Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FENER'E EZİK DİYENLER - TÜRKİYENİN RONALDİNYO SU ARDA KEWELL DİYENLER KADIKÖYDE 4 YİYİP ALİ SAMİYENDE YENEMEDİKLERİNİ HATIRLARLARDIR UMARIM MCX
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Yahu ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.
    Rijkaard iyi teknik direktör mü kötü mü bence belli değil.2 kral kupası 2 şampiyonluk almış diyorsunuz ama bunu dünyanın 1 numaralı takımıyla yapıyor arkadaşlar.
    Aragones müthiş bir hoca mıydı? Adam Avrupa kupasını kazanarak geldi üstelik son dönemlerin en başarısız milli takımlarından biriyle fakat adamın elindeki kadro kendisinden çok şey katmasına gerek duyulmayan bir kadro idi.

Barcelona da hocayken içinizden "keşke bize gelse" diye mi yoksa "bu adam nasıl Barçanın başında" diye mi geçiriyordunuz dürüst olun.
    Sonuçta bok atmak gibi bir çabam yok, hayırlı olsun dilerim süper yıldızlar alır GS süper top oynarda bizde izleriz.Sadece görüşümü belirttim,bize gelse de aynılarını yazardım.Her transferden sonra futbol bölümüne gelenler bilmez ama bilen bilir buradaki herkesi...

bişey sorucam.
    GS ye gelmek varken neden Fenerbahçeye gelcektiki?
    Biri UEFA ve SUPER kupalı ve dünyanın en çok tanıdığı türk takımı
    diğerinin ne olduğu meçhul..
    26 yıldır türkiye kupası yok
    avrupada 1 kere çeyrek final var kupa yok
    ama sorsan real madrid den daha büyük klüp.
    çok enteresan. anlamıyorum cidden.
    wuuuu bizi 6-0 yendiniz. wuuuuu...
    çokda fifi.

• Marca'dan ziyaretçi yorumları:

#Starting today, my team is FC Barcelona, and my second team is Galatasaray. I hope one day return to that place that you should never let you go. Good luck Frank.

Bugünden itibaren Galatasaray Barca'dan sonra ikinci takımım. Umarım bir gün tekrar hiç gönderilmemesi gereken yere geri döner. İyi Şanslar Frank.

#Frank Luck, you deserve the thanks for these 5 wonderful years in the boat, thanks, enjoyed your football. You'll never smoke alone!

Bize yaşattığın 5 mükkemmel yıl için teşekkürler.

#Was not that Juande would go to Galatasaray?

Ramos GS'ye gitmiyor muydu?

#Good luck Frank. The deserve. Thanks for the final in Paris, was there, and was impressive. thanks for everything.

Paris'deki final için teşekkürler.

#I wish you luck, I hope that some day return to Barça. It has given us a lot, thanks and good luck

Umarım birgün Barca'ya geri dönersin.

http://www.marca.com/2009/06/05/futbol/futbol_internacional/1244194549.html

• quote:

Orjinalden alıntı: XRuthlessX

FENER'E EZİK DİYENLER - TÜRKİYENİN RONALDİNYO SU ARDA KEWELL DİYENLER KADIKÖYDE 4 YİYİP ALİ SAMİYENDE YENEMEDİKLERİNİ HATIRLARLARDIR UMARIM MCX

işte fener kompleksi.

avrupada kupanız olmadan sussanız?
    walla susun fenerliler. üzülüyorum. cidden
    bi kupa alın be
    NE OLUR
    fener bi Kupa alsın
    gidin antalyada düzenlenen DANONE kupasını alın.
    ALIN BE KARDEŞİM
    gidip alın NE OLUR.

yetti be walla yetti. fener bi kupa olsun inanın gsli olarak ilk ben çıkcam sokağa. YEMIN EDIYORUM.
    kadikoyde 4 yemişiz. 3 puan dışında ne getirdi size?
    lig şampiyonluğumuz aynı sizşle ama çok acı bi kupa üstünlüğümüz ve avrupa serüvenimiz var.
    Bİ SUSUN NE OLUR artık.
    YETEEEER:
    SUS FENER SUS

• Adnan Brothers Show
  • Benim tek korkum Adnan sezgin.O da görevinden alınsa zaten herşey mükemmel olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

quote:

FENER'E EZİK DİYENLER - TÜRKİYENİN RONALDİNYO SU ARDA KEWELL DİYENLER KADIKÖYDE 4 YİYİP ALİ SAMİYENDE YENEMEDİKLERİNİ HATIRLARLARDIR UMARIM MCX

işte fener kompleksi.

bi kupa alın be
    NE OLUR
    fener bi Kupa alsın
    ALIN BE KARDEŞİM
    gidip alın NE OLUR.

yetti be walla yetti. fener bi kupa olsun inanın gsli olarak ilk ben çıkcam sokağa. YEMIN EDIYORUM.
    lig şampiyonluğumuz aynı sizşle ama çok acı bi kupa üstünlüğümüz ve avrupa serüvenimiz var.
    Bİ SUSUN NE OLUR artık.
    YETEEEER:
    SUS FENER SUS

arda371 en son ki türkiye kupası finalinde ne oldu ?

yoksa .. yoksa pompacı kartal.... gene mi aman Allahım

• quote:

quote:

Rijkaard iyi teknik direktör mü kötü mü bence belli değil.2 kral kupası 2 şampiyonluk almış diyorsunuz ama bunu dünyanın 1 numaralı takımıyla yapıyor arkadaşlar.
    Aragones müthiş bir hoca mıydı? Adam Avrupa kupasını kazanarak geldi üstelik son dönemlerin en başarısız milli takımlarından biriyle fakat adamın elindeki kadro kendisinden çok şey katmasına gerek duyulmayan bir kadro idi.

