş Yanılırım
  • GSTV yi açın beyler havaalanından canlı yayın yapılacak
  • Kimse kıskançlık yapmasın, başarılı olurmu olmazmı bilmem ama Türkiye için çok iyi bir reklam.Bu tür adamlar Türkiyeye gelsinki daha çok tanınalım. Fenerlileride anlamak mümkün değil, adamlar daumu övüyor ama Frank Rijkaardı beğenmiyorlar...

Neyse Türkiye için hayırlı olsun...

Gs için hayırsız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Harimole

GSTV yi açın beyler havaalanından canlı yayın yapılacak

Olsa dükkan senin. Kanalın yeri boş olarak duruyor. Gitti digitürke.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

Bütün dünya bu haberle çalkalanıyo , Daumla ilgili haberleri göremedim ama

• Şoktayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

Orjinalden alıntı: Harimole

GSTV yi açın beyler havaalanından canlı yayın yapılacak

Olsa dükkan senin. Kanalın yeri boş olarak duruyor. Gitti digitürke.

27 mayıs'ta gitmiş digitürk'e bende diorm ne oldu bu kanala.bu digitürkte çok olmaya başladı ama neyse...
    mtv türkiye'de mi digitürk'e gitti acaba kanalın yerinde yeller esior.

bu adamı da göndermezler inşallah hemen

• haldun üstünel bizde olduğu sürece bu züürtüğe rağmen daha çok adam getirir türkiyeye
  • ee bende bir mesaj yazayım.

galatasaray'ımıza ve türkiye'ye hayırlı olsun. inşallah sabredilir ve başarı gelir...
  • vuhuuuuuu süper haber

rijkard gelirse lincoln adam olur

lincoln adam olursa baros daha da cosar
  • Galatasaray est le 4e club de l'entraîneur Frank Rijkaard, après l'équipe nationale (1998-2000), demi-finaliste de l'Euro 2000, le Sparta Rotterdam (2001-2002), auquel il n'a pu éviter la relégation en D2, et le FC Barcelone (2003-2008), champion d'Espagne en 2005 et 2006, et vainqueur de la Ligue des Champions en 2006.

Galatasaray Rijkardin 4cü takimi. Hollanda milli takimi 98 2000 yari final oynatmis Euro2000de. Sparta Rotterdami 2ci lige düsürmüs, Barcada 2003 2008 arasi ispanya sampiyonu 2005 ve 2006da yapmis ve sampiyonlar ligini kazanmis 2006.
    Kral kupasi falan kazanmis bütün kariyeride bu yazilanlar hoca olarak hayirlisi olsun camiamiza ama hazirlik macari yapilmadan ve giden oyunculari görmeden bayram yapicak degilim.
    Skibbe geldigindede ayni seyleri konusunlar bügünde aynisini yapiyor bekleyip görelim 1 bucuk ay icinde belli olur zaten ne oynatacagi neler verebilecegi sistemi oyuncu secimi vs vs.
    Ayrica Gs Barca degil her ülke ve her takimin futbol yapisi anlayisi degisiktir her hocada heryerde basarili yada basarisiz olucak diyede birseyde yoktur.

• haberi daha şimdi duydumokuldan geldim resmen tüylerim diken diken heycandan yerimde duramıyorum işte sonunda budur diyebilceğimiz bir hocayla çalışma fırsatı bu konuda yaptıgımız ve gösterdiğimiz büyüklüğe birazda sabır eklersek uçarız yarabbim sana şükürler olsun teşekkürler yönetim teşekkürler galatasaraylılar ağlamak istiyorum ağlamak duygularımı kalp atışlarımı kontrl edemiyorum ellerim titriyo yazarken hepimize hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar hep destek tam destek forza ultraslan!!!!!!!!!!!!! şampiyon cimbom
  • Ben bir Fenerbahçeli olarak Galatarasaray yönetimini kutluyorum. Gerçekten Türkiye için çok iyi bir haber. Böyle adamları getirerek Türkiye'nin de adını duyuruyoruz.
  • Evde takla attım, babam dövüyordu az kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Evde takla attım, babam dövüyordu az kalsın

Nonda gidince ne yapıcan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Espâda

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Evde takla attım, babam dövüyordu az kalsın

Nonda gidince ne yapıcan ?

Rijkaard'a giderim ve o lüle lüle saçlarından tutup :"Bana bak dostum senin tek derdin ne biliyor musun? O kara kıçın" derim ve Nonda'yla birlikte göçeriz bu diyardan

• ve işte üç kafadarlar...

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard

http://www.bobiler.org/monte.asp?m=119897
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.