Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sınavım vardı hiçbir şeyden haberim yoktu. Alt yazıyı görünce direk hööö dedim. Koştum geldim baktım ki doğruymuş. Helal olsun yönetimimize şimdi 3 tane de taş gibi oyuncu aldık mı olay bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten kimse tahmin etmiyordu millet van gaal , adrianse falan filan derken yönetim geçen sene kewell ve baros'ta yaptığı gibi sessiz sedasız aldı getirdi adamı. Helal olsun ve hayırlı uğurlu olsun. Aslanlarım benim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

vay be bütün dünya bu transferi konuşuyo , avustralyaya kadar gitmiş ..
    http://theworldgame.sbs.com.au/aussies-abroad/kewell-rijkaard-unite-at-gala-191064/

:)
    Rijkaard Kewell ı barcelonaya istemiş fakat o liverpoola gitmiş.
    bunu diyen kewell ın menejeri :) yukarıyı okuyun lütfen.
    Kewell fanatiğiymiş rijkaard.

• hayırlı olsun transferdede çok güzel adamları alabiliriz gibime geliyor rijkaard sayesinde
  • Arda371 ve mertayd

konumuz rijkaard kimin hangi kupayı kaç kere aldığı değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

Arda371 ve mertayd

konumuz rijkaard kimin hangi kupayı kaç kere aldığı değil...

doğru
    hadi öyle bi topik açalım

türkiyenin en çok kupa kazanan takımları listesi diye :)
  • oha be kardeşim biz ne bekliyoduk ne geldi

müthiş bir hamle yaptı yönetim...hayırlı olur Galatasaray için inşallah..
  • tecrübe= hayatta yedigin kazıkların toplamıdır

rijkaard da messiden ronaldinhodan falan yedigi kazıkları (disiplin sorunları ) unutmayarak aynı hatayı galatasarayımızda yapmaz
  • Galatasaray'a yakışan hoca getirildi.inşallah gerekli takviyelerle bu yıl fırtına estiririz hem ligte hem avrupada yönetime teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: XRuthlessX

FENER'E EZİK DİYENLER - TÜRKİYENİN RONALDİNYO SU ARDA KEWELL DİYENLER KADIKÖYDE 4 YİYİP ALİ SAMİYENDE YENEMEDİKLERİNİ HATIRLARLARDIR UMARIM MCX

yenemeyip yumruk atan fb lileride hatırlarsın umarım

• quote:

Orjinalden alıntı: XRuthlessX

FENER'E EZİK DİYENLER - TÜRKİYENİN RONALDİNYO SU ARDA KEWELL DİYENLER KADIKÖYDE 4 YİYİP ALİ SAMİYENDE YENEMEDİKLERİNİ HATIRLARLARDIR UMARIM MCX

Konuyla ne alakası var? Yarası olan gocunur. Gelip durup dururken sataşıyor.
  • Bütün dünya bu haberle çalkalanıyo , Daumla ilgili haberleri göremedim ama
  • Galatasaray farkı budur.
    Tebrikler yönetim,tebrikler Adnan POLAT
  • http://www.fcbarcelona.com/web/catala/noticies/futbol/temporada08-09/06/n090605105387.html

Barcelona resmi sitesindede çıkmış haber.. Barcelona'nın İstanbul şubesini açıyoruz ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoguzkhan

Bütün dünya bu haberle çalkalanıyo , Daumla ilgili haberleri göremedim ama

Alman gazetesi BİLD de 12. sayfa haberi olarak çıkmış
    alt köşede 2 satır Daum'un yorumuna yer verilmiş

" Uzun vadeli hedefim bu sefer şampiyonlar ligii gruplarından 1 puan almak."

• bunun üstüne bi sigara yakılır harbiden

helal olsun adnanıma bea.. bu adam daha çok şey yapıcak izleyelim görelim...
  • I hope to see you again in Barcelona in the future, and this time have come down hard with the costume for you so all your life coaching barsa, Muha great luck Frank

Herkes umarım bir gün Barca'ya geri dönersin diyor
  • Türk futbolu için sevindim. Ama ezeli rakibimiz Galatasaray'ın Rijkaard'ı almasına üzüldüm.
  • Arkadaşlar ayrıca Rijkaard ile anlaşılmasında en büyük etken her zamanki gibi Haldun Üstünel'miş.

