Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Frank Rijkaard galatasarayda hiçbişey yapamıyacak..Aragones gibi olacak sonu..
    Bu arada arda turanın yeni bir reklam filmide gördüm..Soyunma odasında konuşuyodu..O reklam neyin reklamıydı..Videosunu bulmam gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

valla kötü bir niyetim yok. bugün galatasarayla gurur duydum. uefa.com da manşette. şahsımca gs için tek bir kötü detay var bu ardanın her sezon şımarma katsayısının yükseldiğini düşünüyorum.

Arkadaşım tartışma çıkarmak istemiyorum ama, burda bazı kullanıcılar insanların sinir mertebesini yükseltmek için çabaladığını görüyorum. Hani alakasız bir konuya değindin. Birazda o Arda'nın kendi özel hayatı. Yabancı futbolcularda yapıyordur ama bizim türkiyedeki paparaziler meraklı olup herşeyi haber yapma ve şişirmeye istekli oldukları için.
    Rejikaard'ında disiplini sağlayacağını düşünüyorum. Hiç değilse futbolcuların böyle bir teknik direktörün gelmesiyle saygı duyacağını sanıyorum. Öğrenebilecekleri çok şey var.

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Hakikaten neden seviniyor Galatasaraylılar anlamadım.
    Rijkaardın neyini gördünüz. Abdullah Avcı'yı neden düşünmüyorlar anlamadım...

fenevbahçeye gelseydi sokakta donsuz koşardın sevincinden. sizinle anılan topuzu bjk kaptı aynı şekilde rijkaardı da biz. Siz ilk önce josicoyu bir gönderin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

Ne Olur Beni Sakinleştir

[ 1 Haftalığına Üyeliğimi Dondur ]

[ 2 Haftalığına Üyeliğimi Dondur ]

[ Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum ]

antu kontrol panelindeki 4 seçenek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

quote:

Haklısın tabi Abdullah Avcı varken Rijkaard niye alınır ki..

Anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
    Rijkaard büyük futbolcu idi, ismi var ama teknik direktör olarak hiçmi içinizden geçirmediniz bu adamın Barca da ne işi var diye?

Bahsi geçen takım Barça elbet boş adama emanet etmezler ama bence Barçaya birşey katmadı, GS daha iyisini bulabilirdi hatta adı geçen diğer Hollandalı adam çok daha iyiydi diye düşünüyorum.

Offf delircem.
    2 ispanya kral kupası diyoruz
    2 ispanya ligi şampiyonluğu diyoruz
    1 avrupa şampiyonlar ligi diyoruz
    gene yaranamıyoruz.
    nasıl iş bu?

Hem Rijkaard Laporta'nın yeğeni. O yüzden BARCELONAnın başına geldi.

O zaman şöyle bir durum var.
    GS daha iyisini bulabilirse Rijkaarddan, ve Fenerbahce son haftalardır RIJKAARD RIJKAARD diye çırpınıyosa.
    sne o zaman fenerin GS kalitesinin yarısına sahip olduğunu ima ediyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

Guardiola, Cruyff'un sistemini daha da mükemmelleştiren Rijkaard'ın sistemini daha da mükemmelleştirdi.
    Barcelona futbol direktörü Txiki Begiristain

Aslında kötü olmuş Rijkaard biz Guardiolayı almalıydık.
  • Öncelikle bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraylılara ve Türk futboluna hayırlı olsun diyorum. Lakin başarılı olacağını düşünmüyorum. Elinin altında Barcelona gibi bir takım varken bile zevk veren bir futbol oynatmıyordu oysa ki daha teknik direktörlük kariyerinin başlangıcında olan Guardiola; Ronaldinho ve Deco gibi önemli oyuncularını göndermişken ve büyük bir takviye yapmadan Rijkaard'dan kat kat daha iyi bir futbol oynattı. Belki isim açısından iyi bir reklam olacaktır ama Galtasaray yönetiminin, klübün efsane isimlerinden birine yani Bülent Korkmaz'a yaptığı da büyük bir ayıptır benim gözümde...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

quote:

Haklısın tabi Abdullah Avcı varken Rijkaard niye alınır ki..

Anlamak istemiyorsunuz ısrarla.
    Rijkaard büyük futbolcu idi, ismi var ama teknik direktör olarak hiçmi içinizden geçirmediniz bu adamın Barca da ne işi var diye?

Bahsi geçen takım Barça elbet boş adama emanet etmezler ama bence Barçaya birşey katmadı, GS daha iyisini bulabilirdi hatta adı geçen diğer Hollandalı adam çok daha iyiydi diye düşünüyorum.

Bu konu hakkında fazla birşey bildiğini sanmıyorum.Bu şartlara sahip bir Türkiye liginde Rijkaard gibi bir teknik adama sahip olmak olağanüstüdür, ve sadece Rijkaard da değil yanında gelen Johan Neeskens'i de araştırmanı öneririm.

• quote:

Orjinalden alıntı: JanJan_09

quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin

Geçen sene Kewell'a Meira'ya Baros'a Sanctis'e karşılık Josicoyu getirdi.Adam mükemmel olm

Öncelikle oğlumlu moğlum konuşma.

Ondan sonra, kağıt üzerinde müthiş bir transfer yapıldı Güiza diye. Bu adam Torres-Villa ikilisinin yedeğiydi sonuçta. Dünyada büyük sükse yaptı. Hele Aragones'i de getirince kupa şampiyonluğundan sonra, dünya gene bizi konuştu.

