dikkat edinde arda bu sezonda striptiz kulüplerinde dolaşmasın yoksa galatasarayın çok iyi bir kadrosu ve td var.
hadi hayırlı olsun bakalım, güzel haber güzel trasnfer. inşallah aradığımız buluruz...
quote:
çok korkak bi teknik direktördür. hıncal uluç demeden ben diyeyim dedim.
sözlükte bir sürü hıncal uluç olduğunu göstermiş teknik direktördür. eminim sorsan hepsi lucescu'yu tercih eder.
sözlükte bir sürü hıncal uluç olduğunu göstermiş teknik direktördür. eminim sorsan hepsi lucescu'yu tercih eder.
hıcal uluç'un hala istifasını istemediği gs teknik direktörü.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Hakikaten neden seviniyor Galatasaraylılar anlamadım. Rijkaardın neyini gördünüz. Abdullah Avcı'yı neden düşünmüyorlar anlamadım...
Haklısın tabi Abdullah Avcı varken Rijkaard niye alınır ki..
Ne Olur Beni Sakinleştir
[ 1 Haftalığına Üyeliğimi Dondur ]
[ 2 Haftalığına Üyeliğimi Dondur ]
[ Üyeliğimi İptal Etmek İstiyorum ]
antu kontrol panelindeki 4 seçenek
quote:
Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
tamam ben bilmiyorum avrupa liglerini takip etmiyorum hiçbir şeyden çakmıyorum, peki bana barcelona yı ve avrupa ligilerini adam gibi takip eden gerçekten bilen biri şuna cevap versin de ben öğreniyim, ama lütfen yaşı belli edecek şekilde bıdı bıdı yapılmasın
sparta rotterdam ı tarihinde ilk kez küme düşüren bir teknik direktör adı bile hatırlanmazken barcelona ya cruyf un sayesinde yani barcelona daki hollanda torpiliyle mi geldi yoksa teknik direktörlük başarısı sayesinde mi geldi?
gerçekten bilen biri bunu cevaplasın ben de öğreniyim
Tamam torpille geldi diyelim.2 la liga 1 tanede C.l kazandı bunlarda mı torpille ?
ben bunlara torpille demedimki, ben en başta lucescu yerine rijkaard getirmek başarısızlıktır dedim, rijkaard değil de houllier olsaydı schuster olsaydı zaman ihtiyaçları var diyecektim, rijkaard ın takım yönetimi konusunda başarılı olduğunu yeni kadro yapılandırmada aşağıdan başlamada başarılı olacağını düşünmediğimi söylüyorum, 18 lik messi ye söz geçiremeyen medya karşısında futbolcularıyla atışan eto ya hergün posta koydurtan ertesi gün futbolcularının basın karşısında teknik direktörü fırçaladığı bir adamı getirmenin başarısızlık olduğunu düşünüyorum, ben fenerliyim fenerbahçeye de gelse bunu diyecektim, daum geldi daum un gelmesine sevindim
torpil konusunu da teknik direktörleri kıyaslarken belirttim, yani belli seviye teknik direktörler alttaki başarılarıyla o noktaya geldiler dedim, rijkaard ise adı unutulmuşken torpille yıldızlar karmasının başına getirilen bir teknik direktör, bunu diyorum
aslında ben herşeyi çok net diyorum da bazıları neden anlayamıyor onu çözemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç ........ ama lütfen yaşı belli edecek şekilde bıdı bıdı yapılmasın
...............
Konu ile ilgili yazdıklarına bir şey demiyorum. Hocayı elinizden kaçırmanın üzüntüsü/sıkıntısı ile yazılmıştır diye düşünüyorum. Yalnız, kendi profilinde yaşını gizlemiş birinin 3 mesajından birinde "yaş" konusunu bu kadar kafaya takması bana ilginç geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mertayd
dikkat edinde arda bu sezonda striptiz kulüplerinde dolaşmasın yoksa galatasarayın çok iyi bir kadrosu ve td var.
İlla bi yerlerden birşeyler çıkaracaksınız zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: Arda371
Tamam batuhancım.. sen haklısın. diyorum Rijkaard Laportanın yeğeni o yüzden geldi.
bari kendince espri yapıp okul sonrası eğleniyorsun da bari rijkaard cruyf un yeğeni de de bir anlamı olsun, barcelona nın 2003 öncesinden haberin olmadığı belli olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: SaBoTeUr
quote:
ya hocam bırak yaaaa. onlar emre bölezoğlu ile eğlensinler
adam 1 sezodna 4 kere rakip futbolcuya seni gebertirim öldürücem dedi, biride kendi takımı futbolcusu DEVİD di.
Bizim çirkef sabri bile sadece bağıryo çağırıyo, adam öldürcem demiyo.
Arda Turan istediği kadar gidebilir striptiz klubüne. ne var?
valla kötü bir niyetim yok. bugün galatasarayla gurur duydum. uefa.com da manşette. şahsımca gs için tek bir kötü detay var bu ardanın her sezon şımarma katsayısının yükseldiğini düşünüyorum.
yanlış hatırlamıyorsam rijkaard dan önce barcelona baya kötü durumdaydı.ve barçayı adam yapan rijkaard olmuştur.bugün guardiolanın başarısı diye tabir ettiğimiz başarı aslında rijkaard dır.bu sene görüceksiniz gs takımını.işte tam istediğimiz teknik adam.
quote:
Hakikaten neden seviniyor Galatasaraylılar anlamadım. Rijkaardın neyini gördünüz. Abdullah Avcı'yı neden düşünmüyorlar anlamadım...
soda iç.
quote:
Orjinalden alıntı: rulaZz
quote:
Haklısın tabi Abdullah Avcı varken Rijkaard niye alınır ki..
