Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa basınında Şok gelişme olarak yansıdı.... Bazi yorumlar :)

Matt Ireland
    12:18 5 Jun 2009
    Shock of the summer?
    Bu yazın Şoku?

deni bosnia
    12:13 5 Jun 2009
    whats wrong with this guy? he turned down Wolfsburg who are gonna lay in the CL to take over Galatasaray in the turkish league :S why?

Bu adamın nesi var? CL inde oynayacak Wolfsburgu reddetti, Gs yi tercih etti neden?

Amin Afghanistan
    11:44 5 Jun 2009
    i was expecting him to join a better club than Gala( With all respects to Galatasaray). i wish him best of luck in his new job.
    Onu Gs den daha iyi bir takımda gormyi dusunuyordum(Gs ye saygısızlık etmis olamayayim). yeni takımında iyi sanslar.

Nerazzurri Milano, Italia
    11:42 5 Jun 2009
    Rijkaard is a talented manager. He deserves to be coaching a real team at a real league. I was hoping he'd take over AC Milan or Chelsea.
    Yetenekli bir td, daha iyi bir ligi hak ediyor, Milan ya da Chelsea yi tercih edecegini zannediyordum.

• Ulan artık yan taraftan RİJKAARD Arda diye bağırıcak ne güzel birşey ya :D
  • en çok merak ettiğim rijkard lincolnü isticekmi
    sabriden messi yaratabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Proevo.Legend

en çok merak ettiğim rijkard lincolnü isticekmi
    sabriden messi yaratabilirmi

Umarın lincoln'ü gönderir.
    Sabri'den degil messi, bir cacık olmazz
  • anlamadığım nokta sürekli söylenen laf yok o barca kadrosunu bana verseler bende şampiyon yaparım hadi yap ozman! yok etoymuş messiymiş,iniestaymış yaa kardeşim tamam bu adamlar tabikide adamın elinde olmayacak ama gs nin rakibi olucak bir real madrid,sevilla,ath.madrid,valencia...da olmayacak yani gs ile barça bir değil tabikide ama süpel lig ilede laliga bir değil...biz sadece dünyaca ünlü bir isim aldık başarıyı yine futbolcular getiricek antu gene şimdiden 40 sayfayı ı bulmuş allah akıl fikir versin bunlara...işallah rijkaard ve daum her iki klüp içinde hayırlı olur da avrupa liginde bişiyler yaparlar.
  • galatasaray yönetimi geçen sezon iyi oyuncu aldı ama kötü teknik direktör olunca s*çmştık bu sene iyi teknik direktör var geriyi bi kaç tane kaliteli oyuncu alırsak baya başarılı oluruz gibi geliyor

• Gelip Avrupa'da kupa bırakmasa bile Fatih Terim'den daha değerli olmayacak gözümde teknik direktör olarak ama yinede müthiş bir transfer olmuş.Açıkçası ben yine sallamaya birini alırlar diyordum ama Rijkaard'ı duyunca (ismi de amma zor yazılıyor ha ) değişik ruh hallerine girdim
  • yalnız burda yorum okuyup cevap yazmaktan . facedeki co adriaanse resmimi değiştirmeyi unutmuştum

neyseki farkına varıp değiştirme zahmetinde bulundum
  • Bi kere abi adam çok sıcak ve tatlı bişey baya sempatik.Ben en çok Adnan sezgin sorunu ve Basınla ilişkilerini merak ediyorum..
  • haldun üstünel yine yaptı yapıcağını helal olsun galatasarayımızın büyük markasını dünyaya tekrardan hatırlatıyorlar.
  • www.uefa.com

a girdim ana sayfada direk galatasarayın haberi
  • Bu saaatten sonra Galatasarayı tebrik etmek düşer
    Helal olsun
  • Şok oldum la
  • Mükemmel diyecek söz yok. Teşekkürler yönetim. Dünya çapında bir teknik direktör geldi. çok mutluyum.seneye tozunu attıracagız ortalıgın
  • Hayırlı olsun.
    Bu adam nasıl acaba
    hollandalı olmasını göz önünde bulundurursak atak oynatacak gibi o da işimize gelir ama skibbe gibi bodoslama atak oynamayız inşallah
  • barca'dan eski oyuncuu deco'yu getirse
    deco chelsea'de oynamıyor zaten
  • Bazı rakip takım taraftarlarına teşekkürler yorumları için.
  • Adnan Polat ve Haldun Üstünel herkesi

TERSSSSS KÖŞEEEEEEEEE ye yatırdı
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.