Gene kağıt üzerinde bakarsak, geçen senenin en iyi transferleri bizim, anladın mı Hoş, gerçekte de öyleymiş ki biz 4. sıradayız, siz 5.

• quote:

quote:

quote:

O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin

Geçen sene Kewell'a Meira'ya Baros'a Sanctis'e karşılık Josicoyu getirdi.Adam mükemmel olm

Ondan sonra, kağıt üzerinde müthiş bir transfer yapıldı Güiza diye. Bu adam Torres-Villa ikilisinin yedeğiydi sonuçta. Dünyada büyük sükse yaptı. Hele Aragones'i de getirince kupa şampiyonluğundan sonra, dünya gene bizi konuştu.

Gene kağıt üzerinde bakarsak, geçen senenin en iyi transferleri bizim, anladın mı Hoş, gerçekte de öyleymiş ki biz 4. sıradayız, siz 5.

şu lafınla resmen GS çekememezliği yaşadığını kanıtladın oğlum...
    diycek bi laf bulamadın saçma sapan şeylere sataşıyosun. Kötü bi gün geçiriyosun dimi olm?

Guiza Baros'un 5% i olamaz.
    Biri liverpool, lyonda oynamış bi santrafor.
    diğeride ispanyanın zafer biryolu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Burak2658

quote:

Orjinalden alıntı: vata

İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!

bu fener çok ezik ya gittiler daumu aldılar.türkiyede tek rakibimiz vardı ama artık onlarda bitti.tskler galatasaray tskler adnan polat.emegi geçen herkese çok tskler.dünyaca ünlü kaliteli hoca aldık hepimize hayırlı ugurlu olsun...

fener'de çok başarılı hoca aldı ne oldu fıss bence heyecan yapmayın hele bir maçlarını görelim

• quote:

quote:

quote:

Bunula övünüyorsan helal olsun. "Kağıt üzerinde" iyi transferler yapmış oalbilirsiniz ancak oyuna bakarsan kimin daha iyi transfer yaptığı ortada

• Franklin Edmundo Rijkaard (d. 30 Eylül 1962, Amsterdam) Hollanda'lı eski Milli Futbolcu, Teknik Direktör.

Oldukça başarılı bir aktif futbol yaşantısı olan Frank Rijkaard, Ajax Amsterdam, Real Zaragoza ve AC Milan formalarını giymiştir. AC Milan, onunla birlikte diğer iki Hollanda Milli Futbol Takımı oyuncusu Marco van Basten ve Ruud Gullit etrafına takımı kurmuş ve tarihinin en başarılı dönemini geçirmiştir.

1981 - 1994 yılları arasında 73 kez milli formayı giymiş ve 10 gol atmıştır. 1988 yılında Hollanda Milli takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşamıştır.

Futbol kariyerinin en çok tartışılan anlarından biri Batı Almanya'lı forvet Rudi Völler'le 1990 FIFA Dünya Kupası'nda yaşadıkları oldu. Zaten geçmişten beri sert ve kırıcı geçen Almanya - Hollanda maçlarının sertliğin en yoğun yaşandığı maçlardan biri olan Dünya Kupası mücadelesinde, Völler'e tükürmüş ve bu olaydan dolayı lakabı Lama olmuştur.Ayrıca bu maçta hareketi Rijkaard yapmasına karşın kırmızı kart gören oyuncu Völler olmuştur.

1988'den 1993'e kadar oldukça başarılı geçen sezonlardan sonra futbola başladığı Ajax Amsterdam'a döndü ve 1995 yılında futbolu bıraktı.

Futbolu bıraktıktan sonra Hollandi Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Guus Hiddink'in yardımcısı olarak göreve başladı. Hiddink görevi bırakınca teknik direktörlük için tecrübesiz sayılabilecek bir durumda milli takımın başına geçti ve özellikle 2000 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynattığı futbol ile takdir kazandı. Ancak Hollanda penaltılar ile İtalya Milli Futbol Takımı'na elenince hemen istifa etti. 2001-02 sezonunda Sparta Rotterdam'ı çalıştırdıktan sonra 2003 yılında FC Barcelona'nın başına getirildi.

2008 yılında FC Barcelona daki görevinden istifa etti. 5 Haziran 2009 tarihinde Galatasaray ile 2 yıllığına anlaştı.

Vikipedi den alıntıdır. %100 gelmiş ki yazmışlar...

• Neymiş otorite disiplin yokmuş yok ya Aragones de disiplin var da ne oldu.? Zico disiplinsizdi ama Fenerbahçe tarihinin en iyi hocalarından biriydi..Önemli olan oyuncuları bir arada tutabilmek kopmaları önlemek...Taktik bilgisi zaten üst düzeyde sistemi de 4-3-3 bundan daha iyisi şamda kayısı...
  • Helal olsun yönetime yine kapak ettiler herkesi. Bizim yapacağımız iş sonuna kadar destek çıkmak gerisi yalan...
  • bravo yönetime.
    umarım kaliteli transferlerle desteklerler teknik adamı ve gelecek sezon daha başarılı bir takım görürüz ligimizde.
  • sampiyonlar ligi sampiyonu reijkardmi
    yoksa sifirci daummu
    ?
  • Arkdaşlar mutlaka çekemeyenler olcaktır çok kafaya takmayın onlar
  • Helal olsun valla ya acayip sevindim.bu sezon iyi şeyler yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.