Anlamak istemiyorsunuz ısrarla. Rijkaard büyük futbolcu idi, ismi var ama teknik direktör olarak hiçmi içinizden geçirmediniz bu adamın Barca da ne işi var diye?
Bahsi geçen takım Barça elbet boş adama emanet etmezler ama bence Barçaya birşey katmadı, GS daha iyisini bulabilirdi hatta adı geçen diğer Hollandalı adam çok daha iyiydi diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: vata
İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!
bu fener çok ezik ya gittiler daumu aldılar.türkiyede tek rakibimiz vardı ama artık onlarda bitti.tskler galatasaray tskler adnan polat.emegi geçen herkese çok tskler.dünyaca ünlü kaliteli hoca aldık hepimize hayırlı ugurlu olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: SaBoTeUr
quote:
bencede gider guiza gibi suzuki tarzı karının biriyle evlenir . çocuğu real madrid karması olarak dünyaya gelir MazzAllah korumak lazım Ardamızı . Faakat gençtir yıldızdır çapkınlıkta hakkıdır.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Arda371
Tamam batuhancım.. sen haklısın. diyorum Rijkaard Laportanın yeğeni o yüzden geldi.
bari kendince espri yapıp okul sonrası eğleniyorsun da bari rijkaard cruyf un yeğeni de de bir anlamı olsun, barcelona nın 2003 öncesinden haberin olmadığı belli olmasın
bak yukarda bi arkadaş dedi. yaını saklayıp herkesle yaş muhabbetine giriyosun. bence sensin 13 yaşında öğrenci. Karnende kırık varmı bakıyım.. HMMM. sakın olmasın bak kızarım...
sen barcelona 2003 öncesinde nerdeydin? ispanya futbol federasyonundamı?
Eğer Cruyff getirdiyse Rijkardı, e çokda doğru bi hamleymiş ve güvenmiş. Dünya futbol tarihinin en iyi 3 oyuncusudan biri olan Cruff ama bence HAKSIZ, sen HAKLISIN.
ne olur seneye Platini'nin yerine aday olsana. Muhteşem bi futbol bilgin var.
Guardiola, Cruyff'un sistemini daha da mükemmelleştiren Rijkaard'ın sistemini daha da mükemmelleştirdi. Barcelona futbol direktörü Txiki Begiristain
quote:
quote:
tamam ben bilmiyorum avrupa liglerini takip etmiyorum hiçbir şeyden çakmıyorum, peki bana barcelona yı ve avrupa ligilerini adam gibi takip eden gerçekten bilen biri şuna cevap versin de ben öğreniyim, ama lütfen yaşı belli edecek şekilde bıdı bıdı yapılmasın
sparta rotterdam ı tarihinde ilk kez küme düşüren bir teknik direktör adı bile hatırlanmazken barcelona ya cruyf un sayesinde yani barcelona daki hollanda torpiliyle mi geldi yoksa teknik direktörlük başarısı sayesinde mi geldi?
gerçekten bilen biri bunu cevaplasın ben de öğreniyim
Bazı konularda sana hak veriyorum..
Hatırladığım kadarıyla Roterdam macerasından 1 sene sonra Barcelona'ya gitti, Cruyf'un Barcelona'daki ağırlığını zaten herkes bilir ve Rijkaard Barcelona'ya nasıl gitti bende biliyorum...
Barcelona'da iken bir gerçek var ki bugünkü kadar güçlü bir kadro yoktu; Belletti, Tiago Motta gibi adamlar vardı kadroda ve antreman yapmayan Deco Ronaldinho vs.. Mesela Şampiyonlar ligini Arsenal'i 2-1 yenip aldıkları sene döndüler Süper Kupa'da Sevilla'ya 3-0 yenildiler.. Yenilebilir elbette gayet normal ama o maçtaki oyuncu değişiklikleri çok tartışılmıştı; ilk yarı 2-0 bittikten sonra 50-60 arası Xavi çıktı İniesta girdi - Motta çıktı Gudjohnsen oyuna girdi, hiç bir şey değişmedi sonra son 20 dakika Guily'yi almıştı oyuna ama o gün bir türlü tutmuyordu taktikler zaten son dakikaydı sanırım Sevilla 1 tane daha atmıştı..
Şimdi 3 büyük takımın bütün taraftarları her sene şampiyon olmak istiyor, sonuç olarak da 1 şampiyon çıkıyor ve geriye kalan 2 takım başarısız kabul ediliyor bizim ülkemizde.. Rijkaard 5 sene boyunca şampiyonlar liginde mücadele etti Barcelona ile ama sadece 1 kere kazanabildi, bizim ülkemizde bunu da beğenmeyecek bir zihniyet var..
Şampiyonlar liginde hep ingilizlere elendi; Chelsea, Liverpool, Manchester.. Aldığı sene de Chelsea'yi eledi sonra Benfica'yı ve Milan'ı zar zor eledi Finalde de Arsenal'i 2-1 yendi...
Bana göre çok büyük bir hoca değil ama çok büyük bir isim... Disiplinsizlik konularına katılıyorum.
Ama bir gerçek de var ki ülkemizde futbol taraftara dayalı bir sistem üzerinde gidiyor ve bu gözle bakarsan bu taraftara Rijkaard gibi bir hoca getirmek çok büyük bir başarı ve hediyedir.
Fazla yermeye gerek yok, ben senin kaygılarını ve düşüncelerini anlayabiliyorum, bırakalım taraftar mutlu olsun o kadar saçma sapan hocalardan sonra sonuçta baktığında kariyeri olan bir adam gelmiş takımın başına,
Sende tebrik et, sevin ve dua et kaygıların boşa çıksın (kendi adıma ben öyle yapıyorum)
Bugün sevinç günüdür bu taraftar bu heyecanı, duyguları uzun süredir hak etmişti...