Hollandalı teknik adamın Galatasaray'a geliş hikayesi şöyle:

4 gündür İspanya'da bulunan başkan Adnan Polat ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, saatler süren görüşmeler sonrasında perde arkasında kalmiş bir isim olan Frank Rijkaard ile önemli bir transfer bombasını patlatmış oldular. Çünkü Polat ve Üstünel'den en yakınlarına gelen haber Schuster ile Ramos'tan biri ile anlaşma sağlanacağı yönündeydi. Özellikle dün erken saatlerde gelen haberlerde Schuster ile sözleşme yapılmasının an meselesi olduğu ifade ediliyordu. Bir saat sonra ibrenin Ramos'a kaydığı haberi yayıldı. Kamuoyunda ise gün boyu Schuster- Ramos isimleri döndü durdu. Araya Fatih Terim ve Ersun Yanal isimleri atıldı.

Alman teknik adam Schuster 4 Haziran Çarşamba günü 3 Milyon Euro'ya ineceği izlenimini vermişti. Ancak nedendir bilinmez Alman teknik adam perşembe günü yardımcısıyla birlikte rakamını 4 milyon euronun üzerine çıkardı. İbre Ramos'a dönmüş gibiydi. Ramos ise transferde istediği isimlerin alınıp alınamayacağı konusunda garanti istedi. Sarı kırmızılı kulübün transfer bütçesine ise dudak büktü.

HEDEF SAPTIRILDI

Schuster ve Ramos ile yapılan görüşmeler İstanbul'a bir şekilde sızıyordu. Bu iki isim Haldun Üstünel'in asıl gözdesinin kalkanı oldu. Rijkaard üç gündür unutuldu gitti. Oysa Üstünel hiç unutmamış ve Hollandalı teknik adam ile bağları hiç koparmamıştı. Skibbe'nin görevine son verileceği günlerde Haldun Üstünel, Hollandalı teknik adam ile ilk teması kurdu. Galatasaray'ı anlattı, Rijkaard evet demedi. Hayır kelimesi de çıkmadı ağzından. Haldun Üstünel 20 gün önce Madrid'de ikinci kez buluştu. Yeniden Galatasaray'ı ve hedeflerini anlattı. Surinam asıllı Hollandalı, uzun boylu uzun saçlı Türk yöneticisini çok sevdi. Aralarında önce samimi bir arkadaşlık kuruldu. Bir daha görüşmek üzere dostça vedalaştılar.

Haldun Üstünel 10 gün önce bu kez Paris'e gitti. Gerard Houlier ile Üstünel görüşmesi duyuruldu. Ama Üstünel bir kez daha Paris'te Rijkard ile üçüncü kez biraraya geldi. Bu kez para konuşulmaya başlandı. Üstünel yeniden İstanbul'a döndü ve başkan Adnan Polat'a rakamları iletti. Bu kez birlikte gittiler Madrid'e. İki gün içerisinde yeni teknik direktörüyle istanbulx'a dönmeyi umuyordu Adnan Polat. Son olarak perşembe akşamı işi bitirip ödenecekleri haberini verdiler İstanbul'daki dostlarına. Ancak Schuster ve Ramos'tan olumlu haber çıkmadı ve asıl görüşme Rijkaard ile Haldun Üstünel tarafından yürütüldü. Rijkard ile görüşmenin uzaması üzerine perşembe akşamı İstanbul'a kalkacak uçağa yetişemeyeceklerini anladılar. Perşem gece geç saatlere kadar sürdü görüşme ve gece ortasında bitti. Bu akşam ise Adnan Polat ve Haldun Üstünel Rijkaard ile birlikte İstanbul'a dönüyorlar.

İşin perde arkasında genç yönetici Haldun Üstünel'in büyük başarısı var. Geçen sezon hiç beklenmedik anda Milan Baros ve Harry Kewell'ı Galatasaray'a kazandıran Haldun Üstünel, bu sezona da hızlı başladı ve çok önemli bir teknik adamı Galatasaray futbol takımının başına getirilmesini sağladı
    Kaynak: DHA

• tekrar tekrar yönetimimize teşekkür eder ve hayırlı olmasını dilerim. Taş gibi hocayı aldık taş gibi de 3-4 tane oyuncu aldık mı olay tamamdır. Ver elini kupalar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.