Barcelona da hocayken içinizden "keşke bize gelse" diye mi yoksa "bu adam nasıl Barçanın başında" diye mi geçiriyordunuz dürüst olun.
    Sonuçta bok atmak gibi bir çabam yok, hayırlı olsun dilerim süper yıldızlar alır GS süper top oynarda bizde izleriz.Sadece görüşümü belirttim,bize gelse de aynılarını yazardım.Her transferden sonra futbol bölümüne gelenler bilmez ama bilen bilir buradaki herkesi...

bişey sorucam.
    çokda fifi.

Bir arkadaş 1 hafta önce sizin için adı geçiyordu dedi ondan dedim fificiğim bize gelse de diye...
    Ama ben karıştırmışım çok iyi hoca,müthiş bir isim çok kıskandım şimdi kafama dank etti kafamı duvarlara vuruyorum...

•  GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

quote:

quote:

işte fener kompleksi.

bi kupa alın be
    NE OLUR
    fener bi Kupa alsın
    ALIN BE KARDEŞİM
    gidip alın NE OLUR.

Bİ SUSUN NE OLUR artık.
    YETEEEER:
    SUS FENER SUS

arda371 en son ki türkiye kupası finalinde ne oldu ?

yoksa .. yoksa pompacı kartal.... gene mi aman Allahım

düşmaınım düşmanı dostumdur.

kara kartal benim dostum.

artı 14 keremi ne almışız türkiye kupasını. beşiktaşın 5incimi ne
    garibanda sevinsin beah.
    walla

• quote:

Orjinalden alıntı: gael

sampiyonlar ligi sampiyonu reijkardmi
    yoksa sifirci daummu
    ?

Kavgada söylense,adam toplayıp dalarlar yeminle
  • hala 70 kişi var topicte dağılın la artık
  • quote:

bizi yenene ne kupa veriyolar nede yıldız
  • quote:

quote:

quote:

bişey sorucam.
    çokda fifi.

Bir arkadaş 1 hafta önce sizin için adı geçiyordu dedi ondan dedim fificiğim bize gelse de diye...
    Ama ben karıştırmışım çok iyi hoca,müthiş bir isim çok kıskandım şimdi kafama dank etti kafamı duvarlara vuruyorum...

sıkma canını güzel insan.
    türkye lig tarihinin en iyi 2. takımı olmakda bir başarıdır. birincilik sizin kaderinizde yok. lütfen alınma.

• quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Marca'dan ziyaretçi yorumları:

#Starting today, my team is FC Barcelona, and my second team is Galatasaray. I hope one day return to that place that you should never let you go. Good luck Frank.

Bugünden itibaren Galatasaray Barca'dan sonra ikinci takımım. Umarım bir gün tekrar hiç gönderilmemesi gereken yere geri döner. İyi Şanslar Frank.

#Frank Luck, you deserve the thanks for these 5 wonderful years in the boat, thanks, enjoyed your football. You'll never smoke alone!

Bize yaşattığın 5 mükkemmel yıl için teşekkürler.

#Was not that Juande would go to Galatasaray?

Ramos GS'ye gitmiyor muydu?

#Good luck Frank. The deserve. Thanks for the final in Paris, was there, and was impressive. thanks for everything.

Paris'deki final için teşekkürler.

#I wish you luck, I hope that some day return to Barça. It has given us a lot, thanks and good luck

Umarım birgün Barca'ya geri dönersin.

http://www.marca.com/2009/06/05/futbol/futbol_internacional/1244194549.html

Bu bile herşeyi anlatıyor.

• ardacım 8. kez aldık kupayı ama mesele kupa amak değil zaten son 4 sezonda 3. kez aldık. bunlar gelip geçici şeyler. önemli olan güzide kulübümüz fenerbahçeyi yenmek elemek kupanın dışına itmek...

garibandan kastın Bjk ise zaten birşey demiyorum. taraflı baktığını biliyorsun , canım benim
  • tamam işte arkadaşlar adam o zamanın en iyi takımı ile bunları yapmış. bizde türkiyenin en iyi takımı olduğumuza göre sorun yok
  • vay be bütün dünya bu transferi konuşuyo , avustralyaya kadar gitmiş ..
    http://theworldgame.sbs.com.au/aussies-abroad/kewell-rijkaard-unite-at-gala-191064/
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

ardacım 8. kez aldık kupayı ama mesele kupa amak değil zaten son 4 sezonda 3. kez aldık. bunlar gelip geçici şeyler. önemli olan güzide kulübümüz fenerbahçeyi yenmek elemek kupanın dışına itmek...

garibandan kastın Bjk ise zaten birşey demiyorum. taraflı baktığını biliyorsun , canım benim

8 mi pardon
    ya dostum alınma da
    bjk taraftarı süper harika. güzel klüp.
    fakat bjk 6-7 yılda 1 şampiyon olur sonra gerisi fener ve gsye kalıyo.
    son yıllardada genelde GSye. :)

ben severim BJKyi walla.
    bjk gs taraftarı arasında kavga falan olmuyo
    ama nedense
    gs fb
    ve bjk fb taraftarı arasında oluyo

bu matematik denkleminden kimin çirkef olmaduğu anlaşılıyo.. :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.